RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 salam

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
toklah
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 10
Join date : 2010-06-01

PostSubject: salam   Tue Jun 01, 2010 12:44 am

assalamulaikum dan selamat sejahtera semua.

aku minat moto tapi aku ada kereta saja.
aku ni photographer sambilan, ahad lepas (30/5/2010) aku ada shoot mss kat sic. ada la 2-3 biji AP yg aku snap.
kalau berminat bole la beli, aku jual murah2 je. saiz besar bole print poster saiz.

aku akan update di photo session.
kalau format atau cara aku ni tak kena, sila bagitau.
sekian terima kasih.
assalamualaikum dan selamat malam


contact:
toklah@live.com
016 2569033
Back to top Go down
View user profile
toklah
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 10
Join date : 2010-06-01

PostSubject: Re: salam   Tue Jun 01, 2010 1:06 am

Back to top Go down
View user profile
wrs4646
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 79
Join date : 2009-04-22
Age : 36
Location : KL / Betong / Hatyai

PostSubject: Re: salam   Tue Jun 01, 2010 6:31 pm

welkam bro.. guna ape slr.. lens ? gambar mcm tak cukup edit jer bro...
just my 2 cents... jgn mare
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: salam   Tue Jun 01, 2010 7:10 pm

welkam..
jgn lupa taruk signiture berwajah anda



_________________
Back to top Go down
View user profile
toklah
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 10
Join date : 2010-06-01

PostSubject: Re: salam   Tue Jun 01, 2010 8:55 pm

wrs4646 wrote:
welkam bro.. guna ape slr.. lens ? gambar mcm tak cukup edit jer bro...
just my 2 cents... jgn mare

bro, aku guna canon dgn 200mm biasa je..
gambar aku tak suka edit, aku direct je....
Back to top Go down
View user profile
toklah
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 10
Join date : 2010-06-01

PostSubject: Re: salam   Tue Jun 01, 2010 10:26 pm

akuNabil wrote:
welkam..
jgn lupa taruk signiture berwajah anda



tq tq..
Back to top Go down
View user profile
wrs4646
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 79
Join date : 2009-04-22
Age : 36
Location : KL / Betong / Hatyai

PostSubject: Re: salam   Wed Jun 02, 2010 10:55 am

toklah wrote:
wrs4646 wrote:
welkam bro.. guna ape slr.. lens ? gambar mcm tak cukup edit jer bro...
just my 2 cents... jgn mare

bro, aku guna canon dgn 200mm biasa je..
gambar aku tak suka edit, aku direct je....
kira baeekkkk dah tu....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam   Today at 10:05 pm

Back to top Go down
 
salam
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Katame-no-kata
» Ju-no-kata

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Announcement N Introduction :: Self Introduction-
Jump to: