RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Riding boots - FALCO 2nd

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 4:07 pm

Salam Geng & Selamat Sejahtera..

1.Anda ingin memiliki kasut/bot tp belum cukup $$$??
2.Anda ingin nampak macho ketika riding??
3.Anda ingin lindungi kaki anda yg berbau normal??
4.Kaki Anda berasa sejuk bila ride waktu malam??


disini ada jawapannya.....

1 x Kasut FALCO - MADE IN ITALY
- beli 2 bulan yang lepas
- condition : 90%
- Harga di tawarkan : RM300.00 shj. COD. Kalau nak byr ansuran, beli kat kot memos je...
- Harga beli jangan tanya sbb barang ORI from ITALY..Dah tentu MAHAL..
- Alasan nak jual : dah beli kasut KIKILALA
- Saiz : sesuai yg bersaiz 7 & 8.. Nak besar lagi, amik kat patung Mc Donald.

Kalau berminat, PM je wa.. Panggilan atau sms TIDAK akan dilayan



Gambirannya :-



Back to top Go down
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 4:27 pm

sumer lu nak tolak.
kalo test pakai dulu semggu leh x? x bes pulang blk.
spender saiz M ade x???
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 4:29 pm

red3 wrote:
sumer lu nak tolak.
kalo test pakai dulu semggu leh x? x bes pulang blk.
spender saiz M ade x???

cilakak lu..
nak test dulu buleh, no hal..
saiz M takde lah dik, kecik sgt tu.. tak puas akak..
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 4:41 pm

ni ape pojek je si botak suma barang mau kasi juai..nak upgred la nih amik racing suit cip presidente.. adik yang tanye spenda tuh nak yang G-string ke atau yang 5 lai spuloh hengget ye? kalau tgk cara rasenye yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih.. kalau minat boleh runding dengan botak..tak luak tak kapet dia stakat nak buat spenda kau
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 4:42 pm

samsiah wrote:
ni ape pojek je si botak suma barang mau kasi juai..nak upgred la nih amik racing suit cip presidente.. adik yang tanye spenda tuh nak yang G-string ke atau yang 5 lai spuloh hengget ye? kalau tgk cara rasenye yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih.. kalau minat boleh runding dengan botak..tak luak tak kapet dia stakat nak buat spenda kau

wakakaka...


'yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih'

sudah pasti lah upgrade, tu pasal brg2 wa mau lelong..
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 6:06 pm

jasmee74 wrote:
samsiah wrote:
ni ape pojek je si botak suma barang mau kasi juai..nak upgred la nih amik racing suit cip presidente.. adik yang tanye spenda tuh nak yang G-string ke atau yang 5 lai spuloh hengget ye? kalau tgk cara rasenye yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih.. kalau minat boleh runding dengan botak..tak luak tak kapet dia stakat nak buat spenda kau

wakakaka...


'yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih'

sudah pasti lah upgrade, tu pasal brg2 wa mau lelong..

habis tu 125 lu ni mau lelong ka?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Wed Aug 19, 2009 6:07 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
samsiah wrote:
ni ape pojek je si botak suma barang mau kasi juai..nak upgred la nih amik racing suit cip presidente.. adik yang tanye spenda tuh nak yang G-string ke atau yang 5 lai spuloh hengget ye? kalau tgk cara rasenye yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih.. kalau minat boleh runding dengan botak..tak luak tak kapet dia stakat nak buat spenda kau

wakakaka...


'yang belang2 ala kapet botak tu sesuai utk body cam adik nih'

sudah pasti lah upgrade, tu pasal brg2 wa mau lelong..

habis tu 125 lu ni mau lelong ka?

125 mana leh lelong.. ada sentimental value maa..
kasi parking sebelah abg dia ngam2..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:20 am

nape ada pompuan lak yg tel aku nak beli boot nie? scratch
Back to top Go down
idir
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 466
Join date : 2008-11-11
Age : 36
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:26 am

jasmee74 wrote:
nape ada pompuan lak yg tel aku nak beli boot nie? scratch

jasmee...baik konfem balik dgn pompuan tu, mgkin dia nk beli owner skali kot....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:28 am

idir wrote:
jasmee74 wrote:
nape ada pompuan lak yg tel aku nak beli boot nie? scratch

jasmee...baik konfem balik dgn pompuan tu, mgkin dia nk beli owner skali kot....

wakaka.. wa takut lah beb.. takut penyamaran.. ntah2 spy bini wa..
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:32 am

Bang Jasmee, i ingat u dah nak cabut dari forum ni. sebab bang jual boot ni.. ingat u nak lelong u punya motor juga...........
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:35 am

kongkong wrote:
Bang Jasmee, i ingat u dah nak cabut dari forum ni. sebab bang jual boot ni.. ingat u nak lelong u punya motor juga...........

wakaka.. actually I just bought new riding boots..
KIKILALA brand, come with bling2 n rear sparkling light


Last edited by jasmee74 on Thu Aug 20, 2009 1:46 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:38 am

oooooooooo. sebab tu la....ok. i fikir banyak la........

tapi i pun nak cari satu boot juga. tapi saiz tak ngam... i pakai no 10. kakaka

kesiannya, kena pergi jumpa encik patung macdonal........kakakakaka
Back to top Go down
View user profile
idir
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 466
Join date : 2008-11-11
Age : 36
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:43 am

jasmee74 wrote:
idir wrote:
jasmee74 wrote:
nape ada pompuan lak yg tel aku nak beli boot nie? scratch

jasmee...baik konfem balik dgn pompuan tu, mgkin dia nk beli owner skali kot....

wakaka.. wa takut lah beb.. takut penyamaran.. ntah2 spy bini wa..

ada kemungkinan apa yg difikirkan itu benar..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:44 am

kongkong wrote:
oooooooooo. sebab tu la....ok. i fikir banyak la........

tapi i pun nak cari satu boot juga. tapi saiz tak ngam... i pakai no 10. kakaka

kesiannya, kena pergi jumpa encik patung macdonal........kakakakaka

its ok, slowly survey the boots.. once got the budget, just grab it dude..

p/s - saiz 10? besar tu..
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:47 am

hehehehe. kaki memang besar, tu sebab susah cari kasut bola........

malu..............
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:51 am

[quote="kongkong"]hehehehe. kaki memang besar, tu sebab susah cari kasut bola........

malu..............[/quote

why not u try this.. (just joking)

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:57 am

lai lai.. sapa mau..
kang lari topik kena locked pulak..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 3:36 am

kasut cun tu pun mau jual murah ka..
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 6:27 am

jasmee74 wrote:
idir wrote:
jasmee74 wrote:
nape ada pompuan lak yg tel aku nak beli boot nie? scratch

jasmee...baik konfem balik dgn pompuan tu, mgkin dia nk beli owner skali kot....

wakaka.. wa takut lah beb.. takut penyamaran.. ntah2 spy bini wa..

wa ingat si mata helang jek yg terer..rupa2nyer ader 1 lg la...kakakakakka
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 12:23 pm

jas, lu ape kes mau tolak smua brg?
ade projek baikk ke? Rolling Eyes

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 12:26 pm

selipar wrote:
jas, lu ape kes mau tolak smua brg?
ade projek baikk ke? Rolling Eyes

takde lah wan..
nak resign..
Back to top Go down
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:17 pm

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jas, lu ape kes mau tolak smua brg?
ade projek baikk ke? Rolling Eyes

takde lah wan..
nak resign..

ekelehhh....
lu x hengat punye soping skang ek.
skang kan mega sale...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:23 pm

red3 wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jas, lu ape kes mau tolak smua brg?
ade projek baikk ke? Rolling Eyes

takde lah wan..
nak resign..

ekelehhh....
lu x hengat punye soping skang ek.
skang kan mega sale...

lu pandai2 je beb.. wa bz shuping utk persiapan ramadhan, penuh kan peti ais wa.. sng nak mkn nanti..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Thu Aug 20, 2009 1:36 pm

ITEM SOLD !!!! Yahhhooooo...

CHIP/WAN , PLS LOCKED !!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Riding boots - FALCO 2nd   Today at 11:59 pm

Back to top Go down
 
Riding boots - FALCO 2nd
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Boots you can walk in
» winter suits and boots
» Primer on riding Baja
» Riding Apperal
» UTV/SIDE X SIDE RIDE AT LORETTA LYNN'S

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Riding Gear shop-
Jump to: