RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Fri Oct 23, 2009 11:17 pm

TTS PUTRAJAYA KEMBALI daaaaa....!!!





Date : 24/10/09
Time : 10pm
Day : Saturday nite
Tempat berkumpul : TOLL PLUS KAJANG



Stakat ni yg kompom pergi KECUALI ada landasan last min... :-

1.botak - bangi
2. haris - seremban
3. Red - kajang
4. Nuar - shah alam
5. Mohd 250 semenyih
6. Mat Nor 250 nilai
7. samsiah - MUAR (kalau jd bermlm kat motel bdr sri putra)
8. kongkong - cheras (kalau makan dengan kawan dah selesai)
9.
10.

Sape2 yg free tu, di jemput hadir.. TIADA sebarang bayaran dikenakan.. Sape2 yg nak g tu,leh kompomkan kat thread ni..



Last edited by jasmee74 on Sat Oct 24, 2009 12:21 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 12:15 am

hi bang Jasmee, takut tak jadi. sebab dah janji kawan pergi makan malam. nanti i beritau samada pergi ke tak. ok
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 12:16 am

kongkong wrote:
hi bang Jasmee, takut tak jadi. sebab dah janji kawan pergi makan malam. nanti i beritau samada pergi ke tak. ok

takpe, u pergi je makan dulu.. kita jumpa di toll pun lewat, dlm pukul 10mlm..
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 12:20 am

tengoklah dulu
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 12:21 am

kongkong wrote:
tengoklah dulu

no problem dude..
Back to top Go down
durranibazli
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 89
Join date : 2009-06-01
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 2:51 pm

eh bangjas...toll plus kajang tu yang kat mane ha? segala memori walaupun kenyit mata sambil pikir...pun tak dapek den nak imejinkan. maksud kau bangjas...tol yang sg long ke? hataupun yang kat bukit subang tu bangjas...cube ko heksplen cikit... Sad
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 4:19 pm

durranibazli wrote:
eh bangjas...toll plus kajang tu yang kat mane ha? segala memori walaupun kenyit mata sambil pikir...pun tak dapek den nak imejinkan. maksud kau bangjas...tol yang sg long ke? hataupun yang kat bukit subang tu bangjas...cube ko heksplen cikit... Sad

geng, tol kjg tu yg kt Plus highway tu
Back to top Go down
View user profile
waninja82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 204
Join date : 2008-09-17
Age : 34
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 6:05 pm

bro....moto dah cun blom....
Back to top Go down
View user profile
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Sat Oct 24, 2009 6:59 pm

bila hang jumpa signbord TOL KAJANG..maknanyer tu la dia toll kajang...
Back to top Go down
View user profile
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Tue Oct 27, 2009 12:24 pm

bang Jasmee, tak upload tts pics ke?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Tue Oct 27, 2009 3:36 pm

kongkong wrote:
bang Jasmee, tak upload tts pics ke?

wait ya.. tgh tunggu pic from mohd...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Tue Oct 27, 2009 5:41 pm

Ni gambir yg ada buat masa ni, yg lain menyusul kemudian :-





Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)   Today at 4:38 am

Back to top Go down
 
TTS PUTRAJAYA kembali lagi...(24/10/2009)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» advent calendar 2009
» 14th International Cup of Nice. Nov. 4-8, 2009, Nice/FRA
» 2009 Blade Trigger''s
» The 2009 NHL Combine is underway
» Ice Challenge 28.10. - 01.11.2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: