RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:37 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
hoho..4 ketul jek yg ader..yg len aper citer?xkan x teringin nk jumpa kekawan?

yg lain tu kununnya tak nak tayar botak tengah mcm kepala zaibo..


Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:53 am

red3 wrote:
caya ar wira. x dpt bli, pinjam pn jd ar....
(brg pinjam mmg bessss....)

red dh amik berkat tu.. bila lg nk agkt baru..?
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:56 am

jasmee74 wrote:
zynox wrote:
ala TTS 2 sebelom naik main koner lar...
hehehe sebab kalau tts je geng mito koje syif jer...
kadang kol 1- 5 pagi baru TTS...
kadang ari biase tgh2 ari buta TTS...
time g layan koner jer rilex sikit...

kalau mcm tu TT time siang pun ok.. janji sabtu or ahad


agreed... organize copek sikit sblm bulan puasa nih.. aku confirm dtg..
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 5:30 am

zynox wrote:
aku ingat nak datang...tapi apekan daya...letih fight dgn zx2r...dorang pon laju2 di siang hari...
balik terus ngorok sampai pagi nih...

BTW....lawa moto
lepas nih ride naik bukit lak lar...

no hal.. next time kalu ada free join le
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 10:28 am

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
ala TTS 2 sebelom naik main koner lar...
hehehe sebab kalau tts je geng mito koje syif jer...
kadang kol 1- 5 pagi baru TTS...
kadang ari biase tgh2 ari buta TTS...
time g layan koner jer rilex sikit...

kalau mcm tu TT time siang pun ok.. janji sabtu or ahad


agreed... organize copek sikit sblm bulan puasa nih.. aku confirm dtg..

wa caya lu haries
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:51 pm

apsal gambo korang kuo sekerat2 je nih... ke mmg kompeter aku yg lembapp
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:54 pm

samsiah wrote:
apsal gambo korang kuo sekerat2 je nih... ke mmg kompeter aku yg lembapp

gambar full sam.. mungkin kau komputer yang lembab..
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:17 pm

kanninamai betol ko kompeter aku nih... nk tgk gamba lucah dh tak blh dah..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:19 pm

samsiah wrote:
kanninamai betol ko kompeter aku nih... nk tgk gamba lucah dh tak blh dah..

nape tak boleh ? diorg dah block kat firewall or router ek? leh lagi stakat nak bukak 1 port.. nak aku hacked ke??
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:27 pm

rasenye laa.ko blh hack ke? gila kentang..hackers rupenye
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:33 pm

sia2 wa blaja pondok dulu beb kat obersi.. silap hb ngan pc2 ko aku leh masuk..
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 2:20 pm

rugi la sam... tak leh tgk gambo megan...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 2:48 pm

hehe..tu la pasal..hampes betul..dari pagi td tak kuar gamba..celabon!!
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 3:29 pm

ahaks...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Tue Jul 21, 2009 1:03 am





**maaf kualiti gambir kurang memuaskan sbb nokia 3310 aku kameranya x canggih.. **
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Tue Jul 21, 2009 1:01 pm

alahai musibat streamyx nih..gambar rokia 3310 pon x leh nak load..
Back to top Go down
View user profile
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Tue Jul 21, 2009 1:31 pm

weeeeh... tak ajak aku pun........
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Tue Jul 21, 2009 2:18 pm

art_oneil wrote:
weeeeh... tak ajak aku pun........

ko online pun 2 taun skali... rajin2 ar bukak thread...
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Tue Jul 21, 2009 7:52 pm

jasmee74 wrote:




**maaf kualiti gambir kurang memuaskan sbb nokia 3310 aku kameranya x canggih.. **

pehhh moto jasmee berkilat cam kepala dia jgk
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Tue Jul 21, 2009 8:04 pm

sbb berkilat tu lah bini wa sayang kat wa..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Today at 6:26 pm

Back to top Go down
 
XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Primer on riding Baja
» Riding Apperal
» Riding Fort McMurray, Alberta
» Southern Misfits Riding Turkey Bay
» Use Caution Riding at Pickett!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: