RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sat Nov 07, 2009 8:48 am

the other two bikers are not furum members, but we had a first met(Kongkong and Brandon) in sg long tts, next time may ask them join out together.

here are some pics sharing:
[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]

The white color one was last time brother Red saw at balakong bengkel call brother Taison and the other one is named brother Brand. And we had a side by side session in nearby sg long highway.
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sat Nov 07, 2009 10:20 am

Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sat Nov 07, 2009 5:44 pm

ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sat Nov 07, 2009 10:00 pm

red3 wrote:
ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?

tau lah moto lu dah berdesup skrg.. slambak je lu tinggal kan wa kat iway td sorg2..

Kongkong - Cool !!!
Back to top Go down
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 12:41 am

jasmee74 wrote:
red3 wrote:
ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?

tau lah moto lu dah berdesup skrg.. slambak je lu tinggal kan wa kat iway td sorg2..

Kongkong - Cool !!!

lu malu2 lak nak kasi arrow mengaum...
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 12:43 am

1 malaysia.
Back to top Go down
View user profile
waninja82
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 204
Join date : 2008-09-17
Age : 34
Location : SEREMBAN

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 2:02 am

red3 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?

tau lah moto lu dah berdesup skrg.. slambak je lu tinggal kan wa kat iway td sorg2..

Kongkong - Cool !!!

lu malu2 lak nak kasi arrow mengaum...



perghhh...jeritan Arrow....dah kene tukar tag line ni....

jerit arrow...jerit tapa...wow wow... :shock

kongkong...you lalu maner tu...? the road seems scary jea....sunyi maaa...huhuhu
Back to top Go down
View user profile
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 10:54 am

waninja82 wrote:
red3 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?

tau lah moto lu dah berdesup skrg.. slambak je lu tinggal kan wa kat iway td sorg2..

Kongkong - Cool !!!

lu malu2 lak nak kasi arrow mengaum...



perghhh...jeritan Arrow....dah kene tukar tag line ni....

jerit arrow...jerit tapa...wow wow... :shock

kongkong...you lalu maner tu...? the road seems scary jea....sunyi maaa...huhuhu


i tak ingat nama highway tu, tapi tu highway boleh sambung dari balakong pintu depan jusco tu jalan besar. memang sunyi.
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 11:51 am

wow.. Shocked jln x ajak la ko ni kongkong.. Sad mcm pernahku lihat ap putih 2.. tp dimana ya.. Suspect aper pon ko mmg kena tmbah2 lg kekwn ap ni kasi tambah meriah lg br tambah syok kalau g memana..
Back to top Go down
View user profile
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 1:56 pm

wira_kejam 2 wrote:
wow.. Shocked jln x ajak la ko ni kongkong.. Sad mcm pernahku lihat ap putih 2.. tp dimana ya.. Suspect aper pon ko mmg kena tmbah2 lg kekwn ap ni kasi tambah meriah lg br tambah syok kalau g memana..

Bro Red pernah jumpa warna putih tu juga kat balakong. memang orang yang sama.
dah suruh mereka join forum ni. tapi tak tau mereka da ke tak.
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 3:36 pm

waninja82 wrote:
red3 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?

tau lah moto lu dah berdesup skrg.. slambak je lu tinggal kan wa kat iway td sorg2..

Kongkong - Cool !!!

lu malu2 lak nak kasi arrow mengaum...



perghhh...jeritan Arrow....dah kene tukar tag line ni....

jerit arrow...jerit tapa...wow wow... :shock

kongkong...you lalu maner tu...? the road seems scary jea....sunyi maaa...huhuhu

arrow tu tk sunat lagi kot...
tu yg malu2 nk mengaum tuu...
agak2nya arrow tu kena kasi nyoyot lintah tapa dulu baru power kot...

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Sun Nov 08, 2009 6:45 pm

kongkong wrote:
wira_kejam 2 wrote:
wow.. Shocked jln x ajak la ko ni kongkong.. Sad mcm pernahku lihat ap putih 2.. tp dimana ya.. Suspect aper pon ko mmg kena tmbah2 lg kekwn ap ni kasi tambah meriah lg br tambah syok kalau g memana..

Bro Red pernah jumpa warna putih tu juga kat balakong. memang orang yang sama.
dah suruh mereka join forum ni. tapi tak tau mereka da ke tak.

i pun pernah jumpa moto putih tu kat chai moto balakong..
chai tu abg tiri Red..
Back to top Go down
brandonleekw
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 9
Join date : 2009-11-03
Age : 39
Location : K.L Cheras

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Mon Nov 09, 2009 2:20 am

memang syok tu hari kita lalu highway. mari kita minum kat kawasan cheras lar. brother brother semua dari kajang, sg long jom minum !
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Mon Nov 09, 2009 8:38 am

co0l!~

btw, brandonleekw, lu xletak signiture lagi!

_________________
Back to top Go down
View user profile
izack28
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 115
Join date : 2008-03-01
Location : slayangville

PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Mon Nov 09, 2009 10:59 am

Club President wrote:
waninja82 wrote:
red3 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
ini dah kasi line panas area wa beb.
da amik permit lom?

tau lah moto lu dah berdesup skrg.. slambak je lu tinggal kan wa kat iway td sorg2..

Kongkong - Cool !!!

lu malu2 lak nak kasi arrow mengaum...



perghhh...jeritan Arrow....dah kene tukar tag line ni....

jerit arrow...jerit tapa...wow wow... :shock

kongkong...you lalu maner tu...? the road seems scary jea....sunyi maaa...huhuhu

arrow tu tk sunat lagi kot...
tu yg malu2 nk mengaum tuu...
agak2nya arrow tu kena kasi nyoyot lintah tapa dulu baru power kot...
hahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09   Today at 6:30 pm

Back to top Go down
 
tts with other chinese aprilia bikers in sg long 06 nov 09
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Which engine?
» Hmm, if anyone is interested in learning Chinese...
» Chinese made sports levers. Pazzo knockoffs.
» What Makes a Chinese - CHINESE
» A Chinese man moves to Australia..........

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: