RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 10:50 am

adesss... aku tak perasan plak ader si red antara si cantik manis tuu.... nih semua bahana botak la nih, huahuahuahuahauhaaa... athoi2 pecah perut aku athoi2!! ko pi tak sam?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 10:52 am

aiefumi wrote:
adesss... aku tak perasan plak ader si red antara si cantik manis tuu.... nih semua bahana botak la nih, huahuahuahuahauhaaa... athoi2 pecah perut aku athoi2!! ko pi tak sam?

wakaka, tu pancing strategy..
sam?? biar betik dr muar nak TTS kat nilai..
yg duduk shah alam pun lom tentu turun..
tp wa laspek sama haris, dari jauh sanggup join kita ..
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 11:10 am

huhu..pengsan bro nak TTS kat nilai.. aku TTS kat pagoh jek..tapi time sama dgn TTS korang.. kira conference TTS la..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 11:12 am

samsiah wrote:
huhu..pengsan bro nak TTS kat nilai.. aku TTS kat pagoh jek..tapi time sama dgn TTS korang.. kira conference TTS la..

wakaka sam.. janji time mesti sync ngan kitorg... ;o)
mcmana kursus kat bangi aritu?
Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 11:29 am

kursus ok..tapi cam bdk skolah tempat tu..kol 12 gate dah totop..nak gi tts kopitiam pon x blh..hampeh..pasni sape2 nak buat pandaftaran MOF / ePerolehan boleh datang ke pagoh..(semata-mata?)hehe..minimum caj..utk toke2 kat sini..bolehla start buat bisnes dgn gov.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 11:30 am

samsiah wrote:
kursus ok..tapi cam bdk skolah tempat tu..kol 12 gate dah totop..nak gi tts kopitiam pon x blh..hampeh..pasni sape2 nak buat pandaftaran MOF / ePerolehan boleh datang ke pagoh..(semata-mata?)hehe..minimum caj..utk toke2 kat sini..bolehla start buat bisnes dgn gov.

menarik tu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 11:52 am

heeeeeeeeeee...... lu nyer cover set GP1 cam avatar lu ke botak? mantop tuh...... leh pakai next week masam track day, heeeeeeeee.... weh lu dah tukar tuh menjet kan? cam ner? mantol tak torque mesin lu? takuuuuttttttt............
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 2:54 pm

aiefumi wrote:
heeeeeeeeeee...... lu nyer cover set GP1 cam avatar lu ke botak? mantop tuh...... leh pakai next week masam track day, heeeeeeeee.... weh lu dah tukar tuh menjet kan? cam ner? mantol tak torque mesin lu? takuuuuttttttt............

alamak.. nape lu pecah lubang... janji tak mau pecah lubang bontot.. lebih kurang ar.. kena mintak khidmat professional zul n wan selipar..
nak tahu mesin wa, jom ar side by side ptg nie.. wakaka
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 3:13 pm

aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 3:32 pm

aiefumi wrote:
aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...

mana leh ngan haris.. adik bradik 1 bengkel mah.. wa nak test mesin lu hasil tangan keong..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 3:56 pm

wan selipar - tak mau join ka?
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:27 pm

jasmee74 wrote:
wan selipar - tak mau join ka?

luar kawasan....

_________________
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:29 pm

jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...

mana leh ngan haris.. adik bradik 1 bengkel mah.. wa nak test mesin lu hasil tangan keong..
alaaa botak....
lu test ngan moto waa dh lerr...
tp janji lu bg waa jalan 1 tiang dulu.....


_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:39 pm

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...

mana leh ngan haris.. adik bradik 1 bengkel mah.. wa nak test mesin lu hasil tangan keong..
alaaa botak....
lu test ngan moto waa dh lerr...
tp janji lu bg waa jalan 1 tiang dulu.....


biar betik chip.. wa tgk lu enjut time follow red g bagan lalang tu pun wa dah guyang.. apatah lg nak set ngan bancaja lu tu ... pale
side by side ni kategori junior mcm aku nagn aie nie..

gambir bawah ni pun dah buat wa guyang..

Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:49 pm

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...

mana leh ngan haris.. adik bradik 1 bengkel mah.. wa nak test mesin lu hasil tangan keong..
alaaa botak....
lu test ngan moto waa dh lerr...
tp janji lu bg waa jalan 1 tiang dulu.....


biar betik chip.. wa tgk lu enjut time follow red g bagan lalang tu pun wa dah guyang.. apatah lg nak set ngan bancaja lu tu ... pale
side by side ni kategori junior mcm aku nagn aie nie..
tu waa cucuk red tu time waa pakai 2 cyclinder..bole laaa....

ni waa ajak lu test ni...
moto sama aje...
- 1 cyclinder
- 124cc
- 34mm carb.
- 1 ejos
- 1 pv


kan sama aje semuanya....

P/S:
itu gambar dh di photoshop kan lerr...
BUKAN aksi & gambar sebenar tuu.....

_________________
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:53 pm

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...

mana leh ngan haris.. adik bradik 1 bengkel mah.. wa nak test mesin lu hasil tangan keong..
alaaa botak....
lu test ngan moto waa dh lerr...
tp janji lu bg waa jalan 1 tiang dulu.....


biar betik chip.. wa tgk lu enjut time follow red g bagan lalang tu pun wa dah guyang.. apatah lg nak set ngan bancaja lu tu ... pale
side by side ni kategori junior mcm aku nagn aie nie..
tu waa cucuk red tu time waa pakai 2 cyclinder..bole laaa....

ni waa ajak lu test ni...
moto sama aje...
- 1 cyclinder
- 124cc
- 34mm carb.
- 1 ejos
- 1 pv

kan sama aje semuanya....

P/S:
itu gambar dh di photoshop kan lerr...
BUKAN aksi & gambar sebenar tuu.....[b]

x aci la chip. hang pakai ekjoz yasuni
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:55 pm

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
aduuuhhhhhhhh...... motor aku tak leh blah laaaaaa... siyesss... ko try ngan haeriss laa... aku nak tgk ptg nih.... heeeeeeeeee...

mana leh ngan haris.. adik bradik 1 bengkel mah.. wa nak test mesin lu hasil tangan keong..
alaaa botak....
lu test ngan moto waa dh lerr...
tp janji lu bg waa jalan 1 tiang dulu.....


biar betik chip.. wa tgk lu enjut time follow red g bagan lalang tu pun wa dah guyang.. apatah lg nak set ngan bancaja lu tu ... pale
side by side ni kategori junior mcm aku nagn aie nie..
tu waa cucuk red tu time waa pakai 2 cyclinder..bole laaa....

ni waa ajak lu test ni...
moto sama aje...
- 1 cyclinder
- 124cc
- 34mm carb.
- 1 ejos
- 1 pv


kan sama aje semuanya....

P/S:
itu gambar dh di photoshop kan lerr...
BUKAN aksi & gambar sebenar tuu.....

sama tp tak serupa..
(pancing kuat nampak.. hehehe)
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:56 pm

wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:57 pm

ehh...
apa lak...
waa pakai ejos yasusu aje....
botak punya ejos lg power
dia pakai ejos "Aku Tak Marah" - Arrow


_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 4:58 pm

keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

lepas sessi free tuition nanti leh ar kot.. skrg ni masih kosong di buah dada..
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:00 pm

keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

mana ada cabar bro....
aku siap mintak bg aku jalan dulu 1 tiang kt botak....

P/S:
janji sapa yg kalah..
kena belanja karaoke Blue Box 3jam NO WAY OUT...

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:03 pm

Club President wrote:
keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

mana ada cabar bro....
aku siap mintak bg aku jalan dulu 1 tiang kt botak....

P/S:
janji sapa yg kalah..
kena belanja karaoke Blue Box 3jam NO WAY OUT...


ni dah kes lain dah ni.. kemaruk kalaoke blue box rupanya.. atau lu nak g yg sebelah tu chip..

stakat blanje kalaoke blue box tu anytime je.. pas TTS Nilai, leh layan pe.. turun ar..
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:04 pm

jasmee74 wrote:
keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

lepas sessi free tuition nanti leh ar kot.. skrg ni masih kosong di buah dada..

guru mesti simpan ilmu skit..x bagi anak buah dia full..kang dah terer kang lawan guru plak...
Back to top Go down
View user profile
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:06 pm

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

mana ada cabar bro....
aku siap mintak bg aku jalan dulu 1 tiang kt botak....

P/S:
janji sapa yg kalah..
kena belanja karaoke Blue Box 3jam NO WAY OUT...


ni dah kes lain dah ni.. kemaruk kalaoke blue box rupanya.. atau lu nak g yg sebelah tu chip..

stakat blanje kalaoke blue box tu anytime je.. pas TTS Nilai, leh layan pe.. turun ar..

ntahnyerrr.....stekat nak ajak karaok x payah cabar2 mencabbar pun x perr..bleh belanjer anytime jerr....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:08 pm

keceng wrote:
jasmee74 wrote:
keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

lepas sessi free tuition nanti leh ar kot.. skrg ni masih kosong di buah dada..

guru mesti simpan ilmu skit..x bagi anak buah dia full..kang dah terer kang lawan guru plak...

kes anak murid terer dari guru tu dah selalu berlaku.. contohnya guru sains wa.. dia ada diploma je, wa atas lg beb.. atas pokok..
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:22 pm

jasmee74 wrote:
keceng wrote:
jasmee74 wrote:
keceng wrote:
wah chip cabar mencabar ngn bro jasmee nampak... time ni la bro jasmee blh curik experience n skill konering ngn chip kiter yang bnyak pengalaman tuu....

lepas sessi free tuition nanti leh ar kot.. skrg ni masih kosong di buah dada..

guru mesti simpan ilmu skit..x bagi anak buah dia full..kang dah terer kang lawan guru plak...

kes anak murid terer dari guru tu dah selalu berlaku.. contohnya guru sains wa.. dia ada diploma je, wa atas lg beb.. atas pokok..

wah sama cam gua la bro jasmee...cikgu sains gua dulu kata matahari ni panas.blom ader manusia yang blh naik matahari...pastu gua cakap apsal x bleh..kiter jgn p siang2...kiter p malam2 laa...sejuk skit huuhuu
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Wed Aug 12, 2009 5:39 pm

ahaks.... syiok nih tgh botak n chip side by side jumaat mlm nih, heeeeeeeee...... aku join masa sapa kalah belanja kalaoke jerk..... wa pon nak tumpang sekaki nyanyi, adess..... syiok eehhhh!!!
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:28 am

jasmee74 wrote:
aiefumi wrote:
adesss... aku tak perasan plak ader si red antara si cantik manis tuu.... nih semua bahana botak la nih, huahuahuahuahauhaaa... athoi2 pecah perut aku athoi2!! ko pi tak sam?

wakaka, tu pancing strategy..
sam?? biar betik dr muar nak TTS kat nilai..
yg duduk shah alam pun lom tentu turun..
tp wa laspek sama haris, dari jauh sanggup join kita ..

Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:31 am

aiefumi wrote:
ahaks.... syiok nih tgh botak n chip side by side jumaat mlm nih, heeeeeeeee...... aku join masa sapa kalah belanja kalaoke jerk..... wa pon nak tumpang sekaki nyanyi, adess..... syiok eehhhh!!!

lu pandai ar nak lepaskan diri.. dah labur 3 riban takan buat stok parking helo kitty..

agenda kalaoke boleh dipertimbangkan mlm esok selepas sessi TTS..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Thu Aug 13, 2009 12:36 am

ada sape2 lg yg nak join? nyesal tak join nanti...
tul tak haris??
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)   Today at 10:03 pm

Back to top Go down
 
REPORT : TTS at Nilai (14.08.09)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Weather Report for tomorrow
» MA-NH High School Basketball Report All-Star Showcase
» R11 driver & 3w field report
» Sun 26th's (brief) report
» Sally Pearson on 7.30 Report last night

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: