RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Salam semua geng aprilia..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Salam semua geng aprilia..   Sat Oct 24, 2009 8:17 pm

ntha2 dah buat span dalam helmet kot....
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Salam semua geng aprilia..   Sun Oct 25, 2009 11:30 pm

jasmee74 wrote:
red3 wrote:
samsiah wrote:
jasmee74 wrote:
samsiah wrote:
jasmee74 wrote:
chip wrote - 1000RR,K5.K6.K7.K9,Dukati semua ko tapau time side by side kt awana-bukit tingg

Shocked Shocked

p/s - tak jadi wa nak angkat moto2 yg dah kalah ngan abg zul champ tu...
wa nak angkat 250gp1 gak ar..

sebab tu aku tak beli muto2 tu botak..tak laju semua.. harap mahal je tapi kene mapiau dgn ap jek.. baik pakai 125 ..

125?? 250 lah laju sikit.. stakat 125 wa nie, LC pun slumber je tapau.. Sad

kalau tak dpt gpang, gstring pun ok..

kalau nak gstring, red banyak..kaler kulit rimau lagi.samo cam kapet umah kau.

patot ar ilang yg kulit rimau. kat ko rupenye sam.
bile nak pulang blk.

sam dah buat balut seat blkg dia..

wat balut seat ke, span helmet ke, wa kire halal ar.
kwn2 ade ade hal.
yg penting wa da ade yg baru. kaler ijau itam. lalalallaaaaa...
Back to top Go down
View user profile
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Salam semua geng aprilia..   Sun Oct 25, 2009 11:35 pm

red3 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
samsiah wrote:
jasmee74 wrote:
samsiah wrote:
jasmee74 wrote:
chip wrote - 1000RR,K5.K6.K7.K9,Dukati semua ko tapau time side by side kt awana-bukit tingg

Shocked Shocked

p/s - tak jadi wa nak angkat moto2 yg dah kalah ngan abg zul champ tu...
wa nak angkat 250gp1 gak ar..

sebab tu aku tak beli muto2 tu botak..tak laju semua.. harap mahal je tapi kene mapiau dgn ap jek.. baik pakai 125 ..

125?? 250 lah laju sikit.. stakat 125 wa nie, LC pun slumber je tapau.. Sad

kalau tak dpt gpang, gstring pun ok..

kalau nak gstring, red banyak..kaler kulit rimau lagi.samo cam kapet umah kau.

patot ar ilang yg kulit rimau. kat ko rupenye sam.
bile nak pulang blk.

sam dah buat balut seat blkg dia..

wat balut seat ke, span helmet ke, wa kire halal ar.
kwn2 ade ade hal.
yg penting wa da ade yg baru. kaler ijau itam. lalalallaaaaa...

wa rasa itu pasal hijau jitam blom tengok lu punyer kuning hitam belang rimau...wa ingat kalau lu start tarian tiger show ngn itu hijau hitam confirm dia pun lari....
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Salam semua geng aprilia..   Sun Oct 25, 2009 11:42 pm

lu x sapot wa langsong ar...
bg ar wa chan skit....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Salam semua geng aprilia..   Sun Oct 25, 2009 11:46 pm

red3 wrote:
lu x sapot wa langsong ar...
bg ar wa chan skit....

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam semua geng aprilia..   Today at 12:02 am

Back to top Go down
 
Salam semua geng aprilia..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Aprilia Pegaso
» Peter Hogan and Jan Thiel . RCA and Aprilia ?
» First impressions:- Aprilia Tuono 1100 Factory
» rsv Aprilia swingarm in to 97 fireblade
» aprilia rs 125 fairings and race seats and sub frames...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Announcement N Introduction :: Self Introduction-
Jump to: