RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 mane nak cari mendealah ni ek?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
riq_77
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 23
Join date : 2011-08-23

PostSubject: mane nak cari mendealah ni ek?    Thu Mar 15, 2012 4:43 pm




otai2...mane aku leh cari bende ni...? agak2 dalam lingkungan brape ek rege dia?
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Thu Mar 15, 2012 5:58 pm

Aku ada benda tu sebijik mcm dlm pics tuuu...
klau ko nk...nnt aku mintak izin kt tuan dia dulu....
klau tuan dia bg...aku bukak lah bg kt ko nnt....


_________________
Back to top Go down
View user profile
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 30
Location : semenyih

PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Thu Mar 15, 2012 8:43 pm

tu aku da tuka forks showa dari rsv mille, kalau rs250 <1998 punye standad marzocchi yg buat..

_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 34
Location : Keramat

PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Fri Mar 16, 2012 12:58 am

ko ni as memandai je bro itu kalo ko nak kena tukar fork skali ar beriban tuuu
Back to top Go down
View user profile
riq_77
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 23
Join date : 2011-08-23

PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Fri Mar 16, 2012 2:45 am

ooo...aku btol2 tak tau pasal tu. aku punyer rs250 belah kiri dah tcabut, dari owner lame lagik....tu yang cari solution kalo boleh tuka ape2. kalo nak tuka form tak mampu...perf ok jerk, jus mende tu buat nampak macam cacat...
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Fri Mar 16, 2012 5:22 am

skrg ni kena mintak izin dulu apa2hal...
kang ada lak yg gossip tk abis2....

bro,
fork tu camne bole tkde yg part adjust damping belah kiri tuu??? Rolling Eyes
klau knob yg blah kanan tkde tu aku bole accept lagi laa rasanya....

_________________
Back to top Go down
View user profile
riq_77
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 23
Join date : 2011-08-23

PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Fri Mar 16, 2012 9:11 am

ontah la bang...aku nengok an dari mulo mmg takdo dah. owner lame cabot buat kenangan kot...takde jalan ke camne nak cover kehuduhan motot aku ni ek....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: mane nak cari mendealah ni ek?    Today at 4:38 am

Back to top Go down
 
mane nak cari mendealah ni ek?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» First Cad FJ Bumper
» The Dew Drop Inn Virtual Games of the XXX Olympiad Pub, London
» What album are you listening to...
» The 2010 Last Blast Kootenay Rock & Water Ride
» Lion's Mane jellyfish

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS250-
Jump to: