RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 9:14 am

Salam geng..

Kalau ada masa, jomlah kita memeriahkan lg majlis ini :-

Masa : 5pm
Tempat berkumpul : Toll Kajang

Hari Sabtu nie

Agenda

1. g kedai Chai balakong
2. g pertama - survey helmet n aksesori
3. layan hot " cucur udang " di putrajaya n g mesjid putrajaya





Last edited by jasmee74 on Fri Jul 17, 2009 8:38 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 9:53 am

tajuk tu tk berape nk tgk sgt..
tapi gamabr kecik kt bwh tu, knp mcm tu.?

_________________
Back to top Go down
View user profile
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 10:14 am

ye la...

adakah itu kerani kedai chai balakong? atau gadis dari pertama atau penjual cucur udang?

tapi memang hott..
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 2:38 pm

mushkil2..
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:00 pm

selipar wrote:
tajuk tu tk berape nk tgk sgt..
tapi gamabr kecik kt bwh tu, knp mcm tu.?


tukang amik order tu..
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:01 pm

wira- ko dtg x? aku dtg
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:03 pm

jasmee- ari sabtu kn..?
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:42 pm

haerriss wrote:
selipar wrote:
tajuk tu tk berape nk tgk sgt..
tapi gamabr kecik kt bwh tu, knp mcm tu.?


tukang amik order tu..

ada free show ke...?

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:53 pm

selipar wrote:
tajuk tu tk berape nk tgk sgt..
tapi gamabr kecik kt bwh tu, knp mcm tu.?

marketing strategy beb.. hehehe
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:54 pm

samsiah wrote:
ye la...

adakah itu kerani kedai chai balakong? atau gadis dari pertama atau penjual cucur udang?

tapi memang hott..

gadis itu hanya sekadar hiasan je..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:55 pm

haerriss wrote:
jasmee- ari sabtu kn..?

yo sabtu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 3:56 pm

DesertGoon wrote:
haerriss wrote:
selipar wrote:
tajuk tu tk berape nk tgk sgt..
tapi gamabr kecik kt bwh tu, knp mcm tu.?


tukang amik order tu..

ada free show ke...?

ada.. kat kedai chai nanti..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 7:50 pm

petang kumpul2...ape kate pagi jom layan kelawang...hehehe
rutin mitoians nih....hehehe
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 8:38 pm

zynox wrote:
petang kumpul2...ape kate pagi jom layan kelawang...hehehe
rutin mitoians nih....hehehe

wa ok je zynox.. ajak korum lain gak..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 8:54 pm

5 ptg mungkin aku br abis keja..nk gak g.blh mlm korang port mn bgtau ler..mn tau aku trus blh cr korang..huhu..
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 9:25 pm

kedai acai xde awek. ahso ade ar...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Fri Jul 17, 2009 11:50 pm

wira_kejam 2 wrote:
5 ptg mungkin aku br abis keja..nk gak g.blh mlm korang port mn bgtau ler..mn tau aku trus blh cr korang..huhu..

lu helo je kitorg.. lu ada lg mantap.. td wa tgk 1 big group zxr250 sessi TT kat area umah wa.. rasa mcm nak kuarkan mesin wa pastu saje je buang carbon kat diorg.. poyoz tak henggat diorg tu.. bunyi dah ar mcm ex5 potong ejos je..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 1:18 am

sape nak main kelawang esok mai jer la...
ade kat mamak depan CIMB bank (chingpeng)
datang ajer... PM cakap 1 malaysia...aku cakap 1 italy...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 1:20 am

zynox wrote:
sape nak main kelawang esok mai jer la...
ade kat mamak depan CIMB bank (chingpeng)
datang ajer... PM cakap 1 malaysia...aku cakap 1 italy...

nape tak pilih hari ahad bro...
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 3:17 am

wira_kejam 2 wrote:
5 ptg mungkin aku br abis keja..nk gak g.blh mlm korang port mn bgtau ler..mn tau aku trus blh cr korang..huhu..


ko jgn xde lak nnt...
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 3:18 am

jasmee74 wrote:
zynox wrote:
sape nak main kelawang esok mai jer la...
ade kat mamak depan CIMB bank (chingpeng)
datang ajer... PM cakap 1 malaysia...aku cakap 1 italy...

nape tak pilih hari ahad bro...

tul gak tu..
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 3:24 am

ahad kelawang jam lar...dak2 mito pon ramai keje shift jer...heheh
pagi sabtu paling ramai free...
ahad aritu2 dah g...tapi result

2 road block
1 JPJ 1 trafik

1 kemalangan sampai aku tergolek...

semua sebab ahad...(1st time ahad dah jadik macam nih)

ni 1 lagi spam Laughing

nanti bukak thread kelawang kiter boleh sembang, kutuk, maki, hamun, hentam, keromok, haru, biru pasal kelawang...


Last edited by zynox on Sat Jul 18, 2009 3:29 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 3:25 am

jasmee - sejak bila lak moto ko tu bleh transrform? kaler dh sama dh Shocked
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 8:47 am

botak, memang sajak lu pakai moto tu pastu sarong lu punye arai.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 10:09 am

haerriss wrote:
jasmee - sejak bila lak moto ko tu bleh transrform? kaler dh sama dh Shocked

jgn tgk luaran..hp 105 tu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 10:10 am

red3 wrote:
botak, memang sajak lu pakai moto tu pastu sarong lu punye arai.

hampeh..
Back to top Go down
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 10:32 am

jgn hangin bro....
wa minat gak kat brg2 vintage ni.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 5:02 pm

red3 wrote:
jgn hangin bro....
wa minat gak kat brg2 vintage ni.

Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 5:08 pm

lpk putrajaya smpai kul braper?dh sampai msg aku ler..aku pecut ke sana..tp aku jln x tau sgt..hahahaha..redah je la..sesat kang korang dtg ler selamatkan aku..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 5:09 pm

boleh no hal.. kitorg sampai sana wa sms lu.. jgn tak dtg lak..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Today at 6:27 pm

Back to top Go down
 
XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Primer on riding Baja
» Riding Apperal
» Riding Fort McMurray, Alberta
» Southern Misfits Riding Turkey Bay
» Use Caution Riding at Pickett!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: