RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 petrol fees

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
soonkt88
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 9
Join date : 2010-11-12

PostSubject: petrol fees   Sun Nov 14, 2010 5:18 pm

nak tanya,apriliars250 vs kawasaki 250R yang mana satu makan minyak?

kalau 100km untuk aprilia ,kena cost berapa untuk petrol fees ?
Back to top Go down
View user profile
rhymifumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 97
Join date : 2010-06-13
Age : 43
Location : sabah

PostSubject: Re: petrol fees   Sun Nov 14, 2010 5:20 pm

bro klu nak jumat minyak pakai ex5 jer, baru jimat gila brooo. . . .
RS 250 memang kuat guna minya, sbb tu moto tu power gila, hihihihihihi
Back to top Go down
View user profile
soonkt88
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 9
Join date : 2010-11-12

PostSubject: Re: petrol fees   Sun Nov 14, 2010 5:54 pm

tq bro. kalau full tank minyak from highway melaka to jb,cukup tak?
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: petrol fees   Sun Nov 14, 2010 11:21 pm

fulltank 16L barely hit 160km....140km setel...
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: petrol fees   Mon Nov 15, 2010 11:51 am

rhymifumi wrote:
bro klu nak jumat minyak pakai ex5 jer, baru jimat gila brooo. . . .
RS 250 memang kuat guna minya, sbb tu moto tu power gila, hihihihihihi

nak stemet minyak pakai lah motor MadAss 125... tak caya try kontek momos.

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: petrol fees   Mon Nov 15, 2010 11:54 am

aprilia rs250 makan minyak 2x ganda lebih sbb power dia pon 2x ganda lebih

_________________
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: petrol fees   Mon Nov 15, 2010 12:03 pm

soonkt88 wrote:
nak tanya,apriliars250 vs kawasaki 250R yang mana satu makan minyak?
hmmmm....
nk jawab ke tak nak!! scratch
nk jawab ke tak nak!! scratch
nk jawab ke tak nak!! scratch
nk jawab ke tak nak!! scratch
nk jawab ke tak nak!! scratch

Soalan bola tanggung nii.........

_________________
Back to top Go down
View user profile
apil_liar
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 168
Join date : 2010-09-26
Age : 33
Location : Linggi,Ampang

PostSubject: Re: petrol fees   Mon Nov 15, 2010 12:14 pm

dah tau bola tanggung...jumping n smash bro..hahahah Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: petrol fees   Today at 12:08 pm

Back to top Go down
 
petrol fees
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Petrol/gas cap fixes
» RCGF 45cc Petrol Engine
» petrol pump on K100RS 1984 model
» Admission fees to Club Championships 2011
» Value for money - how to fill petrol

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS250-
Jump to: