RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sat Jul 18, 2009 5:11 pm

kompem dtg..braper bijik pg ni..?
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 12:20 am

hoho..4 ketul jek yg ader..yg len aper citer?xkan x teringin nk jumpa kekawan?
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 12:51 am

hanya 4 ketul jek yg ader..






helmet ni bau kdi lg..cun bila tgk dpn mata..

aku ingt aku jek geti senyum,mto aku pun pandai senyum lps jumpa abg2 dia..
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 12:52 am

tada!
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 9:20 am

caya ar wira. x dpt bli, pinjam pn jd ar....
(brg pinjam mmg bessss....)
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 11:37 am

aku ingat nak datang...tapi apekan daya...letih fight dgn zx2r...dorang pon laju2 di siang hari...
balik terus ngorok sampai pagi nih...

BTW....lawa moto
lepas nih ride naik bukit lak lar...
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 12:18 pm

red3 kalau kepingin bli jek..trade in yg lama..jln jauh pun senang ati..x pedihkan mata..
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 12:20 pm

zynox ko nk buat ari aper panjat bukit ?mn tau aku leh join..blh knl2 dgn member2..
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 2:54 pm

sayang aku tak dpt join... kalo tak, aku mewakili puak mito.

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 3:06 pm

thx wira !! walaupun kitorg batang keras mcm batu tunggo lu tp berbaloi beb.. apatah lg saudara Red kita dpt test ride Spain NO 1.. Gambir2 ko amik sungguh mempersona.. (tak sia-sia amik gambar siap baring2.. )

Red - thx sbb lu sponser makan.. Kalau wa tahu lu nak payung,baek wa tapau skali..


Haris - thx sbb dari jauh sanggup turun.. Wa caya lu beb !!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 3:11 pm

wira_kejam 2 wrote:
hoho..4 ketul jek yg ader..yg len aper citer?xkan x teringin nk jumpa kekawan?

yg lain tu kununnya tak nak tayar botak tengah mcm kepala zaibo..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 4:28 pm

mee...wat ride naik bukit plak...orang support ko 2...aku jadik penasihat kiri ko jer...
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 8:23 pm

test ride mmg syok. tp kantoi enjen mati yg x tahan tu...
seb baek xde awex2 nmpk.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 10:25 pm

red3 wrote:
test ride mmg syok. tp kantoi enjen mati yg x tahan tu...
seb baek xde awex2 nmpk.

tu lah pasal red.. dah mcm org baru bawak moto je..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Sun Jul 19, 2009 10:28 pm

zynox wrote:
mee...wat ride naik bukit plak...orang support ko 2...aku jadik penasihat kiri ko jer...

cadangan ko mmg menarik,tertarik n debom.. masalahnya korum kureng ar.. apa kata aku organize TT session dulu, jumpa warga ap n mito.. dari situ kita leh plan.. amacam?
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:04 am

k..thnks buar bro jasmee,haris n red3 yg sanggup tngu daku..hahahhaa..sorry bebyk.aku keja ari 2..2 pun aku pecut tahap dewa ke sana.. teknik ambik gmbr 2 bkesan..memukau mukau mata memandang.. cyclops kamera jek x power..kalau x dpt anugerah la aku.. cadangan bro jasmee aku sokong..
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:12 am

ala TTS 2 sebelom naik main koner lar...
hehehe sebab kalau tts je geng mito koje syif jer...
kadang kol 1- 5 pagi baru TTS...
kadang ari biase tgh2 ari buta TTS...
time g layan koner jer rilex sikit...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:13 am

wira_kejam 2 wrote:
k..thnks buar bro jasmee,haris n red3 yg sanggup tngu daku..hahahhaa..sorry bebyk.aku keja ari 2..2 pun aku pecut tahap dewa ke sana.. teknik ambik gmbr 2 bkesan..memukau mukau mata memandang.. cyclops kamera jek x power..kalau x dpt anugerah la aku.. cadangan bro jasmee aku sokong..

skill lu amik gambir mmg wa laspek wo.. hasilnya mmg terbaek wok..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:16 am

kena asah lg 2 bakat..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:31 am

zynox wrote:
ala TTS 2 sebelom naik main koner lar...
hehehe sebab kalau tts je geng mito koje syif jer...
kadang kol 1- 5 pagi baru TTS...
kadang ari biase tgh2 ari buta TTS...
time g layan koner jer rilex sikit...

kalau mcm tu TT time siang pun ok.. janji sabtu or ahad
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:34 am

wira_kejam 2 wrote:
kena asah lg 2 bakat..

asah jangan tak asah... leh kita bergambir banyak2.. tak gitu geng ?
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:39 am

gitu2.. nanti la ada masa aku trn tmpat ko plak,g mkn landak..hahahahha...DG n zynox yok kt g mkn landak..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:42 am

wira_kejam 2 wrote:
gitu2.. nanti la ada masa aku trn tmpat ko plak,g mkn landak..hahahahha...DG n zynox yok kt g mkn landak..

bukan setakat landak , tenuk kijang, tenggiling, rusa n mcm2 lagi lah..
restoran tu dekat je ngan bandar seremban..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:47 am

hoho..sesaper nk join?come on bebeh..
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:49 am

daging buayo adoo...
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:55 am

btl2 kanibal ko ni red3..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:55 am

red3 wrote:
daging buayo adoo...

tu kono lapah daging den lah kalau nak raso daging boyo..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 12:56 am

wira_kejam 2 wrote:
btl2 kanibal ko ni red3..

ni mesti kes layan kanibal tb3..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:31 am

jasmee74 wrote:
thx wira !! walaupun kitorg batang keras mcm batu tunggo lu tp berbaloi beb.. apatah lg saudara Red kita dpt test ride Spain NO 1.. Gambir2 ko amik sungguh mempersona.. (tak sia-sia amik gambar siap baring2.. )

Red - thx sbb lu sponser makan.. Kalau wa tahu lu nak payung,baek wa tapau skali..


Haris - thx sbb dari jauh sanggup turun.. Wa caya lu beb !!

welkam.. thanks sbb organize ride ni wpun ramei yg x p..
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Mon Jul 20, 2009 1:35 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
k..thnks buar bro jasmee,haris n red3 yg sanggup tngu daku..hahahhaa..sorry bebyk.aku keja ari 2..2 pun aku pecut tahap dewa ke sana.. teknik ambik gmbr 2 bkesan..memukau mukau mata memandang.. cyclops kamera jek x power..kalau x dpt anugerah la aku.. cadangan bro jasmee aku sokong..

skill lu amik gambir mmg wa laspek wo.. hasilnya mmg terbaek wok..

skill tu dtg sbb selalu amik gambar kt site tu...
thanks wira sbb dtg wpun solo dr shah alam tu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..   Today at 12:07 pm

Back to top Go down
 
XPDC ke pertama n riding ke putrajaya..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Primer on riding Baja
» Riding Apperal
» Riding Fort McMurray, Alberta
» Southern Misfits Riding Turkey Bay
» Use Caution Riding at Pickett!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: