RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 METER & motor Derbi & polini & Tiket GP

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Sat Oct 17, 2009 10:28 pm

jasmee74 wrote:
red3 wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
betol ker derbi???
ntah2 moto momos...megelli 125...design tendang tumbuk sikit. same lar design dier...hahahah

wa dah buat survey still NO derbi 125 in Malaysia yet. Maybe Red org pertama pakai..

x hengin la wa nak pakai 125cc 4 stroke.
bek angkat LC135. hehehe....

lu jgn beb.. nanti wa layur derbi 125 depan mata lu, jgn lu merayu sambil berbogel nak test moto tu..

wa tau lu x bran punyeee...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Sat Oct 17, 2009 10:30 pm

red3 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
jasmee74 wrote:
zynox wrote:
betol ker derbi???
ntah2 moto momos...megelli 125...design tendang tumbuk sikit. same lar design dier...hahahah

wa dah buat survey still NO derbi 125 in Malaysia yet. Maybe Red org pertama pakai..

x hengin la wa nak pakai 125cc 4 stroke.
bek angkat LC135. hehehe....

lu jgn beb.. nanti wa layur derbi 125 depan mata lu, jgn lu merayu sambil berbogel nak test moto tu..

wa tau lu x bran punyeee...

Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Sat Oct 17, 2009 11:08 pm

Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Sat Oct 17, 2009 11:56 pm

IKLAN lagi ...

khas utk budak2 punk @ skinhead


125 gp1?? Shocked
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 12:40 am

yg pic no 1 tu mcm plate singapore jerrr..nmpk FY****
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 12:41 am

keceng wrote:
yg pic no 1 tu mcm plate singapore jerrr..nmpk FY****

mmg moto spore pun...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 3:54 pm

jasmee74 wrote:
ada sape2 leh share info pasal menatang kat bawah ni... (kalau boleh bg yg dah pernah pakai atau tengah pakai.. kalau belum, wa leh surf info sendiri... Very Happy



POLINI Big Bore 154cc Kit for Aprilia RS125 Bikes 1997-2008 146.0800 This is an amazing quality Big Bore Kit from Polini, Fits all RS125 APRILIA BIKES 1997-2008 without modification. Those with the Rotax 122 & 123 Engines. plus any other bikes that use this popular sports 125cc 2-stroke engine. The kit comes with everything you need including gaskets, piston, rings, pin, head & barrel. This kit gives an amazing power boost to the RS125 putting it over 30 BHP.

Nuar - wa dah order 2 set sekali ngan performance cdi c/w hand button.. lu JANGAN tak jadi lak..wa bakar moto lu nanti..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 4:08 pm

lai-lai.. sape mau tgk kwn kita CHIP,WAN, AIE, SHAM, RAN, HAZIM berlumba dilitar Sepang..





Back to top Go down
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 4:35 pm

ko jgn let go aku pnya lak..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 4:37 pm

haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 4:53 pm

jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing


alamak...
cunnye..
bg la aku seketul cap tu...
abang botak ni hensem la..

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 4:56 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing


alamak...
cunnye..
bg la aku seketul cap tu...
abang botak ni hensem la..

ayat power ko wan.. mcm moto kau gak..
lu nak cap, dtg ar tts mlm ni kat aji tapah kul 9..
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 4:59 pm

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing


alamak...
cunnye..
bg la aku seketul cap tu...
abang botak ni hensem la..

ayat power ko wan.. mcm moto kau gak..
lu nak cap, dtg ar tts mlm ni kat aji tapah kul 9..

adoiiii...
mlm ni tk bleh la botak...
aku kene pegi subang bwk bini aku la...
mcmane?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:02 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing


alamak...
cunnye..
bg la aku seketul cap tu...
abang botak ni hensem la..

ayat power ko wan.. mcm moto kau gak..
lu nak cap, dtg ar tts mlm ni kat aji tapah kul 9..

adoiiii...
mlm ni tk bleh la botak...
aku kene pegi subang bwk bini aku la...
mcmane?

takpe, nanti wa simpan utk lu..
shhhh, jgn bgthu org lain tau..
sebagai balasan, lu tolong dptkan signature ROSSI kat sepang nanti, suwuh dia sign kat helmet wa..
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:03 pm

jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing


alamak...
cunnye..
bg la aku seketul cap tu...
abang botak ni hensem la..

ayat power ko wan.. mcm moto kau gak..
lu nak cap, dtg ar tts mlm ni kat aji tapah kul 9..

adoiiii...
mlm ni tk bleh la botak...
aku kene pegi subang bwk bini aku la...
mcmane?

takpe, nanti wa simpan utk lu..
shhhh, jgn bgthu org lain tau..
sebagai balasan, lu tolong dptkan signature ROSSI kat sepang nanti, suwuh dia sign kat helmet wa..


cun la...
abang botak mmg hensem orgnye..
boleh tkd masalah...
tapi kene tggl helmet dgn aku la ...

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:06 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
selipar wrote:
jasmee74 wrote:
haerriss wrote:
ko jgn let go aku pnya lak..

pat pat siku lipat, sape dtg tts mlm ni aku bg je..
deposit 50 hengget tu kira burn je..

kayo pakcik.. Laughing


alamak...
cunnye..
bg la aku seketul cap tu...
abang botak ni hensem la..

ayat power ko wan.. mcm moto kau gak..
lu nak cap, dtg ar tts mlm ni kat aji tapah kul 9..

adoiiii...
mlm ni tk bleh la botak...
aku kene pegi subang bwk bini aku la...
mcmane?

takpe, nanti wa simpan utk lu..
shhhh, jgn bgthu org lain tau..
sebagai balasan, lu tolong dptkan signature ROSSI kat sepang nanti, suwuh dia sign kat helmet wa..


cun la...
abang botak mmg hensem orgnye..
boleh tkd masalah...
tapi kene tggl helmet dgn aku la ...

wakakaka..
nanti bila kau free, sms je aku..
aku bg ar cap tu nanti..

p/s- pastikan dah topap..
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:13 pm

wakakaka..
nanti bila kau free, sms je aku..
aku bg ar cap tu nanti..

p/s- pastikan dah topap.. [/quote]


hahahahha...

_________________
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:24 pm

botak....
ko bg gak la aku adik ko yg cun cap...
nnt aku tlg sign kan.....

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:27 pm

Club President wrote:
botak....
ko bg gak la aku adik ko yg cun cap...
nnt aku tlg sign kan.....

wakakaka.. ko nye sign tu laku ke?
alamak chip, cap ngam2 tinggal seketul je estravaganza..
cuba ko ayat Red, dia mmg tak suka kai cap ni..
dia lebih selesa kai kondom..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:29 pm

woi butak ko jgn lak letgo akunyer tiket.. Sad nanti aku ko..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:30 pm

wira_kejam 2 wrote:
woi butak ko jgn lak letgo akunyer tiket.. Sad nanti aku ko..

wakakaka.. lu tak dtg mlm ni tts, tiket n aksesori lain dianggap sold..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:32 pm

k2 wa latang..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:33 pm

wira_kejam 2 wrote:
k2 wa latang..

hehehe... big bore amacam?? wa dah order 2 set nie.. lu jgn tak amik.. dah rabak poket wa ni.. Sad
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:37 pm

k2..wa angkat cash n carry... abis mukgat muto kena buang gak la lps ni.. Rolling Eyes


Last edited by wira_kejam 2 on Mon Oct 19, 2009 5:39 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:38 pm

wira_kejam 2 wrote:
k2..wa angkat cash n carry... abis konkot muto kena buang gak la lps ni.. Rolling Eyes

tu mmg WAJIB.. pastikan ekor n tanduk kobau 2 batang tu lu bukak..
Back to top Go down
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:38 pm

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
k2 wa latang..

hehehe... big bore amacam?? wa dah order 2 set nie.. lu jgn tak amik.. dah rabak poket wa ni.. Sad
convert ke RM+cost post/delivery semua brape jadinya?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:40 pm

Club President wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
k2 wa latang..

hehehe... big bore amacam?? wa dah order 2 set nie.. lu jgn tak amik.. dah rabak poket wa ni.. Sad
convert ke RM+cost post/delivery semua brape jadinya?

lu lagi tahu dari wa chip.. wat2 tak tahu lak.. Cool
tambah lagi 2k leh g umrah beb.. Laughing
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:43 pm

jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
k2 wa latang..

hehehe... big bore amacam?? wa dah order 2 set nie.. lu jgn tak amik.. dah rabak poket wa ni.. Sad
convert ke RM+cost post/delivery semua brape jadinya?

lu lagi tahu dari wa chip.. wat2 tak tahu lak.. Cool
tambah lagi 2k leh g umrah beb.. Laughing

Jas, sticker INTERWETTEN besar tu apsal terbalik..atau lu saje je kreatif?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:46 pm

selipar wrote:
jasmee74 wrote:
Club President wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
k2 wa latang..

hehehe... big bore amacam?? wa dah order 2 set nie.. lu jgn tak amik.. dah rabak poket wa ni.. Sad
convert ke RM+cost post/delivery semua brape jadinya?

lu lagi tahu dari wa chip.. wat2 tak tahu lak.. Cool
tambah lagi 2k leh g umrah beb.. Laughing

Jas, sticker INTERWETTEN besar tu apsal terbalik..atau lu saje je kreatif?

saje terbalikkan.. hehehe.. tu R&D je..
pasni nak tukar scheme lain bila big bore dh masuk n ejos dah pasang.. Laughing
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Mon Oct 19, 2009 5:49 pm

jasmee74 wrote:
lai-lai.. sape mau tgk kwn kita CHIP,WAN, AIE, SHAM, RAN, HAZIM berlumba dilitar Sepang..






additional stuffs :-

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: METER & motor Derbi & polini & Tiket GP   Today at 6:07 am

Back to top Go down
 
METER & motor Derbi & polini & Tiket GP
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Rest Bay Wind Meter
» 4ac motor for sale
» 8valve exhaust on a 16V motor?
» '98 CORVETTE MOTOR F BODY ACCESORIES
» k100 motor

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: