RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 mencari rs125 GP1 Coverset

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
brandonleekw
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 9
Join date : 2009-11-03
Age : 39
Location : K.L Cheras

PostSubject: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 3:42 pm

Bro bro semua, siapa ada stock gp1 coverset sila bagi tahu ya. full set atau set belaka je pun boleh.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 3:49 pm

brandonleekw wrote:
Bro bro semua, siapa ada stock gp1 coverset sila bagi tahu ya. full set atau set belaka je pun boleh.

wah !! u pun minat gp1 set ke brandon
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 3:52 pm

jasmee74 wrote:
brandonleekw wrote:
Bro bro semua, siapa ada stock gp1 coverset sila bagi tahu ya. full set atau set belaka je pun boleh.

wah !! u pun minat gp1 set ke brandon

dah kena 'jangkitan' la tuh...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

rare item mmg patut "dihargai"
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 3:57 pm

sam - apo laie.. kasi bukak $$$..
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 4:40 pm

aku dh ckp dh.....
unsur2 botak ni kuat...
aku nk 'CSI' la 'minyak lintah Tapa' botak ni....
aku rasa botak ni calit myk tu kt dahi adun2 dia kot....
tu pasal unsur2 dia melekat kt adun2 dia ni....


cabutttt

_________________
Back to top Go down
View user profile
tufaicabuk
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 88
Join date : 2008-03-26
Location : antara langit dan bumi

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 5:02 pm

bersepah la pulak rs125 GP1 pasni kat merata tpt .. dah x rare la mcm tu..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 8:53 pm

selipar wrote:
aku dh ckp dh.....
unsur2 botak ni kuat...
aku nk 'CSI' la 'minyak lintah Tapa' botak ni....
aku rasa botak ni calit myk tu kt dahi adun2 dia kot....
tu pasal unsur2 dia melekat kt adun2 dia ni....


cabutttt

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Wed Dec 02, 2009 8:54 pm

tufaicabuk wrote:
bersepah la pulak rs125 GP1 pasni kat merata tpt .. dah x rare la mcm tu..

sbb tu aku nak carik tufaiwo jipisatu lak pas ni..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 12:27 am

nak lagi rare ko carik honda GP1...baru pergi macam setan
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 12:42 pm

zynox wrote:
nak lagi rare ko carik honda GP1...baru pergi macam setan

x jugak zynox sbb berat bdn wa tahap gaban.. moto laju mcm setang pun takde makne.. beza berat wa ngan haris pun dah 30kg.. wa ingat nak wat sedut lemak ar pasni..
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 1:16 pm

jasmee74 wrote:
zynox wrote:
nak lagi rare ko carik honda GP1...baru pergi macam setan

x jugak zynox sbb berat bdn wa tahap gaban.. moto laju mcm setang pun takde makne.. beza berat wa ngan haris pun dah 30kg.. wa ingat nak wat sedut lemak ar pasni..

tak payah sedut lah, masuk al-polini aje...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 1:18 pm

DesertGoon wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
nak lagi rare ko carik honda GP1...baru pergi macam setan

x jugak zynox sbb berat bdn wa tahap gaban.. moto laju mcm setang pun takde makne.. beza berat wa ngan haris pun dah 30kg.. wa ingat nak wat sedut lemak ar pasni..

tak payah sedut lah, masuk al-polini aje...

149cc vs 80kg , kompom 80kg menang.. so still no meaning.. Laughing
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 1:24 pm

aku ada 8set complete set gp1....
sapa mau..... Laughing


_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 1:32 pm

Club President wrote:
aku ada 8set complete set gp1....
sapa mau..... Laughing


perhhhh !!! Shocked
bape harga 1 set...
Back to top Go down
brandonleekw
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 9
Join date : 2009-11-03
Age : 39
Location : K.L Cheras

PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Thu Dec 03, 2009 3:32 pm

Bro, berapa harge satu set ?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: mencari rs125 GP1 Coverset   Today at 6:09 am

Back to top Go down
 
mencari rs125 GP1 Coverset
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» aprilia rs 125 fairings and race seats and sub frames...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: