RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Chatroom #2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 2:45 pm

Salam 1 malaysia,
mcm biasa, thread ni utk "opened discussion" but NO xxx atau seangkatan dgnnya dan agar TIDAK mengganggu thread yg lain

Hasil kesinambungan Chatroom # 1

jom sembang.....


Last edited by jasmee74 on Fri Jan 01, 2010 6:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 2:46 pm

DG - murah je jaket wa tu..
kalau minat, wa leh tlg tunjukkan kedai nye..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 2:50 pm

mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch
Back to top Go down
tufaicabuk
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 88
Join date : 2008-03-26
Location : antara langit dan bumi

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 4:01 pm

Ahad ni Awana??? jom!!!!
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 4:08 pm

tufaicabuk wrote:
Ahad ni Awana??? jom!!!!

perrrrhhh.....
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 4:13 pm

jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

jd la... Laughing

_________________
Back to top Go down
View user profile
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 4:38 pm

Wa rumah baru ....
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 4:42 pm

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

gua tk bleh la...
bakat gua Blakang dinding je....

_________________
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 7:21 pm

tgk kalau xde mende nak buat selain tido aku nak join gak awe donde awana...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 8:08 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

jd la... Laughing

sape lagi g wan??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 8:09 pm

selipar wrote:
wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

gua tk bleh la...
bakat gua Blakang dinding je....

yg blkg dinding tu yg bahaya tu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 8:13 pm

dikesempatan ini, wa nak ucapkan buat SEMUA warga2 forum :-



Back to top Go down
aredy
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 375
Join date : 2008-02-25
Age : 37
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 11:29 pm

hepi new year jugak utk semua.. dan selamat menghapgrade gak la nanti..
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Chatroom #2   Thu Dec 31, 2009 11:46 pm

selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 12:43 am

jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 12:45 am

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

gua tk bleh la...
bakat gua Blakang dinding je....

yg blkg dinding tu yg bahaya tu..

Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 12:48 am

selamat tahun baru 2010.... (xjuta-juta)
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:32 am

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:34 am

aredy wrote:
hepi new year jugak utk semua.. dan selamat menghapgrade gak la nanti..

adi - mcm ada niat nak kai superbike je taun ni..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:35 am

zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:48 am

Nabil- sarung ar web page dgn theme baru sempena tahun 2010...
kasi menarik, tertarik n debomm..
Back to top Go down
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:12 am

jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:26 am

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 2:44 am

jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...
extra saiz kat peha jer...
Back to top Go down
View user profile
ran
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 136
Join date : 2009-01-23
Age : 36
Location : Seri Kembangan, Selangor

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 9:11 am

jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2
Back to top Go down
View user profile
rahimfumi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 107
Join date : 2009-06-03
Location : Ipoh-Warung Kaki Bukit Cameron Highland

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 11:29 am

zynox wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
selamat tahun baru....

MSS 1st round
Date:
Sunday, 18 April 2010
Time:
07:05 - 19:05
Location:
Sepang International Circuit

4 bulan lagik...mane nak cekau lesing siot nih...

sewa je lah kat chip.. masalah kecik je tu..

p/s - tak sabar nak tgk suit baru wan selipar.. Cool

xboleh tang peha mesti xmuat...
extra saiz kat peha jer...

Custom made racing siot lah jawabnya ...

Skrg dah ramai tuh kang jahit racing siot ...
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 12:18 pm

jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

spoket x tuka lg arr....
Back to top Go down
View user profile
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 12:20 pm

ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

pale
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:11 pm

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

spoket x tuka lg arr....

alah, spoket tu hal kecik je..
nak g pun ride santai je...
mlm td sambut katne taun baru?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #2   Fri Jan 01, 2010 1:13 pm

ran wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
mat nor - wa nak dengar lu nyanyi lagu cik awe donde lak nanti..
ada bran ??

wan selipar - lu lagi nak malu2 kucen mau naik pentas smlm..

p/s - jd ke g awana ahad ni? scratch

aku smua bleh janji layan korang....



p/s - turun tak awana ahad ni?

Shocked ..... scratch

jomlah teman wa ...

jom awana...bwk slow2 ...., hehe...mat nor jom arrr....bley sembang2

tul ke slow2 ran... dah lah moto champion "satria pekasa hitam" , ditambahlah gearing gp..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Chatroom #2   Today at 10:03 am

Back to top Go down
 
Chatroom #2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 19Go to page : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next
 Similar topics
-
» more than one chatroom?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: Others Bike, Riding Gears & Others-
Jump to: