RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Chatroom #2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:15 pm

zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...
extra saiz kat peha jer...

bak kata rahimfumi, kena custom lah jwpnya.. apa lg.. Cool
Back to top Go down
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:12 pm

jasmee74 wrote:
zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...
extra saiz kat peha jer...

bak kata rahimfumi, kena custom lah jwpnya.. apa lg.. Cool

zynox tunggu hang offer serbis supply racing suit pulak kot ...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:25 pm

rahimfumi wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...


extra saiz kat peha jer...

bak kata rahimfumi, kena custom lah jwpnya.. apa lg.. Cool

zynox tunggu hang offer serbis supply racing suit pulak kot ...

wa mmg tgh cari pekerja tukang jait dari pakistan ni..

p/s - moto dah ok ke?
Back to top Go down
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:49 pm

jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...


extra saiz kat peha jer...

bak kata rahimfumi, kena custom lah jwpnya.. apa lg.. Cool

zynox tunggu hang offer serbis supply racing suit pulak kot ...

wa mmg tgh cari pekerja tukang jait dari pakistan ni..

p/s - moto dah ok ke?

pakistan ? culik kat campbell sudah ...

moto gitu jer la ...

tak ok sbb tak bawak2 jalan ... sebuk ...

besok lah kot anta ke keong ... kasi urut batin ...
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:55 pm

jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

spoket x tuka lg arr....

alah, spoket tu hal kecik je..
nak g pun ride santai je...
mlm td sambut katne taun baru?

smbut bini kt umah...
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:57 pm

jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

time leh trn lg tu...
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 6:02 pm

tukang custom ader...
design ader...(design baju eddie lawson zaman mito kat batu3 dulu2)
fulus jer kekusutan nih...
Back to top Go down
View user profile
waninja82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 204
Join date : 2008-09-17
Age : 34
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 6:26 pm

ahad ni aper program....x de xtvt memanjat kaaa....???
Klawang...?

Awana...?

Bukit putus...??? Kekeke....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 6:35 pm

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

spoket x tuka lg arr....

alah, spoket tu hal kecik je..
nak g pun ride santai je...
mlm td sambut katne taun baru?

smbut bini kt umah...

sambut bini ek Shocked Shocked
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 6:37 pm

zynox wrote:
tukang custom ader...
design ader...(design baju eddie lawson zaman mito kat batu3 dulu2)
fulus jer kekusutan nih...

takpe, nanti wa syorkan skim kot memos byr ansuran bulan2..
genap 2 bulan 21 hari tak bayar, wa gunting suit tu.. Laughing
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 6:38 pm

waninja82 wrote:
ahad ni aper program....x de xtvt memanjat kaaa....???
Klawang...?

Awana...?

Bukit putus...??? Kekeke....

geng2 kita g awana..
leh lu follow..

p/s - isteri lu x marah ke nanti ..
Back to top Go down
ran
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 136
Join date : 2009-01-23
Age : 36
Location : Seri Kembangan, Selangor

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:09 pm

jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

mana ada champ...chimpanzi ada la...hehe...sebab gearing gp la kene slow...baru blajar hihihihi Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ran
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 136
Join date : 2009-01-23
Age : 36
Location : Seri Kembangan, Selangor

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:11 pm

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

time leh trn lg tu...

haha ....wa kene menuntut lagi ilmu2 permotoran dari lu sebab lu experience beb...tapi lu tak charge duit kan kalu ajar ?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:21 pm

ran wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

time leh trn lg tu...

haha ....wa kene menuntut lagi ilmu2 permotoran dari lu sebab lu experience beb...tapi lu tak charge duit kan kalu ajar ?

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:29 pm

rahimfumi wrote:
jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...


extra saiz kat peha jer...

bak kata rahimfumi, kena custom lah jwpnya.. apa lg.. Cool

zynox tunggu hang offer serbis supply racing suit pulak kot ...

wa mmg tgh cari pekerja tukang jait dari pakistan ni..

p/s - moto dah ok ke?

pakistan ? culik kat campbell sudah ...

moto gitu jer la ...

tak ok sbb tak bawak2 jalan ... sebuk ...

besok lah kot anta ke keong ... kasi urut batin

nak syok pakai myk tapa wa time urut rod tu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:31 pm

ran wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

mana ada champ...chimpanzi ada la...hehe...sebab gearing gp la kene slow...baru blajar hihihihi Very Happy

lu kena 2 3 laps kat awana nanti, kompom expert sungkit menyungkit tu..
Back to top Go down
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:45 pm

ran wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

time leh trn lg tu...

haha ....wa kene menuntut lagi ilmu2 permotoran dari lu sebab lu experience beb...tapi lu tak charge duit kan kalu ajar ?

ala...citer2 jer....kengkawan xde hal nyer.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:48 pm

jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..

mana ada champ...chimpanzi ada la...hehe...sebab gearing gp la kene slow...baru blajar hihihihi Very Happy

lu kena 2 3 laps kat awana nanti, kompom expert sungkit menyungkit tu..

lama2 expert la tu....mss lmbt lg
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 7:50 pm

jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
jasmee74 wrote:
rahimfumi wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...


extra saiz kat peha jer...

bak kata rahimfumi, kena custom lah jwpnya.. apa lg.. Cool

zynox tunggu hang offer serbis supply racing suit pulak kot ...

wa mmg tgh cari pekerja tukang jait dari pakistan ni..

p/s - moto dah ok ke?

pakistan ? culik kat campbell sudah ...

moto gitu jer la ...

tak ok sbb tak bawak2 jalan ... sebuk ...

besok lah kot anta ke keong ... kasi urut batin

nak syok pakai myk tapa wa time urut rod tu..

myk tapa botak
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 10:33 pm

myk tapa untuk batch terbaru belum cukup sifat...
nak berembun 44 mlm tak kesampaian sbb musim hujan... Sad
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 10:55 pm

Ran - ada bran??







Back to top Go down
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 11:22 pm

jasmee74 wrote:
Ran - ada bran??








mari3....murah2.... Laughing
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 11:31 pm

tu iklan je mat not...
brg atas tongkang lagi..

apa pojek esok?
anak kau bila race lagi?
ingat wa nak g tgk ar, curi skill koner..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 12:21 am

daytona punyer 2 ade jer dekat2 sinih...sekuter wa VR125 pon pakai daytona trotel cable...hihihi
adjustable brek lever 2 cun...
Back to top Go down
View user profile
ran
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 136
Join date : 2009-01-23
Age : 36
Location : Seri Kembangan, Selangor

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 2:41 am

jasmee74 wrote:
Ran - ada bran??








pergh goyang nih...barang baik...yg ni ko dah r&d blom botak ?
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 10:01 am

jasmee74 wrote:
Ran - ada bran??


benda yg mcm2 kaler (brembo) tu untuk apa...? Rolling Eyes

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 10:04 am

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

jd la... Laughing

sape lagi g wan??

zul champ kompom pegi..
dia kata tkd ape nk buat kt rumah...

_________________
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 10:06 am

jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

uishhh.....mane plak suit baru....
suit second la....
mane la ade budget nk beli suit baru..... Laughing

_________________
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 11:11 am

jasmee74 wrote:
tu iklan je mat not...
brg atas tongkang lagi..

apa pojek esok?
anak kau bila race lagi?
ingat wa nak g tgk ar, curi skill koner..

brg atas tongkang...smpt lg kot....mss bln 4
projek??...xtau lg.... Laughing
program minibike lum tau lg, skrg settle anak skolah dulu ....
nti kalu ada race minibike wa roger smua k..
Back to top Go down
View user profile
ran
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 136
Join date : 2009-01-23
Age : 36
Location : Seri Kembangan, Selangor

PostSubject: Re: Chatroom #2   Sat Jan 02, 2010 12:01 pm

DesertGoon wrote:
jasmee74 wrote:
Ran - ada bran??


benda yg mcm2 kaler (brembo) tu untuk apa...? Rolling Eyes

benda tu namanya: pulasan laju a.k.a fast throttle..hehe bley tanya botak, dia yg ajar aku bende2 mcm nih..

cheers bro !
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Chatroom #2   Today at 4:37 am

Back to top Go down
 
Chatroom #2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 19Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
 Similar topics
-
» more than one chatroom?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: Others Bike, Riding Gears & Others-
Jump to: