RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 ride 2 fraser selesai sudah

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSun Dec 20, 2009 2:55 am

ride 2 fraser selesai sudah 18963_237048353432_780438432_3083396_1171774_n

ride 2 fraser selesai sudah 18963_237045178432_780438432_3083384_7719255_n

ride 2 fraser selesai sudah 18963_237048353432_780438432_3083396_1171774_n

18 bijik total sume bike

akan upload lain2 kemudian dalam thread picca...
sakit pungkok woo koner xhabis2...hahaha
TQ chip wan dan aiefumi kerana hadirkan diri mewarnakan konboi nih...


Last edited by zynox on Sun Dec 27, 2009 9:46 pm; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSun Dec 20, 2009 2:36 pm

info x complete ni..
kul bape gerak? ride 2 fraser selesai sudah 507949
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSun Dec 20, 2009 4:32 pm

updated
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSun Dec 20, 2009 4:41 pm

zynox wrote:
tarikh : 27hb dec 2009
aktiviti : konvoi g mandi sungai, layan koner 60kmh jer,bergambar tahap babun kene belacan,ngorat awek bukit, autoshow ride 2 fraser selesai sudah 247839 (nak tgk moto lecing gp1 fully convert gak)
tempat : fraser hills
route : gombak - awana - batang kali - kuala kubu komunis baru - fraser hill

RV point : BHP hiway karak jam 7.30 (janji melayu) - 8.30 (cakap masjid)
sarapan siap kat sini...

jum mandi sungai...tayar dah botak (macam sensitip jer sebut botak sekarang ride 2 fraser selesai sudah 332429 ) tepi kasik butak tgh plak lar... ride 2 fraser selesai sudah 247839

ride 2 fraser selesai sudah 876411 ride 2 fraser selesai sudah 876411 ride 2 fraser selesai sudah 876411
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
Club President

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 10:34 am

aku nk join la...........(cakap surau kali ni........)
zynox...
letak nama aku....(klau bini aku tk bersalin time tu...aku MUSTI join punya) ride 2 fraser selesai sudah 247839

P/S:
asyik TTS lepak Bangi @ area Nilai aje.......
boring laaaaaaaa.........
mcm tkde tmpt lain dh........ ride 2 fraser selesai sudah 639864

1000x ride 2 fraser selesai sudah 66099

_________________
ride 2 fraser selesai sudah Im3


Last edited by Club President on Mon Dec 21, 2009 12:22 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 11:32 am

insyaallah aku pi....
Back to top Go down
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 12:35 pm

Club President wrote:
aku nk join la...........(cakap surau kali ni........)
zynox...
letak nama aku....(klau bini aku tk bersalin time tu...aku MUSTI join punya) ride 2 fraser selesai sudah 247839

P/S:
asyik TTS lepak Bangi @ area Nilai aje.......
boring laaaaaaaa.........
mcm tkde tmpt lain dh........ ride 2 fraser selesai sudah 639864

1000x ride 2 fraser selesai sudah 66099

mana kau pernah join skali pun ride 2 fraser selesai sudah 689469
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
Club President

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 12:43 pm

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
aku nk join la...........(cakap surau kali ni........)
zynox...
letak nama aku....(klau bini aku tk bersalin time tu...aku MUSTI join punya) ride 2 fraser selesai sudah 247839

P/S:
asyik TTS lepak Bangi @ area Nilai aje.......
boring laaaaaaaa.........
mcm tkde tmpt lain dh........ ride 2 fraser selesai sudah 639864

1000x ride 2 fraser selesai sudah 66099

mana kau pernah join skali pun ride 2 fraser selesai sudah 689469
tu pasal aku ckp boring & tk pernah join........
sbb asyik lepak kt area tmpt umah ko aje......

apa kata ko buat TTS kt dorai ke @ area KL ke...
aku nk tgk brape ramai yg dtg bwk moto?


alamak!!!!
sori zynox.......
aku tercabul lak thread ko ni.......
kang aku lak kena banned........... ride 2 fraser selesai sudah 639864
baik aku cabuttttttt dulu.......

ride 2 fraser selesai sudah 66099

_________________
ride 2 fraser selesai sudah Im3
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 1:54 pm

ride 2 fraser selesai sudah 247839
macam biaso...RV BHP petrol stesyen... ride 2 fraser selesai sudah 876411
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 6:31 pm

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
aku nk join la...........(cakap surau kali ni........)
zynox...
letak nama aku....(klau bini aku tk bersalin time tu...aku MUSTI join punya) ride 2 fraser selesai sudah 247839

P/S:
asyik TTS lepak Bangi @ area Nilai aje.......
boring laaaaaaaa.........
mcm tkde tmpt lain dh........ ride 2 fraser selesai sudah 639864

1000x ride 2 fraser selesai sudah 66099

mana kau pernah join skali pun ride 2 fraser selesai sudah 689469
tu pasal aku ckp boring & tk pernah join........
sbb asyik lepak kt area tmpt umah ko aje......

apa kata ko buat TTS kt dorai ke @ area KL ke...


aku nk tgk brape ramai yg dtg bwk moto?


alamak!!!!
sori zynox.......
aku tercabul lak thread ko ni.......
kang aku lak kena banned........... ride 2 fraser selesai sudah 639864
baik aku cabuttttttt dulu.......

ride 2 fraser selesai sudah 66099

xkan nak suruh haris & waninja dari Seremban turun tts area umah lu scratch
majoriti ramai yg stay area DUN wa (wan selipar bangi, Red, Aie,mohd, Kong2 n frens - kajang, Mat Nor - Nilai) tu tak termasuk Nuar dari shah alam dan sam dari Muar ride 2 fraser selesai sudah 42454

p/s - sorry zynox, iklan jap..
Back to top Go down
malkawa
naik moto 50cc
naik moto 50cc
malkawa

Posts : 22
Join date : 2009-12-07
Age : 29
Location : Damansara

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 11:12 pm

salam sume..
klu sy nk join bole tak?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 11:25 pm

malkawa wrote:
salam sume..
klu sy nk join bole tak?

boleh punya... tak salah utk join aktiviti sihat..
yg penting ada pengalaman mandi sungai.. ride 2 fraser selesai sudah 247839
kontek abg zynox utk maklumat lanjut... ride 2 fraser selesai sudah 997357
Back to top Go down
malkawa
naik moto 50cc
naik moto 50cc
malkawa

Posts : 22
Join date : 2009-12-07
Age : 29
Location : Damansara

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 11:28 pm

jasmee74 wrote:
malkawa wrote:
salam sume..
klu sy nk join bole tak?

boleh punya... tak salah utk join aktiviti sihat..
yg penting ada pengalaman mandi sungai.. ride 2 fraser selesai sudah 247839
kontek abg zynox utk maklumat lanjut... ride 2 fraser selesai sudah 997357
oraittt!
tq bro! ride 2 fraser selesai sudah 997357 ride 2 fraser selesai sudah 997357 ride 2 fraser selesai sudah 997357
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 21, 2009 11:33 pm

malkawa wrote:
jasmee74 wrote:
malkawa wrote:
salam sume..
klu sy nk join bole tak?

boleh punya... tak salah utk join aktiviti sihat..
yg penting ada pengalaman mandi sungai.. ride 2 fraser selesai sudah 247839
kontek abg zynox utk maklumat lanjut... ride 2 fraser selesai sudah 997357
oraittt!
tq bro! ride 2 fraser selesai sudah 997357 ride 2 fraser selesai sudah 997357 ride 2 fraser selesai sudah 997357

welkam.....
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc
wira_kejam 2

Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 37
Location : Alam kayangan

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeTue Dec 22, 2009 1:53 am

best ni ride 2 fraser selesai sudah 997357 jln2 cr calon.. ride 2 fraser selesai sudah 66099
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeTue Dec 22, 2009 3:31 am

sume dijemput mencemar duli ke fraser hill...lagi bunyi preng2...lagi dijemput...
bunyi vroom2 dijemput2 pisang...

p/s: xpa botak iklan ape pon ok...baru menten thread aktif...kang diam ajer ade kene lock nanti... ride 2 fraser selesai sudah 66099
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeTue Dec 22, 2009 9:01 am

zynox wrote:
p/s: xpa botak iklan ape pon ok...baru menten thread aktif...kang diam ajer ade kene lock nanti... ride 2 fraser selesai sudah 66099

lu mmg sempoi ar.. ride 2 fraser selesai sudah 997357
Back to top Go down
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeTue Dec 22, 2009 12:52 pm

tgh standby... maybe outstation minggu nih, huaaaaaaaaaaaa!!! aku nak pi fraserrrr!!!!! piiuunngggg!!!!!!
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeTue Dec 22, 2009 6:55 pm

HAPDATE ROUTE... ride 2 fraser selesai sudah 66099

ade kete sebijik escort belakang...cover incase tercicir akibat kesan orang depan beracing... ride 2 fraser selesai sudah 247839
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto
DesertGoon

Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeTue Dec 22, 2009 9:59 pm

insha allah aku join (2 motor menambahkan asap ride 2 fraser selesai sudah 247839)... ride 2 fraser selesai sudah 876411

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result. ride 2 fraser selesai sudah Woohoo
ride 2 fraser selesai sudah ItalianBikes3ride 2 fraser selesai sudah RideAvatar
Back to top Go down
View user profile
tufaicabuk
naik moto 50cc
naik moto 50cc
tufaicabuk

Posts : 88
Join date : 2008-03-26
Location : antara langit dan bumi

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 9:49 am

mcm menarik je acare ni.... ride 2 fraser selesai sudah 332429
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto
selipar

Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 9:52 am

tufaicabuk wrote:
mcm menarik je acare ni.... ride 2 fraser selesai sudah 332429

wei...jom la...
dh lama rasanye tk mandi sungai ni..
last kita ramai2 mandi sungai kt batang kali..
smua naik cupcai...ko naik 125 JEk.....ko bwk boy kawaca.. ride 2 fraser selesai sudah 247839

_________________
ride 2 fraser selesai sudah Newbcopy
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 10:23 am

ride 2 fraser selesai sudah 997357 geng kawa kips pon ade riki2 nak join...doa2 la cuaca cantek... ride 2 fraser selesai sudah 997357
Back to top Go down
View user profile
malkawa
naik moto 50cc
naik moto 50cc
malkawa

Posts : 22
Join date : 2009-12-07
Age : 29
Location : Damansara

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeWed Dec 23, 2009 9:59 pm

akan menyertai ride ni jika tiada aral melintang.. ride 2 fraser selesai sudah 997357
Back to top Go down
View user profile
durranibazli
naik moto 50cc
naik moto 50cc
durranibazli

Posts : 89
Join date : 2009-06-01
Location : kuala lumpur

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSat Dec 26, 2009 7:42 pm

camana sedare sekalian, besok on ke leferan fraser? sembang masjid as-sobirin lagi ke?
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto
DesertGoon

Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSat Dec 26, 2009 9:53 pm

durranibazli wrote:
camana sedare sekalian, besok on ke leferan fraser? sembang masjid as-sobirin lagi ke?

on la... ride 2 fraser selesai sudah 453535 doa2 lah semoga cuaca elok sepanjang hari. jumpa di sana 7:30am! ride 2 fraser selesai sudah 876411

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result. ride 2 fraser selesai sudah Woohoo
ride 2 fraser selesai sudah ItalianBikes3ride 2 fraser selesai sudah RideAvatar
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSun Dec 27, 2009 9:21 pm

adoi...7.30 2 kan dah tulis janji melayu...so musti ralat setgh jam ke sejam...sori la kepada yang hadir awal sgt tadi...gambir akan menyusul...

p/s: puase moto 2 minggu...letih gilos...
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto
DesertGoon

Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Alhamdulillah semua selamat   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeSun Dec 27, 2009 10:28 pm

good to have a safe convoy with all of you! ride 2 fraser selesai sudah 876411 was happy to meet some new faces in person after seeing the pics only in forum for quite some time. ride 2 fraser selesai sudah 453535 as usual the monsoon weather did its part causing me to feel a bit of shivering from the chill of afternoon rain on the way down/back. ride 2 fraser selesai sudah 639864 anyway it was a good outing. ride 2 fraser selesai sudah 997357

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result. ride 2 fraser selesai sudah Woohoo
ride 2 fraser selesai sudah ItalianBikes3ride 2 fraser selesai sudah RideAvatar
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto
selipar

Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 28, 2009 8:55 am

satu konvoi yg cukup menarik....
Aie, lain kali jgn joget minang atas jalan lg... ride 2 fraser selesai sudah 247839

_________________
ride 2 fraser selesai sudah Newbcopy
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitimeMon Dec 28, 2009 10:39 am

hahahahahahaaaa.... ok2... nasihat2 drpd kawan akan aku serap sepenuhnyerr... srruuppppp aahhhhhhh..... piiuunngggg!!!!

p/s: aku tau rahsia ko wan... tanak masuk mss lagik ah! caboott!!!
Back to top Go down
Sponsored content




ride 2 fraser selesai sudah Empty
PostSubject: Re: ride 2 fraser selesai sudah   ride 2 fraser selesai sudah Icon_minitime

Back to top Go down
 
ride 2 fraser selesai sudah
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Michaux State Forest ~ Big Flat ATV Ride
» UTV/SIDE X SIDE RIDE AT LORETTA LYNN'S
» New Years Day Ride, 2011
» WATVC 2-26 Ride
» Polaris Lock and ride box for sale!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: