RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Chatroom #2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 1:34 am

Nuar - lu kompom ke g Spore selasa ni? Dah baik lom dari demam malaria kau tu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 1:43 am

yahooooo!!!! wa dah sampai target 1000cc

Back to top Go down
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 30
Location : semenyih

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 1:49 am

congrats!

_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 1:52 am

ameer_semenyih wrote:
congrats!

hehehe... nak pakai moto 1000cc lom ada rezki.. dapat reached target 1000cc dlm forum jadi lah..
Back to top Go down
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 1:55 am

aku tulun jawab tuk zynox ...

ye ... moto jam ... boleh cari roti sapu ...

aku tulun jawab sebab dah tatau nak merapu ape ... huhu ..

botaks ... pakai 1000 cc wat pe ... roadtax/insurans boleh beli sebijik kapchai tetiap taun ...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 1:58 am

rahimfumi wrote:
aku tulun jawab tuk zynox ...

ye ... moto jam ... boleh cari roti sapu ...

aku tulun jawab sebab dah tatau nak merapu ape ... huhu ..

botaks ... pakai 1000 cc wat pe ... roadtax/insurans boleh beli sebijik kapchai tetiap taun ...

sbb tu nak tunggu poket tebal dulu baru leh pakai..
tp tak tahu bila nak tebal poket wa ni..

moto lu dah anta keong ke?
skrg ni lu kat perak @ kelantan..
kalau kat perak, leh TTS kat upsi..
Back to top Go down
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 2:06 am

TTS upsi ...

sape ada sane ...

ada adik angkat cikgu ke ?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 2:07 am

rahimfumi wrote:
TTS upsi ...

sape ada sane ...

ada adik angkat cikgu ke ?

haris suka lepak sana...
nuar pun keje kat behrang skrg..
Back to top Go down
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 2:17 am

jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
TTS upsi ...

sape ada sane ...

ada adik angkat cikgu ke ?

haris suka lepak sana...
nuar pun keje kat behrang skrg..

hari pe selalu ?

kot2 boleh 'ter'terjah ....
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 3:22 am

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
alamak, tetiba pun wa rasa mcm malas gak nak awana.....

lu kena training gear shifting tu ran..

ran...gear ok?
hahaha........
gearing ok la kot bole hafal skit2..
tp kualiti footrest tkde laaaaaaaaaaa..................
pasang pun ntah apa2 ntah kt brake punya side.......
material bole kasi bengkok pakai jari aje.........

P/S:
Ran Champion naik turun bukit pakai brake dpn aje........
sbb brake blkg dh tk functional.......
klau mati kena langgar tembok & ter'terjun gaung.........
sia-sia aje........
brake,suspension & tayar yg bagus adalah aset utama pada sesebuah moto selain skills rider.....
nyawa bukannya HANYA Plug & Play aje......

err..err..
kawan2 moto aku yg terbunuh sama ada kt Karak,Awana @ Bukit Tinggi dh ramai..
tkmo la tambah lagi sorang sbb main Plug & Play aje..


kualiti? paham2 sudah ar kalau dah brg 4rat je..
nak komen lebih2 pun wa rasa tak adil n tak patut..
nak yg kualiti yg amat baek or bagus punya, beli je lah ORI..
setidak-tidaknya harga yg wa jual TIDAK bunuh kawan dan TIDAK pentingkan keuntungan semata-mata..

p/s - tentang masalah Ran tu jgnlah risau dan "dieksploitasikan", wa akan ambil tindakan dgn pantas dan sewajarnya sehingga masalah selesai n Ran berpuas ati..

(dlm perniagaan mestilah jujur, bertanggungjwp, gentle dan berani bersaing cara +ve BUKAN dgn cara mencari kesempatan utk menjatuhkan serta mengaibkan individu.. )

aku sokong botak ....bravo botak
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 8:44 am

jasmee74 wrote:
Nuar - lu kompom ke g Spore selasa ni? Dah baik lom dari demam malaria kau tu..
aku x tau tak aku demam aper..mcm nk mampos dh rase..mcm2 ubat dh wa telan x ok2 gak.. Sad
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 10:14 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
Nuar - lu kompom ke g Spore selasa ni? Dah baik lom dari demam malaria kau tu..
aku x tau tak aku demam aper..mcm nk mampos dh rase..mcm2 ubat dh wa telan x ok2 gak.. Sad

try g darul shifa' brubat ngn ustaz lak...
Back to top Go down
View user profile
ran
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 136
Join date : 2009-01-23
Age : 36
Location : Seri Kembangan, Selangor

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 10:57 am

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
alamak, tetiba pun wa rasa mcm malas gak nak awana.....

lu kena training gear shifting tu ran..

ran...gear ok?

haha reverse shifting mmg syok..layan...tapi ada sekali 2 gak tersilap, heheh...

anyway pasal footrest tu takyah kecoh lah ...nnt aku gi U balik lah...settle, end of story.

Cheers my friends !!
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 11:16 am

adoiiii... skit pny hal...
tk yah la besar-besarkan kt dlm ni...

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 11:18 am

ran wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
alamak, tetiba pun wa rasa mcm malas gak nak awana.....

lu kena training gear shifting tu ran..

ran...gear ok?

haha reverse shifting mmg syok..layan...tapi ada sekali 2 gak tersilap, heheh...

anyway pasal footrest tu takyah kecoh lah ...nnt aku gi U balik lah...settle, end of story.

Cheers my friends !!

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 11:18 am

selipar wrote:
adoiiii... skit pny hal...
tk yah la besar-besarkan kt dlm ni...

wa setuju....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 11:20 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
Nuar - lu kompom ke g Spore selasa ni? Dah baik lom dari demam malaria kau tu..
aku x tau tak aku demam aper..mcm nk mampos dh rase..mcm2 ubat dh wa telan x ok2 gak.. Sad

wa pun dah ada sintom2 nak demam..
lu still kat shah alam ke?
esok kompom ke g s'pore?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 11:22 am

MaStErMiND wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
Nuar - lu kompom ke g Spore selasa ni? Dah baik lom dari demam malaria kau tu..
aku x tau tak aku demam aper..mcm nk mampos dh rase..mcm2 ubat dh wa telan x ok2 gak.. Sad

try g darul shifa' brubat ngn ustaz lak...

perhhhh...
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 11:53 am

moto soh wat major modification kalau nak join geng2 racer nih
dier segan silu nak try racer2...hahaha

racer sayang hey racer syg2 hei...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 2:49 pm

zynox wrote:
moto soh wat major modification kalau nak join geng2 racer nih
dier segan silu nak try racer2...hahaha

racer sayang hey racer syg2 hei...


p/s- moto hesa mercik gak ek..
Back to top Go down
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 3:52 pm

Ada geng g shopping2 singapore ke ?
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 4:57 pm

jasmee74 wrote:
yahooooo!!!! wa dah sampai target 1000cc


ni satu penipuan ni wa bangkang same skali umo 2 btlkan dulu ler wei
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 6:51 pm

rahimfumi wrote:
Ada geng g shopping2 singapore ke ?

Nuar je g spore esok ngan bf nye..
dak2 lain x g sbb xnak kacau daun..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 6:52 pm

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
yahooooo!!!! wa dah sampai target 1000cc


ni satu penipuan ni wa bangkang same skali umo 2 btlkan dulu ler wei

age just a number..
Back to top Go down
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 7:55 pm

ran wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
alamak, tetiba pun wa rasa mcm malas gak nak awana.....

lu kena training gear shifting tu ran..

ran...gear ok?

haha reverse shifting mmg syok..layan...tapi ada sekali 2 gak tersilap, heheh...

anyway pasal footrest tu takyah kecoh lah ...nnt aku gi U balik lah...settle, end of story.

Cheers my friends !!

lg rapat la lu coner nti kt track...
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 7:57 pm

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
adoiiii... skit pny hal...
tk yah la besar-besarkan kt dlm ni...

wa setuju....

Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 7:59 pm

jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
Ada geng g shopping2 singapore ke ?

Nuar je g spore esok ngan bf nye..
dak2 lain x g sbb xnak kacau daun..

moga dipercepatkan......
Back to top Go down
View user profile
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 8:21 pm

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
Ada geng g shopping2 singapore ke ?

Nuar je g spore esok ngan bf nye..
dak2 lain x g sbb xnak kacau daun..

moga dipercepatkan......

ini dah menyimpang niat ...

singapura-pura ... syurga beli belah ...

kalau banyak kertas2 bermaruah ler ...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 9:26 pm

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
Ada geng g shopping2 singapore ke ?

Nuar je g spore esok ngan bf nye..
dak2 lain x g sbb xnak kacau daun..

moga dipercepatkan......

dlm maksud kau tu matnor..
moto dah ready lom utk TD ahad ni? Laughing
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Mon Jan 04, 2010 9:30 pm

rahimfumi wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
Ada geng g shopping2 singapore ke ?

Nuar je g spore esok ngan bf nye..
dak2 lain x g sbb xnak kacau daun..

moga dipercepatkan......

ini dah menyimpang niat ...

singapura-pura ... syurga beli belah ...

kalau banyak kertas2 bermaruah ler ...

syurga beli belah bg mereka yg berhengget..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Chatroom #2   Today at 4:41 am

Back to top Go down
 
Chatroom #2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 19Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next
 Similar topics
-
» more than one chatroom?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: Others Bike, Riding Gears & Others-
Jump to: