RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 mohon bantuan...for service fork rs125

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rapi_82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 10
Join date : 2009-08-05
Age : 34
Location : klang selangor d.e

PostSubject: mohon bantuan...for service fork rs125   Wed Jan 27, 2010 12:05 pm

salam perkenalan kepada semua,

nie 1st time aku post, sebelum nie tak pernah post ape2 topic. hanya sempat bk je. bantuan yang diharapkan daripada pomen2 ap dan jg otai2 ap, mcm mane nak sukat minyak fork untuk kiri dan kanan setelah oliseal telah ditukar...bantuan sgt diharapkan.
Back to top Go down
View user profile
rapi_82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 10
Join date : 2009-08-05
Age : 34
Location : klang selangor d.e

PostSubject: Re: mohon bantuan...for service fork rs125   Wed Jan 27, 2010 12:13 pm

lagi satu, kepada sesiapa yang ada rs125 yang nak jual murah-murah getau, scrab pun xpe..nak jual moto untuk sparepart pun blh coz nie baru nak buka bengkel.. area klang.so ape2 pun leh la kol di talian hayat 0163835488.
Back to top Go down
View user profile
 
mohon bantuan...for service fork rs125
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» kiwi k100RS 16V project
» Fork rebuild/overhaul
» Service Honda, XR650R engine in a CRF450X like your CR500AFX
» 1200 km service
» Fork Tube Rubber Boot for LT , are they really necessary?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: