RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Wed Oct 14, 2009 9:21 pm

wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Wed Oct 14, 2009 11:28 pm

keceng wrote:
kat padang kota tu pasemborr dia pun famous gak bro...ishh lama dah x mkn pasembor gua ni rupanya.nyam2

perhh.. best tu !! wa dulu rajin gak lepak restoran Zubaidah kat area bukit jamboi.. Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Wed Oct 14, 2009 11:29 pm

red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Wed Oct 14, 2009 11:30 pm

lai lai.. sapa lagi mau p...
waninja - ko tak pollow ke??
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 12:44 am

jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..

Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 12:52 am

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..
Back to top Go down
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 12:58 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

ko ckp ar camne pon, mamat tu x buang nye ekor dia.
sok biar aku potong kan ek.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:01 am

red3 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

ko ckp ar camne pon, mamat tu x buang nye ekor dia.
sok biar aku potong kan ek.

tu lah pasal.. nick wira kejam tp tak ganas langsung.. lu potong je Red
kongkong lagi ganas.. Very Happy
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:02 am

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

kalu dah ramai yang setuju..apalagi bro lepas PD nnt bleh organise Penang Trip k....hensem betul la abg botak n geng2 nyee..hehehehhe
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:02 am

wa potong dgn signal2 skali. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:07 am

keceng wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

kalu dah ramai yang setuju..apalagi bro lepas PD nnt bleh organise Penang Trip k....hensem betul la abg botak n geng2 nyee..hehehehhe

wakakaka.... dlm ramai2, Red yg paling ensem..
kalau dia lalu je kat lorong aji taib, ramai yg kejar dia tu..

insyaALLAH, ada rezki n pjg kotey dan umur, sampai lah kitorg kat penang tu..

nak tanya, mana g kwn2 utara lain? artoniel,mnwar.. senyap je diorg scratch
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:17 am

jasmee74 wrote:
keceng wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

kalu dah ramai yang setuju..apalagi bro lepas PD nnt bleh organise Penang Trip k....hensem betul la abg botak n geng2 nyee..hehehehhe

wakakaka.... dlm ramai2, Red yg paling ensem..
kalau dia lalu je kat lorong aji taib, ramai yg kejar dia tu..

insyaALLAH, ada rezki n pjg kotey dan umur, sampai lah kitorg kat penang tu..

nak tanya, mana g kwn2 utara lain? artoniel,mnwar.. senyap je diorg scratch
itu macam kalu kat sini ader i lorong yang sgt sesuai dengan Red tu..tp xkan didedahkan disni sehingga korang mai nnt aku bawak p sanun....art oneil..kene perintah bkurung sebab tabung ayam bini dia dok pecah tiap2 mlm2!!mnawar plak tengh practikal training menjadi tukang urut sambilan...
Back to top Go down
View user profile
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:18 am

jasmee74 wrote:
keceng wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

kalu dah ramai yang setuju..apalagi bro lepas PD nnt bleh organise Penang Trip k....hensem betul la abg botak n geng2 nyee..hehehehhe

wakakaka.... dlm ramai2, Red yg paling ensem..
kalau dia lalu je kat lorong aji taib, ramai yg kejar dia tu..

insyaALLAH, ada rezki n pjg kotey dan umur, sampai lah kitorg kat penang tu..

nak tanya, mana g kwn2 utara lain? artoniel,mnwar.. senyap je diorg scratch
itu macam kalu kat sini ader i lorong yang sgt sesuai dengan Red tu..tp xkan didedahkan disni sehingga korang mai nnt aku bawak p sanun....art oneil..kene perintah bkurung sebab tabung ayam bini dia dok pecah tiap2 mlm2!!mnawar plak tengh practikal training menjadi tukang urut sambilan...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:21 am

keceng wrote:
jasmee74 wrote:
keceng wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
red3 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
keceng wrote:
tu la nak cadang kat abang botak..mai la buat trip p penang plak..sini pun ader laut gak aper..lg plak bnyak tpt2 lain yg best utuk di lawati....masa tu confirm gua join punyerr
....

aku setuju ni keceng.. ape lg butak??buat muto dh mcm2..kasi jalan jauh ler br bebaloi-baloi dgn duit y dh kuar utk muto 2..red haris mesti join pnya..x aku bakar muto dia org skali...kakakakakaak...

byk lawa lu punye muke nak bakar wa punye motot.
wa gegaji lu punye ekor bau lu tau... Twisted Evil

tu lah pasal, tgk kat signature Nuar tu, konon dah buang ekor n side mirror..



bila lg nak buat mcm kat signature tu.. time g PD leh ar melawa..

kalu dah ramai yang setuju..apalagi bro lepas PD nnt bleh organise Penang Trip k....hensem betul la abg botak n geng2 nyee..hehehehhe

wakakaka.... dlm ramai2, Red yg paling ensem..
kalau dia lalu je kat lorong aji taib, ramai yg kejar dia tu..

insyaALLAH, ada rezki n pjg kotey dan umur, sampai lah kitorg kat penang tu..

nak tanya, mana g kwn2 utara lain? artoniel,mnwar.. senyap je diorg scratch
itu macam kalu kat sini ader i lorong yang sgt sesuai dengan Red tu..tp xkan didedahkan disni sehingga korang mai nnt aku bawak p sanun....art oneil..kene perintah bkurung sebab tabung ayam bini dia dok pecah tiap2 mlm2!!mnawar plak tengh practikal training menjadi tukang urut sambilan...


yeke? ni mesti sbb artoniel nak wat gearbox dia tu kot.. Very Happy
mnwar jd tukang urut?? perhh, leh ar wa supply myk lintah kat dia..

mcm best je lorong kat sana tu? hehehe
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:28 am

mesti la best broo...heheh...m

art oniel...bleh jadik tu penyebab utama la kot
mnanwar...pun dok carik minyak nak urut..selalu dok pakai minyak kelapa jerr..ongkos kureng la katakan...ko bleh jadik supplier ini macam bro...
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 1:57 pm

aku called kamal tadi, motor tak lepas kastam lagi... Sad rs125 buat hal so motor2 lain yg sekapal pun sangkut. have to give this event a miss... pale

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 4:22 pm

DesertGoon wrote:
aku called kamal tadi, motor tak lepas kastam lagi... Sad rs125 buat hal so motor2 lain yg sekapal pun sangkut. have to give this event a miss... pale

xpe DG.. byk lg event pasni..
rs125 buat hal? hal apa tu?
rs125 bape bijik masuk?
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 5:01 pm

jasmee74 wrote:
DesertGoon wrote:
aku called kamal tadi, motor tak lepas kastam lagi... Sad rs125 buat hal so motor2 lain yg sekapal pun sangkut. have to give this event a miss... pale

xpe DG.. byk lg event pasni..
rs125 buat hal? hal apa tu?
rs125 bape bijik masuk?

scratch tak pasti apa yg tak kena dgn rs125... agaknya terlebih specs kot (power sgt). baper unit yg masuk pun tak tau... tapi kat showrrom mm ada 1 unit baru kaler biru kelabu tamasi (apa tah ejaan/sebutan) still available.

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 7:32 pm

DesertGoon wrote:
jasmee74 wrote:
DesertGoon wrote:
aku called kamal tadi, motor tak lepas kastam lagi... Sad rs125 buat hal so motor2 lain yg sekapal pun sangkut. have to give this event a miss... pale

xpe DG.. byk lg event pasni..
rs125 buat hal? hal apa tu?
rs125 bape bijik masuk?

scratch tak pasti apa yg tak kena dgn rs125... agaknya terlebih specs kot (power sgt). baper unit yg masuk pun tak tau... tapi kat showrrom mm ada 1 unit baru kaler biru kelabu tamasi (apa tah ejaan/sebutan) still available.
btl 2 DG..tinggal seketul jek yg br kt MM..kaler bancaja.. saper2 bekenan g ler bli..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:16 pm

DesertGoon wrote:
jasmee74 wrote:
DesertGoon wrote:
aku called kamal tadi, motor tak lepas kastam lagi... Sad rs125 buat hal so motor2 lain yg sekapal pun sangkut. have to give this event a miss... pale

xpe DG.. byk lg event pasni..
rs125 buat hal? hal apa tu?
rs125 bape bijik masuk?

scratch tak pasti apa yg tak kena dgn rs125... agaknya terlebih specs kot (power sgt). baper unit yg masuk pun tak tau... tapi kat showrrom mm ada 1 unit baru kaler biru kelabu tamasi (apa tah ejaan/sebutan) still available.

thx 4 d info.. nanti wa turun mm ngan nuar..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:17 pm

wira_kejam 2 wrote:
DesertGoon wrote:
jasmee74 wrote:
DesertGoon wrote:
aku called kamal tadi, motor tak lepas kastam lagi... Sad rs125 buat hal so motor2 lain yg sekapal pun sangkut. have to give this event a miss... pale

xpe DG.. byk lg event pasni..
rs125 buat hal? hal apa tu?
rs125 bape bijik masuk?

scratch tak pasti apa yg tak kena dgn rs125... agaknya terlebih specs kot (power sgt). baper unit yg masuk pun tak tau... tapi kat showrrom mm ada 1 unit baru kaler biru kelabu tamasi (apa tah ejaan/sebutan) still available.
btl 2 DG..tinggal seketul jek yg br kt MM..kaler bancaja.. saper2 bekenan g ler bli..

yeke? leh ar suwuh nabil beli...
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:31 pm


aku siap bg peta lg sesaper yg nk g bli 125 2..kalau sesat gak g cr balai polis..jgn tanya org,nanti kena pret jek..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:34 pm

perhhhh.. racun baek punya..
apa kata suwuh Red je angkat..
bila lu nak g sana lg? leh wa pollow...
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:39 pm

tah ler..ikot lu ler..yg pasti wa keja ari2..ajak red biar teracun skek minda dia..kakakakak..nk g bgtau awl2 sbb wa nk kena adjust mase..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:45 pm

wira_kejam 2 wrote:
tah ler..ikot lu ler..yg pasti wa keja ari2..ajak red biar teracun skek minda dia..kakakakak..nk g bgtau awl2 sbb wa nk kena adjust mase..

pas balik ride PD kita g mm ar..
tp Red nak angkat tufaiwo..
dia nak side by side ngan chip az..
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:48 pm

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
tah ler..ikot lu ler..yg pasti wa keja ari2..ajak red biar teracun skek minda dia..kakakakak..nk g bgtau awl2 sbb wa nk kena adjust mase..

pas balik ride PD kita g mm ar..
tp Red nak angkat tufaiwo..
dia nak side by side ngan chip az..
kasi dia tgk dulu la.. ahad x tau bkak ke x..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:51 pm

wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
tah ler..ikot lu ler..yg pasti wa keja ari2..ajak red biar teracun skek minda dia..kakakakak..nk g bgtau awl2 sbb wa nk kena adjust mase..

pas balik ride PD kita g mm ar..
tp Red nak angkat tufaiwo..
dia nak side by side ngan chip az..
kasi dia tgk dulu la.. ahad x tau bkak ke x..

maksud wa lepas ride g PD, so dlm isnin atau selasa kita g mm..
pastu leh beli ticket moto gp terus..
wa lom ada masa nak g beli nie..
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:55 pm

jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
tah ler..ikot lu ler..yg pasti wa keja ari2..ajak red biar teracun skek minda dia..kakakakak..nk g bgtau awl2 sbb wa nk kena adjust mase..

pas balik ride PD kita g mm ar..
tp Red nak angkat tufaiwo..
dia nak side by side ngan chip az..
kasi dia tgk dulu la.. ahad x tau bkak ke x..

maksud wa lepas ride g PD, so dlm isnin atau selasa kita g mm..
pastu leh beli ticket moto gp terus..
wa lom ada masa nak g beli nie..

kirim gambir nye skali bro..bleh gak gua tengok2 ....gua pun teringin bangat nak usha...tp apakan daya jarak menjadi pemisah utama...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Thu Oct 15, 2009 11:57 pm

keceng wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
jasmee74 wrote:
wira_kejam 2 wrote:
tah ler..ikot lu ler..yg pasti wa keja ari2..ajak red biar teracun skek minda dia..kakakakak..nk g bgtau awl2 sbb wa nk kena adjust mase..

pas balik ride PD kita g mm ar..
tp Red nak angkat tufaiwo..
dia nak side by side ngan chip az..
kasi dia tgk dulu la.. ahad x tau bkak ke x..

maksud wa lepas ride g PD, so dlm isnin atau selasa kita g mm..
pastu leh beli ticket moto gp terus..
wa lom ada masa nak g beli nie..

kirim gambir nye skali bro..bleh gak gua tengok2 ....gua pun teringin bangat nak usha...tp apakan daya jarak menjadi pemisah utama...

lu nak gambir apa keceng?
gambir time ride g PD atau Bancaja kat mm tu atau gambir Red tengah mandi bogel?
Back to top Go down
keceng
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 251
Join date : 2009-07-28
Location : kulim & penang

PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Fri Oct 16, 2009 12:05 am

gambir2 Bancaja kat mm tu...Red mandi boegel blh pm kat gua jerr...heheh..bnyak nudity site kekurangan pelakon tambahan..mana la tau Red blh dapat pasif income....hhehehhe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)   Today at 12:04 am

Back to top Go down
 
Ride ke PD - 18/10/2009 (AHAD)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» 2005 Specialized big hit grom 24" kids FR bike
» New Years Day Ride, 2011
» Haunted Forest Ride - Oct 23 - Bell County KY
» Oxley Hwy -- Baz's little ride
» nice ride

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: