RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 nak jual part rs 125

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 329
Join date : 2009-05-29
Location : Saujana putra

PostSubject: nak jual part rs 125   Tue May 18, 2010 8:14 pm

sape-sape yg mencari part2 rs125 boleh la call no mamat ni zamri=0129341715
part2 yg masih ade seperti......coil lampu,magnet,clucth cover,mangkuk clucth,pump 2t,shaf gear,crankshaf,kipas coolant dan tapak fork apa2 hal call je dia, dia suruh saya iklankan tapi dia tak bg gambar
Back to top Go down
View user profile
idir
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 466
Join date : 2008-11-11
Age : 36
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: nak jual part rs 125   Sat May 22, 2010 8:50 am

Salam bro....
nk tnya ni, jarum karburator ada tak? Sbb aku nyer jarum tu org lama asah tajam....mekanik aku kata, moto aku over petrol dan oleh sbb itu moto mcm semput.....
Back to top Go down
View user profile
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 329
Join date : 2009-05-29
Location : Saujana putra

PostSubject: Re: nak jual part rs 125   Sat May 22, 2010 3:24 pm

w'salam idir ko cuba mesej no budak tu tanye sbb gambar pun dia tak bg dia suh iklankan je, tapi dulu mmg dia ade pakai ap125 lepas kawin dia letgo pastu ade la sikit2 barang ap ni ngan dia
Back to top Go down
View user profile
idir
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 466
Join date : 2008-11-11
Age : 36
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: nak jual part rs 125   Sun May 23, 2010 11:28 am

ok insyaallah ti aku roger org tu....TQ bro...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nak jual part rs 125   Today at 10:05 pm

Back to top Go down
 
nak jual part rs 125
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» which part of toronto is grass roots canada located?
» need part for caberg helmet
» A/C hose part #
» s14 part out everything must go
» Nissan '95 240sx SE part out

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Parts shop-
Jump to: