RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 kat mane nak cari jet ngan rumah dia

Go down 
AuthorMessage
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc
avatar

Posts : 329
Join date : 2009-05-29
Location : Saujana putra

PostSubject: kat mane nak cari jet ngan rumah dia   Mon Jul 13, 2009 8:09 pm

hallo geng sesape tau kat mane ade jual jet ngan rumah dia sekali, moto saya asyik overflow je so sesape yg tahu kedai mane ade jual bg la info sikit
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
avatar

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: kat mane nak cari jet ngan rumah dia   Mon Jul 13, 2009 8:12 pm

try tanya pidot laaa......
aritu beli seat blkg kt pidot tk tanya skali ke part2 ni? scratch
- kaberset blkg GP1
- Piston
- Carburator
- lampu depan
- Digital
- Disc brake depan
- Spoket + rantai
- Gearbox

dll yg ko selalu tanya...

_________________


Last edited by Club President on Mon Jul 13, 2009 8:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc
avatar

Posts : 329
Join date : 2009-05-29
Location : Saujana putra

PostSubject: Re: kat mane nak cari jet ngan rumah dia   Mon Jul 13, 2009 8:15 pm

tak tanye la boss lupa pulak nak tanye
Back to top Go down
View user profile
idir
naik moto 125cc
naik moto 125cc
avatar

Posts : 466
Join date : 2008-11-11
Age : 38
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: kat mane nak cari jet ngan rumah dia   Mon Jul 13, 2009 11:32 pm

ate....
Back to top Go down
View user profile
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc
avatar

Posts : 329
Join date : 2009-05-29
Location : Saujana putra

PostSubject: Re: kat mane nak cari jet ngan rumah dia   Tue Jul 14, 2009 12:46 am

Club President wrote:
try tanya pidot laaa......
aritu beli seat blkg kt pidot tk tanya skali ke part2 ni? scratch
- kaberset blkg GP1
- Piston
- Carburator
- lampu depan
- Digital
- Disc brake depan
- Spoket + rantai
- Gearbox

dll yg ko selalu tanya...

az moto ko cantik jgn la marah aku mmg suka bertanye. sbb tak brp tahu aku pernah pegi kedai ko sekali tapi dah lama dah tahun lepas rasa nye
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kat mane nak cari jet ngan rumah dia   

Back to top Go down
 
kat mane nak cari jet ngan rumah dia
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: