RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 TTS : NILAI (18/9/09)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:05 am

Seperti biasa TTS kali ini diadakan sempena minggu terakhir bulan puasa sebelum kita beraya..

Lokasi : Nilai ( Restoran Melayu siap "opened karaoke" )
Masa : 9.30 malam
Tempat berkumpul : Toll PLUS Bandar Sri Putra


Sambil minum2, kita akan dihiburkan oleh nyanyian pengunjung2 restoran termasuk penyanyi wakil dari ap club, tak lain tak bukan abg Red kita..

Sekiranya anda semua "free", sila-sila lah join ye.. SMS atau PM wa kalau kompom join....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:10 am

sam, tak mau join ka? sudah byk TTS lu miss...
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:22 am

selamat malam. bang, moto ku memang dah bikin. tapi i tak berani nak pakai laju lagi. malu la.... lusa awal pagi pukul 7 nak pandu pergi ipoh, takut tak mampu ikut u orang.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:24 am

kongkong wrote:
selamat malam. bang, moto ku memang dah bikin. tapi i tak berani nak pakai laju lagi. malu la.... lusa awal pagi pukul 7 nak pandu pergi ipoh, takut tak mampu ikut u orang.

kalau mcm tu boleh lah join .... bwk slow2 je pun sebab nak pergi minum2 je..
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:26 am

tak ape la. nanti besok i beritau bang jikalau i tak mampu ikut. k. good 9
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:28 am

kongkong wrote:
tak ape la. nanti besok i beritau bang jikalau i tak mampu ikut. k. good 9

ok.. nite..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:42 am

kalu x ujan dan jadual pembakaran lemang tidak diawalkan esok( sepatutnya sabtu), den turun
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:46 am

haerriss wrote:
kalu x ujan dan jadual pembakaran lemang tidak diawalkan esok( sepatutnya sabtu), den turun

samolah.. kalau hujan wa pun tak turun..

p/s - sojuk2 time hujan layan lomang sendiri lg syok
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:47 am

jasmee-cun signature...


Last edited by haerriss on Fri Sep 18, 2009 1:48 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:48 am

haerriss wrote:
jasmee-cun signature...

download kat internet je gambir tu..
Back to top Go down
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 4:07 am

aik, moto ko dah jadi gp1 ke jasmee?

_________________
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 4:19 am

moto raya ni..dh bli bju br lg........
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 6:40 am

GP1 sape tuuu.... Shocked
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 10:17 am

perghhhh...
set GP 1 tu brader Jas kita ni....

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 10:47 am

akuNabil wrote:
aik, moto ko dah jadi gp1 ke jasmee?

tu je mampu nabil.. nak pakai moto mcm hang belum ada rezki..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 10:48 am

wira_kejam 2 wrote:
moto raya ni..dh bli bju br lg........

moto wa dah lama pose sbb tak ride kemana, so bg je lah baju raya tuk dia..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 10:50 am

red3 wrote:
GP1 sape tuuu.... Shocked

moto abg ipar lu lah.. sape lg..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 10:51 am

selipar wrote:
perghhhh...
set GP 1 tu brader Jas kita ni....

idola dari gp1 kopi letih no 11 tu lah..
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:30 pm

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
perghhhh...
set GP 1 tu brader Jas kita ni....

idola dari gp1 kopi letih no 11 tu lah..

ape la sgt moto #11 tu....
biasa je...

_________________
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 1:30 pm

jas, ko dpt winscreen warna hitam ke?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 3:10 pm

Alamak!!! Shocked
Jasmee Botak pun dh pakai kaberset jipisatu.....

P/S:
windshield itam tu aku pun ada gak!....

err..err..
Jas...klau ngko nk buek single seat kt jipisatu ngko tu...
bgtau la aku....
sbb aku pun single gak ni....
NGAM-NGAM la ngan adik pompuan ko tu..



_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 6:27 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
perghhhh...
set GP 1 tu brader Jas kita ni....

idola dari gp1 kopi letih no 11 tu lah..

ape la sgt moto #11 tu....
biasa je...

moto # 11 tu pujaan wa tu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 6:30 pm

Club President wrote:
Alamak!!! Shocked
Jasmee Botak pun dh pakai kaberset jipisatu.....

P/S:
windshield itam tu aku pun ada gak!....

err..err..
Jas...klau ngko nk buek single seat kt jipisatu ngko tu...
bgtau la aku....
sbb aku pun single gak ni....
NGAM-NGAM la ngan adik pompuan ko tu..



mana leh tahan tgk bancaja ko n kopi letih tufaiwo n #11 tu... terpengaruh gak aku...

pasal single seat tu no hal.. bape hari siap?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Fri Sep 18, 2009 6:31 pm

selipar wrote:
jas, ko dpt winscreen warna hitam ke?

aku g spray itam...
sbb calar ar beb, mata sakit..
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Sat Sep 19, 2009 7:06 am

jasmee74 wrote:
sam, tak mau join ka? sudah byk TTS lu miss...

jalan dulu..aku ngeteh kat aladin (port minum aku) jek.. ada kote umur panjang kito jumpo.

"dalam diam kau berjipisatu"

eh cip..kalau aku nak bungkus 1 seat kodokut skali ngan botak leh dapat diskuan ka?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Sat Sep 19, 2009 5:41 pm

samsiah wrote:
jasmee74 wrote:
sam, tak mau join ka? sudah byk TTS lu miss...

jalan dulu..aku ngeteh kat aladin (port minum aku) jek.. ada kote umur panjang kito jumpo.

"dalam diam kau berjipisatu"

eh cip..kalau aku nak bungkus 1 seat kodokut skali ngan botak leh dapat diskuan ka?


smlm tts ok walaupun hujan..
moto haris pulak jam buat kali ke 2 di hiway Sbn-KL..
Nasib ada waninja membantu bg sessi side by side ke toll nilai..

Zul tufaiwo lak, tak muncul2 sampai ke sahur..

Red - dtg dgn bontot baru siap signal lg..

p/s : chip, 2 set bape leh bg?? wa ngan sam..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TTS : NILAI (18/9/09)   Today at 6:08 am

Back to top Go down
 
TTS : NILAI (18/9/09)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Need recommendation for KL courses(weekdays)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: