RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Jemputan Majlis Perkahwinan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Mon Dec 14, 2009 12:26 am

MaStErMiND wrote:
yg potong papan kek tu...errr...dah kawin lum??

shhhh.. jgn ckp kuat2.. tu lah "antertu".. anak teruna tua..
Back to top Go down
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Mon Dec 14, 2009 3:10 am

red moto ko aku book boleh?
1st time aku tgk moto isi angin jer leh jalan...
awat moto 2??


3 generasi aperla RaSe125cc....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Mon Dec 14, 2009 2:50 pm

zynox wrote:
red moto ko aku book boleh?
1st time aku tgk moto isi angin jer leh jalan...
awat moto 2??


3 generasi aperla RaSe125cc....

moto Red tu mmg pakai angin selama ni...
sejak harga minyak naik..

p/s- moto dia kurang angin, tu yg sangkut kat Esso Seremban.. lambat kitorg sampei kat umah waninja.. nasib lauk byk lg..

Back to top Go down
waninja82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 204
Join date : 2008-09-17
Age : 34
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Thu Dec 17, 2009 10:58 am

askum...

Timo kaseh la yo pado wan selipar, bro jasmee, wire kejam n red yang berkesempatan dtg ke majlis tempoh hari...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Thu Dec 17, 2009 12:59 pm

waninja82 wrote:
askum...

Timo kaseh la yo pado wan selipar, bro jasmee, wire kejam n red yang berkesempatan dtg ke majlis tempoh hari...

takde hal lah wan..

p/s - lopeh ni jgn lah tak join TTS or TD lak lopeh bergelar suami dan dot dot dot..
Back to top Go down
waninja82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 204
Join date : 2008-09-17
Age : 34
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Fri Dec 18, 2009 11:01 am

wah wah wah

sudah pandai masuk TD HAAA....
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Fri Dec 18, 2009 3:19 pm

sori wan , den x dapek dtg kenduri aritu.. kesihatan tidak mengizinkan sampai TD pun den x poie..

P/S : Jgn sobab den x poie kenduri ni lopeh ni kalu moto den jem kek hway kau buek2 x nmpk lak..
Back to top Go down
View user profile
waninja82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 204
Join date : 2008-09-17
Age : 34
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Sat Dec 19, 2009 10:02 pm

hahahahaha......fering ap silver ko tetap di hati...walaupun sepintas lalu....tetap shining gituuuu....kekekeke
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Mon Dec 21, 2009 11:12 am

Selamat Pengantin Baru Wan!!!...

P/S:
sori tk dpt dtg aritu...........
atas sbb2 masalah teknikal.......

err..err..
aku locked topic ni coz semuanya dh selamat...
wan pun dh byk kali buat smackdown tuuu........

5x

_________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jemputan Majlis Perkahwinan   Today at 10:01 pm

Back to top Go down
 
Jemputan Majlis Perkahwinan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: