RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Racing Suits

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Racing Suits   Mon Dec 07, 2009 7:29 pm

5 riban ke atas pakai kulit kanggaro 2 botak...
RM5500...hihihi

aku copy paste dari facebook owner...
Harga kilang macam nak naik je tahun depan ni....ni yang tak best guna USA currency. Hopefully all design (REPLICATE) tak lari RM1200 to RM1600. Kalau jadi RM2000 pun pasal you all yang mintak design pelik-pelik sangat.

material dorang pakai



kilang dorang (pakistan ker bangla ke tatau)


alpinestar or ayamstar???hihihi




hahaha kalau serius nak leh contact tauke sendiri...aku sebarkan khabar angin jer...
search dalam facebook ZULSUITDESIGNER...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Mon Dec 07, 2009 11:15 pm

zynox wrote:
5 riban ke atas pakai kulit kanggaro 2 botak...
RM5500...hihihi

aku copy paste dari facebook owner...
Harga kilang macam nak naik je tahun depan ni....ni yang tak best guna USA currency. Hopefully all design (REPLICATE) tak lari RM1200 to RM1600. Kalau jadi RM2000 pun pasal you all yang mintak design pelik-pelik sangat.

material dorang pakai



kilang dorang (pakistan ker bangla ke tatau)


alpinestar or ayamstar???hihihi




hahaha kalau serius nak leh contact tauke sendiri...aku sebarkan khabar angin jer...
search dalam facebook ZULSUITDESIGNER...

mcm menarik je dia buat yg repsol tu.. wa minat sbb ada based putih + ijo floresen tu..
apa no tepon mamat tu..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Racing Suits   Tue Dec 08, 2009 2:28 am

0136355740
zul

try tny botak...kalau aku tny duit pon tarak... Cool
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Tue Dec 08, 2009 2:53 pm

zynox wrote:
0136355740
zul

try tny botak...kalau aku tny duit pon tarak... Cool

nanti wa cuba tanya mamat tu...

p/s - wa ada lubang racing suit ORI bawah tanah nya ni (s'pore mali)... kalau kat track day ada org pakai BERIK Motogp Replica - Titanium, yg korner tegak, phm2 sudah2 lah.. shhhhh.. Wink


Last edited by jasmee74 on Tue Dec 08, 2009 10:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Racing Suits   Tue Dec 08, 2009 5:33 pm

sapa lak tuuuuuuuuu...........
beriks ke beraks.....

_________________
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Racing Suits   Tue Dec 08, 2009 5:48 pm

Club President wrote:
sapa lak tuuuuuuuuu...........
beriks ke beraks.....


beraks titanium???


_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Tue Dec 08, 2009 10:30 pm

ni lah yg wa ckp..
masuk ikut bawah tanah via spore...
RM4K

wan selipar - saiz lu pun ada..
lu tanya sape lagi nak..
kalau wa angkat 5 set, dpt free 1.. Shocked

Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Racing Suits   Wed Dec 09, 2009 8:54 am

jasmee74 wrote:
ni lah yg wa ckp..
masuk ikut bawah tanah via spore...
RM4K

wan selipar - saiz lu pun ada..
lu tanya sape lagi nak..
kalau wa angkat 5 set, dpt free 1.. Shocked


4K!
down payment kete tu botak....

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Wed Dec 09, 2009 10:23 am

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
ni lah yg wa ckp..
masuk ikut bawah tanah via spore...
RM4K

wan selipar - saiz lu pun ada..
lu tanya sape lagi nak..
kalau wa angkat 5 set, dpt free 1.. Shocked


4K!
down payment kete tu botak....

Tu lah pasal..
tp takpe,kalau lu upgrade moto nanti,still boleh pakai..
1 time investment..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Racing Suits   Thu Dec 10, 2009 11:22 am

jasmee74 wrote:
ni lah yg wa ckp..
masuk ikut bawah tanah via spore...
RM4K

wan selipar - saiz lu pun ada..
lu tanya sape lagi nak..
kalau wa angkat 5 set, dpt free 1.. Shocked

yg free 2 bg kat wa butak
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Racing Suits   Thu Dec 10, 2009 11:27 am

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
ni lah yg wa ckp..
masuk ikut bawah tanah via spore...
RM4K

wan selipar - saiz lu pun ada..
lu tanya sape lagi nak..
kalau wa angkat 5 set, dpt free 1.. Shocked


4K!
down payment kete tu botak....

Tu lah pasal..
tp takpe,kalau lu upgrade moto nanti,still boleh pakai..
1 time investment..

4K tu bole buat byr bill hospital anak tuuuuuuuu......................

buat apa nk membazir beli suit mahal2.....klau tak mampu..

kang dibuatnya jatuh lak time pakai suit mahal2 tuu.....
tak ke membazir.......

_________________
Back to top Go down
View user profile
tufaicabuk
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 88
Join date : 2008-03-26
Location : antara langit dan bumi

PostSubject: Re: Racing Suits   Thu Dec 10, 2009 12:38 pm

ala chip.... orang banyak duit mesti la nak yg gempak2...

penampilan pon mesti gempak...... bawak jipiwan tuuuu
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 1:46 am

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
ni lah yg wa ckp..
masuk ikut bawah tanah via spore...
RM4K

wan selipar - saiz lu pun ada..
lu tanya sape lagi nak..
kalau wa angkat 5 set, dpt free 1.. Shocked


4K!
down payment kete tu botak....

Tu lah pasal..
tp takpe,kalau lu upgrade moto nanti,still boleh pakai..
1 time investment..

4K tu bole buat byr bill hospital anak tuuuuuuuu......................

buat apa nk membazir beli suit mahal2.....klau tak mampu..

kang dibuatnya jatuh lak time pakai suit mahal2 tuu.....
tak ke membazir.......

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 1:49 am

tufaicabuk wrote:
ala chip.... orang banyak duit mesti la nak yg gempak2...

penampilan pon mesti gempak...... bawak jipiwan tuuuu

kalau byk duit, wa tak pakai 125 bang zul.. paling tidak tufaiwo gp1..
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 1:52 am

jasmee74 wrote:

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
manaaaaa..............
suit wa murah aje laaaaaaaaa.......

wa beli pakai installment laaaaaa...
rm50 x 84bln...
smp skrg tk abis bayar lag i tau..........

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:01 am

Club President wrote:
jasmee74 wrote:

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
manaaaaa..............
suit wa murah aje laaaaaaaaa.......

wa beli pakai installment laaaaaa...
rm50 x 84bln...
smp skrg tk abis bayar lag i tau..........

Shocked
ADA lagi tak?? wa pun nak kalau mcm tu...
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:03 am

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
manaaaaa..............
suit wa murah aje laaaaaaaaa.......

wa beli pakai installment laaaaaa...
rm50 x 84bln...
smp skrg tk abis bayar lag i tau..........

Shocked
ADA lagi tak?? wa pun nak kalau mcm tu...

lu try tanya Lorenzo.............

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:04 am

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
manaaaaa..............
suit wa murah aje laaaaaaaaa.......

wa beli pakai installment laaaaaa...
rm50 x 84bln...
smp skrg tk abis bayar lag i tau..........

Shocked
ADA lagi tak?? wa pun nak kalau mcm tu...

lu try tanya Lorenzo.............

lorenzo yg dok sekinchan tu ke
Back to top Go down
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:06 am

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
manaaaaa..............
suit wa murah aje laaaaaaaaa.......

wa beli pakai installment laaaaaa...
rm50 x 84bln...
smp skrg tk abis bayar lag i tau..........

Shocked
ADA lagi tak?? wa pun nak kalau mcm tu...

lu try tanya Lorenzo.............

lorenzo yg dok sekinchan tu ke

oooo....skincan tu kat pakistan kot.. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:10 am

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:

suit lu lg mahal az... nape lu tak beli yg pakistan jait je.. baru save n tak membazir..
manaaaaa..............
suit wa murah aje laaaaaaaaa.......

wa beli pakai installment laaaaaa...
rm50 x 84bln...
smp skrg tk abis bayar lag i tau..........

Shocked
ADA lagi tak?? wa pun nak kalau mcm tu...

lu try tanya Lorenzo.............

lorenzo yg dok sekinchan tu ke

oooo....skincan tu kat pakistan kot.. Rolling Eyes

Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:13 am

jasmee- kau lambek ckp, kok x den bg kulit kobau korban aritu drpd membazir.. 5 ekor tuuu.. bleh buat 2-3 set suit tu.. tukang jahit? anta kek kodai jahit makcik limah..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:16 am

haerriss wrote:
jasmee- kau lambek ckp, kok x den bg kulit kobau korban aritu drpd membazir.. 5 ekor tuuu.. bleh buat 2-3 set suit tu.. tukang jahit? anta kek kodai jahit makcik limah..

kulit badan kobau tak nak ar den..
kang jd mcm "mail kobau" (raja liwat malaya suatu ketika dahulu)..
Back to top Go down
MaStErMiND
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 156
Join date : 2009-12-06
Location : Nilai N9

PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:23 am

jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
jasmee- kau lambek ckp, kok x den bg kulit kobau korban aritu drpd membazir.. 5 ekor tuuu.. bleh buat 2-3 set suit tu.. tukang jahit? anta kek kodai jahit makcik limah..

kulit badan kobau tak nak ar den..
kang jd mcm "mail kobau" (raja liwat malaya suatu ketika dahulu)..

pki kulit bewak leh merangkak
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Fri Dec 11, 2009 2:24 am

MaStErMiND wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
jasmee- kau lambek ckp, kok x den bg kulit kobau korban aritu drpd membazir.. 5 ekor tuuu.. bleh buat 2-3 set suit tu.. tukang jahit? anta kek kodai jahit makcik limah..

kulit badan kobau tak nak ar den..
kang jd mcm "mail kobau" (raja liwat malaya suatu ketika dahulu)..

pki kulit bewak leh merangkak

wakakaka..
kang takut pakai suit kulit biawak, mapley kat kedai U tu tak leh buat keje lak..
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Alpinestars Sizing   Mon Dec 28, 2009 8:28 am








_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Racing Suits   Mon Dec 28, 2009 3:26 pm

cayalah DG..
cuba kau carik BERIK lak..
Back to top Go down
LeeRain
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 3
Join date : 2010-09-13

PostSubject: Re: Racing Suits   Mon Sep 13, 2010 6:07 am

botak... aku rase ko try pakai saiz 50 / 52 dulu.... besar skit xda hal.. nanti nak taruk back protector..
kalau ko pakai sendat2 karang tersepit lak telor ko tu.. nak tunduk / jalan pon susah nanti..

bila test suit tu, cuba buat mcm rossi selalu buat (mencangkung)... kalau x sesak nafas ko, ok la tuu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Racing Suits   Today at 4:41 am

Back to top Go down
 
Racing Suits
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Brand new helly hanson dry suits 100
» Murray Harrison Racing
» winter suits and boots
» Not strictly Oval racing but interesting
» HCR Racing Introduces Full Protection for the Polaris RZR 170

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Riding Gear shop-
Jump to: