RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Chatroom #1

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 12:46 am

TTS mlm motoGP aritu :-










Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 12:53 am

jasmee74 wrote:
UPDATED LIST (Minyak Lintah Tapa Keramat!!!)

Haris - 1 botol
Red - 1 botol
Wira Kejam - 2 botol
Mat Nor - 1 botol
Mohd - 1 botol
Sam - 1 botol
Chip - nak botol kosong sahaja
Wan Selipar - seekor lintah hidup (nak buat bekam katanya)

pembetulan :
haris punya kawan- 1 botol

kang si baju ijau jealous lak kang..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 12:53 am

Cepat betul laku....



Sape lah pemilik baru set tu ek.. Penuh dengan tanda tanya...
laku mcm pisang panas
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 12:55 am

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
UPDATED LIST (Minyak Lintah Tapa Keramat!!!)

Haris - 1 botol
Red - 1 botol
Wira Kejam - 2 botol
Mat Nor - 1 botol
Mohd - 1 botol
Sam - 1 botol
Chip - nak botol kosong sahaja
Wan Selipar - seekor lintah hidup (nak buat bekam katanya)

pembetulan :
haris punya kawan- 1 botol

kang si baju ijau jealous lak kang..

yolah tu.. cover line lah semuo eh.. tp masing2 psg hajat nak bosa mcm negros..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:03 am

wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:06 am

jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
UPDATED LIST (Minyak Lintah Tapa Keramat!!!)

Haris - 1 botol
Red - 1 botol
Wira Kejam - 2 botol
Mat Nor - 1 botol
Mohd - 1 botol
Sam - 1 botol
Chip - nak botol kosong sahaja
Wan Selipar - seekor lintah hidup (nak buat bekam katanya)

pembetulan :
haris punya kawan- 1 botol

kang si baju ijau jealous lak kang..

yolah tu.. cover line lah semuo eh.. tp masing2 psg hajat nak bosa mcm negros..

syhhh.. sonyap2..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:06 am

wira_kejam 2 wrote:
wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..

wakaka.. ori mcm kfc tu ek..
jgn main2, punca penceraian skrg byk bergantung pd rod..
alasan rod cepat patah lah, rod kecik lah n mcm2 lagi..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:08 am

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
UPDATED LIST (Minyak Lintah Tapa Keramat!!!)

Haris - 1 botol
Red - 1 botol
Wira Kejam - 2 botol
Mat Nor - 1 botol
Mohd - 1 botol
Sam - 1 botol
Chip - nak botol kosong sahaja
Wan Selipar - seekor lintah hidup (nak buat bekam katanya)

pembetulan :
haris punya kawan- 1 botol

kang si baju ijau jealous lak kang..

yolah tu.. cover line lah semuo eh.. tp masing2 psg hajat nak bosa mcm negros..

syhhh.. sonyap2..

kelebihan den leh baca niat or ati kawan2...
jgn risau, den tak bgthu sapo2..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:09 am

wira_kejam 2 wrote:
wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..

caittt... nahhhh...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:09 am

moto ni yg ada kat motosing td kan haris??

http://www.mudah.my/Aprillia-250RS-4116187.htm
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:10 am

haerriss wrote:
wira_kejam 2 wrote:
wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..

caittt... nahhhh...

sbb nak ori lah dia order 2 botol..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:12 am

kojap.. internet den tongah merrrrangkakk nk membukak web tu..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:14 am

haerriss wrote:
kojap.. internet den tongah merrrrangkakk nk membukak web tu..

takpo, plan2 kayuh.. agak eh modem kau kono buang selapis tu baru laju..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:16 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..

wakaka.. ori mcm kfc tu ek..
jgn main2, punca penceraian skrg byk bergantung pd rod..
alasan rod cepat patah lah, rod kecik lah n mcm2 lagi..
salah 2..sbnrnyer didiklah isteri kamu dgn ilmu agama dan bukan dgn nafsu...kerana apabila tinggi ilmu agamanyer dgn sndirinyer dia dpt mengawal nafsu..dan isteri yg soleh itu akan sentiasa menjaga hati n maruah suaminyer hingga akhir hayat..insya-Allah.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:17 am

jasmee74 wrote:
moto ni yg ada kat motosing td kan haris??

http://www.mudah.my/Aprillia-250RS-4116187.htm
nasib bek bkn muto wa..buat cuak jek.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:19 am

jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
kojap.. internet den tongah merrrrangkakk nk membukak web tu..

takpo, plan2 kayuh.. agak eh modem kau kono buang selapis tu baru laju..

ataupun modem tu kono buang terus..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:20 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..

wakaka.. ori mcm kfc tu ek..
jgn main2, punca penceraian skrg byk bergantung pd rod..
alasan rod cepat patah lah, rod kecik lah n mcm2 lagi..
salah 2..sbnrnyer didiklah isteri kamu dgn ilmu agama dan bukan dgn nafsu...kerana apabila tinggi ilmu agamanyer dgn sndirinyer dia dpt mengawal nafsu..dan isteri yg soleh itu akan sentiasa menjaga hati n maruah suaminyer hingga akhir hayat..insya-Allah.. Laughing

wa ckp berdasarkan apa yg berlaku skrg ni.. dan itu mmg kenyataannya.. fakta dikeluarkan oleh JAIS sendiri..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:20 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
moto ni yg ada kat motosing td kan haris??

http://www.mudah.my/Aprillia-250RS-4116187.htm
nasib bek bkn muto wa..buat cuak jek.. Laughing

bkn ke moto kr ko kaler ijau..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:20 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
moto ni yg ada kat motosing td kan haris??

http://www.mudah.my/Aprillia-250RS-4116187.htm
nasib bek bkn muto wa..buat cuak jek.. Laughing

moto lu dalam list nak kena tarik je..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:21 am

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
kojap.. internet den tongah merrrrangkakk nk membukak web tu..

takpo, plan2 kayuh.. agak eh modem kau kono buang selapis tu baru laju..

ataupun modem tu kono buang terus..

modem tu kot buang, ramai yg berebut nak kutip nanti..
Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:22 am

jasmee74 wrote:
Cepat betul laku....



Sape lah pemilik baru set tu ek.. Penuh dengan tanda tanya...
laku mcm pisang panas

Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:23 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
moto ni yg ada kat motosing td kan haris??

http://www.mudah.my/Aprillia-250RS-4116187.htm
nasib bek bkn muto wa..buat cuak jek.. Laughing

moto lu dalam list nak kena tarik je..
shhh..nanti bonzer dtg ooooooo umh wa kalau lu kantoikan kat sini..jgn kecah2 wa x byr dh 4 bln dh ni..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:23 am

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
Cepat betul laku....



Sape lah pemilik baru set tu ek.. Penuh dengan tanda tanya...
laku mcm pisang panas


ada makna tu...
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:24 am

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
Cepat betul laku....



Sape lah pemilik baru set tu ek.. Penuh dengan tanda tanya...
laku mcm pisang panas

kaber set 2 wa dh booking nk buat psang kat kr wa..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:24 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
moto ni yg ada kat motosing td kan haris??

http://www.mudah.my/Aprillia-250RS-4116187.htm
nasib bek bkn muto wa..buat cuak jek.. Laughing

moto lu dalam list nak kena tarik je..
shhh..nanti bonzer dtg ooooooo umh wa kalau lu kantoikan kat sini..jgn kecah2 wa x byr dh 4 bln dh ni..

alah, baru 4 bulan.. belum 4 tahun..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:25 am

wira_kejam 2 wrote:
haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
Cepat betul laku....



Sape lah pemilik baru set tu ek.. Penuh dengan tanda tanya...
laku mcm pisang panas

kaber set 2 wa dh booking nk buat psang kat kr wa..

biar betik beb ?? bape lu angkat? boleh pasang ke kat kr lu tu??
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:26 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
wa tukang promote kat kekwn jek Laughing besar2 x guna,yg penting original..

wakaka.. ori mcm kfc tu ek..
jgn main2, punca penceraian skrg byk bergantung pd rod..
alasan rod cepat patah lah, rod kecik lah n mcm2 lagi..
salah 2..sbnrnyer didiklah isteri kamu dgn ilmu agama dan bukan dgn nafsu...kerana apabila tinggi ilmu agamanyer dgn sndirinyer dia dpt mengawal nafsu..dan isteri yg soleh itu akan sentiasa menjaga hati n maruah suaminyer hingga akhir hayat..insya-Allah.. Laughing

wa ckp berdasarkan apa yg berlaku skrg ni.. dan itu mmg kenyataannya.. fakta dikeluarkan oleh JAIS sendiri..
auta jek 2... org skrng lemah agama..iman xde..aiman ader ar..
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:26 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
Cepat betul laku....



Sape lah pemilik baru set tu ek.. Penuh dengan tanda tanya...
laku mcm pisang panas

kaber set 2 wa dh booking nk buat psang kat kr wa..

biar betik beb ?? bape lu angkat? boleh pasang ke kat kr lu tu??
jeng3..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:27 am

lagi nak buat citer saspen.. bgthu lah wei.. Sad
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Chatroom #1   Thu Nov 05, 2009 1:29 am

jasmee74 wrote:
lagi nak buat citer saspen.. bgthu lah wei.. Sad
kakakaka..wa booking gambau jek.. wa potong gambau kaber set ap 2 tampal kat gambau kr wa blh msk wa tgk..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Chatroom #1   Today at 2:30 am

Back to top Go down
 
Chatroom #1
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 20Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next
 Similar topics
-
» more than one chatroom?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: Others Bike, Riding Gears & Others-
Jump to: