RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:57 am

Hi, selamat malam semua bang bang dan encik encik. saya ini baru join forum ini. boleh saya tahu u orang ada apa apa function atau planning ke? boleh saya join u orang? :>
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 8:56 am

kongkong wrote:
Hi, selamat malam semua bang bang dan encik encik. saya ini baru join forum ini. boleh saya tahu u orang ada apa apa function atau planning ke? boleh saya join u orang? :>

jom join TTS mlm jumat ni.
ape2 hal leh PM wa.
Back to top Go down
View user profile
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 10:44 am

mana pergi jumaat ini?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 11:42 am

pi nilai...... kita pi minum teh tarik kat sana...... aku pon tak pernah pi sana, diaorg kata teh tarik sana mantop..... teh tarik ke tuuuuuuuutttt yg mantop, adesss..... kalo nak gerak, kita gerak 3 motor dr toll kajang, ko, aku n red pastuh jumpa botak kat toll saujana putra n direct ke toll nilai..... apalagi masa tuh... SIDE BY SIDE LA BOTAAKKKKK!!!!.... huhuhuhuhhuh...
Back to top Go down
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 11:53 am

aie... ko ikot botak x semlm?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:20 pm

moto aku problem..... esok pon aku tak leh join koootttt..... lepas satu... satu problem.... adesss..... yg penting open track day..... heeeeeeee
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:48 pm

kongkong wrote:
mana pergi jumaat ini?

Tarikh :14/8/2009
Hari : Jumaat
Waktu : 9mlm
Tempat berkumpul : Toll Nilai
Lokasi TTS : Kedai Tomyam (dikelilingi oleh hostel perempuan pelajar UIA dan Kolej kejururawat )

Sila beri nama agar senang untuk booking table, al maklumlah tempat jd tumpuan so selalu penuh. Tarikh Tutup : 13/8/2009

List yg KOMPOM pergi :-

1. jasmee74
2. Red
3. Haris
4. Wira Kejam
5. kongkong
6. aiefumi
7.
8.
9.
10.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:51 pm

aiefumi wrote:
pi nilai...... kita pi minum teh tarik kat sana...... aku pon tak pernah pi sana, diaorg kata teh tarik sana mantop..... teh tarik ke tuuuuuuuutttt yg mantop, adesss..... kalo nak gerak, kita gerak 3 motor dr toll kajang, ko, aku n red pastuh jumpa botak kat toll saujana putra n direct ke toll nilai..... apalagi masa tuh... SIDE BY SIDE LA BOTAAKKKKK!!!!.... huhuhuhuhhuh...

BUKAN saujana putra tapi BANDAR SRI PUTRA.. lemau tul lah lu
lu jgn cari alasan tak nak join kitorg TTS beb.. moto problem atau si mata helang yg halang lu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 1:09 pm

Tarikh :14/8/2009
Hari : Jumaat
Waktu : 9mlm
Tempat berkumpul : Toll Nilai
Lokasi TTS : Kedai Tomyam (dikelilingi oleh hostel perempuan pelajar UIA dan Kolej kejururawat )
Sila beri nama agar senang untuk booking table, al maklumlah tempat jd tumpuan so selalu penuh.


List yg KOMPOM pergi :-

1. jasmee74
2. Red
3. Haris
4. Wira Kejam
5. kongkong
6. aiefumi
7.
8.
9.
10.


lai lai.. sape lagi berhajat.. jgn malu2... wan selipar, lu tak nak join ke?
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 1:25 pm

Aiefumi, betul ke? tunggu kat tol kajang? lebih baik ada kaki pergi bersama dari kl.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 1:27 pm

kongkong wrote:
Aiefumi, betul ke? tunggu kat tol kajang? lebih baik ada kaki pergi bersama dari kl.

aiefumi dgn red mmg dari kajang..
Back to top Go down
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 2:11 pm

kongkong wrote:
Hi, selamat malam semua bang bang dan encik encik. saya ini baru join forum ini. boleh saya tahu u orang ada apa apa function atau planning ke? boleh saya join u orang? :>

hello bro... welcome...
hidup terKONGKONG nih bleh ke join orang....
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 2:36 pm

ahaks.... kesian kong2.. baru berforum dah kena bahan... lu org kejam laaa.... heeeee...

kong2...... jumpa kat toll kajang ek. lam kul 8.00 - 8.15 cam tuh. nanti kita gerak dr toll kajang sama2 ngan red sekali. si nuar tak tau lagi ke tak... tp kalo tak pi mmg kena bahan la ngan aku senin depan, adesss...

botak!! heheheee.... mata elang dah bg aku pi dah, yeee.. yeeeee..... syiok eh! moto aku pon dah ok... aku bersihkan bhgn dlm starter... cam berkarbon jer aku nengok... pakai air pump jerk, lalalallalaaaa...
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 4:50 pm

jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
ahaks.... syiok nih tgh botak n chip side by side jumaat mlm nih, heeeeeeeee...... aku join masa sapa kalah belanja kalaoke jerk..... wa pon nak tumpang sekaki nyanyi, adess..... syiok eehhhh!!!

lu pandai ar nak lepaskan diri.. dah labur 3 riban takan buat stok parking helo kitty..

agenda kalaoke boleh dipertimbangkan mlm esok selepas sessi TTS..
3 riban!!! Shocked Shocked Shocked
engine tk ok lagi????
ko buat apa labur smp 3 riban??
tukar blok POLINI+ejos Yasusu ke??

klau dh labur 3riban....
moto dh laju giler la camtu...

_________________
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 4:54 pm

jasmee74 wrote:
ada sape2 lg yg nak join? nyesal tak join nanti...
tul tak haris??

betul2.. adik sihat..? tp bkn adik yg botak tu le..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:02 pm

aiefumi wrote:
ahaks.... kesian kong2.. baru berforum dah kena bahan... lu org kejam laaa.... heeeee...

kong2...... jumpa kat toll kajang ek. lam kul 8.00 - 8.15 cam tuh. nanti kita gerak dr toll kajang sama2 ngan red sekali. si nuar tak tau lagi ke tak... tp kalo tak pi mmg kena bahan la ngan aku senin depan, adesss...

botak!! heheheee.... mata elang dah bg aku pi dah, yeee.. yeeeee..... syiok eh! moto aku pon dah ok... aku bersihkan bhgn dlm starter... cam berkarbon jer aku nengok... pakai air pump jerk, lalalallalaaaa...

lega ar dah ok.. aritu buat nape tak suwuh dia check starter carbon lu..
cantek, le deal ngan kingkong kongkong, biar meriah sikit jumaat mlm nanti.. bunga pun byk wor..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:03 pm

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
ada sape2 lg yg nak join? nyesal tak join nanti...
tul tak haris??

betul2.. adik sihat..? tp bkn adik yg botak tu le..

adik wa sihat aje.. dia ingat nak jpin g melaka tp nak g borong kat sogo lak ngan bini wa..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:04 pm

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
ahaks.... syiok nih tgh botak n chip side by side jumaat mlm nih, heeeeeeeee...... aku join masa sapa kalah belanja kalaoke jerk..... wa pon nak tumpang sekaki nyanyi, adess..... syiok eehhhh!!!

lu pandai ar nak lepaskan diri.. dah labur 3 riban takan buat stok parking helo kitty..

agenda kalaoke boleh dipertimbangkan mlm esok selepas sessi TTS..
3 riban!!! Shocked Shocked Shocked
engine tk ok lagi????
ko buat apa labur smp 3 riban??
tukar blok POLINI+ejos Yasusu ke??

klau dh labur 3riban....
moto dh laju giler la camtu...

dia guna piston sadur emas punya woo..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:06 pm

3 RIBAANNNN??!!!! adesssss...... 3 riban kalu aku kena kerja overtime la 6 bulan, heeeeeeeeeeeee...... mana der 3 riban..... pandai ler ko botakk... moto aku mmg tak stabil dr kuar kedai mok lagi. tgh wat slow2...... tayar pon tak ganti2 lagik nih, huhuhuhuuuu...$$$$$$$$$.... adesss.... ubat resdung nak kena beli lagi, adess...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:08 pm

aiefumi wrote:
3 RIBAANNNN??!!!! adesssss...... 3 riban kalu aku kena kerja overtime la 6 bulan, heeeeeeeeeeeee...... mana der 3 riban..... pandai ler ko botakk... moto aku mmg tak stabil dr kuar kedai mok lagi. tgh wat slow2...... tayar pon tak ganti2 lagik nih, huhuhuhuuuu...$$$$$$$$$.... adesss.... ubat resdung nak kena beli lagi, adess...

lu beli ar taya blakang wa kat stor tu.. still boleh pakai lg 5 taun..
wa saje je ckp 3 riban .. mls nak sebut 2K lebih.. wa matematik fail beb..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:13 pm

adessss..... mana der sampai cenggitu? huhuhuhuhuhuu.... habis brp hengget jerk.... takat minor servis jer.....

botak, menjet dah masuk? brp leh pi? tak sbr nk tgk ap ko terbang, adesss.... fuyoooooooooooooooo... (ala2 cip wan)
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:16 pm

aiefumi wrote:
adessss..... mana der sampai cenggitu? huhuhuhuhuhuu.... habis brp hengget jerk.... takat minor servis jer.....

botak, menjet dah masuk? brp leh pi? tak sbr nk tgk ap ko terbang, adesss.... fuyoooooooooooooooo... (ala2 cip wan)

hahaha.. wa saje nak kena kan lu..
ok ar keong cas lu x sampai 3 rat je..
mana ada wa tukar beb, aritu g motosing wa beli bulp signal je..

lu, red, kongkong n wira bunga jumpa kat toll kajang ke?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:21 pm

RAN - takan tgk je.. jom ar join...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:23 pm

ooooooooooooooo..... luper lak, lu tanya rega jer kan? heeee.... kalo enjin aku dah ok nak gak aku masuk menjet besar skit.... dlm rm35 jer kan kan kan?

haaaaaaaaaaa.... tau poonnn.... aku abis dlm serat lbih skit jer.... tukar minyak itam, gedebak gedebuk.... yup, aku jumpa diaorg kat toll kajang kul 8.15pm sok.jumpa lu kat toll saujana putra 8.45pm. pastuh merempit ke toll nilai..... prengggg!!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:24 pm

we want RAN!!! we want RAN!!! we want RAN!!!... heeeeeee
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:26 pm

aiefumi wrote:
ooooooooooooooo..... luper lak, lu tanya rega jer kan? heeee.... kalo enjin aku dah ok nak gak aku masuk menjet besar skit.... dlm rm35 jer kan kan kan?

haaaaaaaaaaa.... tau poonnn.... aku abis dlm serat lbih skit jer.... tukar minyak itam, gedebak gedebuk.... yup, aku jumpa diaorg kat toll kajang kul 8.15pm sok.jumpa lu kat toll saujana putra 8.45pm. pastuh merempit ke toll nilai..... prengggg!!!!!!!!!!!!

lu ni masuk air ar... wa ckp umah wa kat toll BANDAR SRI PUTRA.. BUKAN saujana putra.. wa tahu lah bahan lu dok saujana..

wa tanya harge je.. betul lah tu harga dia 35je..
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:31 pm

RAN - already ran away.......

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:32 pm

Club President wrote:
RAN - already ran away.......

patut ler senyap je si RAn ni..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:33 pm

red3 wrote:
kongkong wrote:
Hi, selamat malam semua bang bang dan encik encik. saya ini baru join forum ini. boleh saya tahu u orang ada apa apa function atau planning ke? boleh saya join u orang? :>

jom join TTS mlm jumat ni.
ape2 hal leh PM wa.

bahaya RED skrg.. main2 pm...
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 5:37 pm

aku dah syak daahhh...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Today at 11:56 pm

Back to top Go down
 
REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Weather Report for tomorrow
» MA-NH High School Basketball Report All-Star Showcase
» R11 driver & 3w field report
» Sun 26th's (brief) report
» Sally Pearson on 7.30 Report last night

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: