RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 10:33 am

red jugak yang dapat namo.. malu........
Back to top Go down
View user profile
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 10:59 am

kongkong wrote:
bang, dah nak cabut ni, jumpa malam nanti.

wish semua geng members dan forum members sentiasa sihat( sebab H1n1 semakin bahaya di malaysia). kita baru boleh ada lebih banyak activity seperti TTS ke, travel ke.......... ok,

JAGA DIRI ye............ 9



kasih sangat............kakakaka

apa itu kasih sangat?? scratch

serupa dengan sangat kasihan ker? scratch
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 12:06 pm

haerriss wrote:
jasmee74 wrote:
kongkong wrote:
i mean copy right


nsb baik bgtau cpt, kalu x, red berminat tuh gurau je red, jgn mrh lak..

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 12:10 pm

9 HOURS TO GO !!!

jasmee74 wrote:
Salam geng,

TTS kali ini diadakan di \\\\\\\"port baek\\\\\\\" punya di area Malaysia France Institute, Bangi. Mungkin ianya TTS terakhir sebelum kita menyambut Ramadhan @ bulan puasa. Kasih sangat....

Date : 20.08.2009
Day : Thursday (Khamis malam jumaat )
Time : 8.30pm - 10.30pm (minum2 dan sembang2)
10.30pm to 11pm - acaea OPENED SIDE by SIDE 1KM di litar SOHO..
Where to meet up : Bangi PLUS toll




List yang akan join :-

1. jasmee74 a.k.a botak
2. Haris terminator
3. Red Bunga
4. Wira Kejam Raja Bunga
5. Wan only Wan Selipar
6. kongkong a.k.a bruce lee
7. TT9 buah dada
8. Aie si mata helang
9. waninja (tapi dtg lewat sikit)
10.

List untuk acara side by side :-

1. botak
2. terminator
3. Selipar
4. Bruce lee
5. Wira Kejam


MARILAH BERSAMA-SAMA MEMERIAHKAN TTS INI

[strike]
Back to top Go down
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 12:16 pm

pagi kepada semua geng geng, jumpa malam nanti ye. rasa shock nya, tak sempat nak pergi sekarang.............
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 12:17 pm

kongkong wrote:
pagi kepada semua geng geng, jumpa malam nanti ye. rasa shock nya, tak sempat nak pergi sekarang.............

walley !! morning kong2.. ok, jumpa di toll bangi..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 1:24 pm

RAN & Zul - takan tgk je kot.. tak join ke? tak meriah lah kalau takde moto racing..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 3:59 pm

6 hours to go...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 5:04 pm

sam - tak teringin ke nak join? 2 jam je perjalanan..
Back to top Go down
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 5:57 pm

Tengah Tengok
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 8:17 pm

DG jom ler join skali...
Back to top Go down
View user profile
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 967
Join date : 2008-03-11

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Thu Aug 20, 2009 9:13 pm

dg cakap nak side by side tunggu shiver dier mai...
Back to top Go down
View user profile
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 1:42 am

jasmee74 wrote:
sam - tak teringin ke nak join? 2 jam je perjalanan..

2 jam JE ye..maau 3 cerek teh tarik kene minum nak bagi lekat kat tekak sampai umah ..anyway kasih sangat sebab sudi jemput i.. malu .................

Mane dorang g ngeteh tak balik2 nih... "satu harriii tak balik, tak mencekik!" (dialog kene marah dgn omak maso kocik2 dolu)
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts : 1047
Join date : 2009-05-20
Age : 34
Location : Alam kayangan

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 3:21 am

laporan tts bsk je la..aku x pandai nk buat report..apepun byk info dpt ari ni dr cik wan selipar..thnks bro..n kepada smua geng2 yg menjayakan tts kali ni walaupun ujan lebat..korang mmg best..
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 8:36 am

kong2...
mane lu hilang semalam???
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 9:49 am

acara SIDE BY SIDE dibatalkan disebbkan litar basah....

_________________
Back to top Go down
View user profile
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 10:27 am

sori.. x dpt dtg smlm.. ujan lebat gile..
terpaksa bayo bil air kat rmh jer.
Back to top Go down
View user profile
kongkong
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 75
Join date : 2009-08-09
Age : 32
Location : Cheras Pudu Ulu (KL)

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 12:37 pm

red3 wrote:
kong2...
mane lu hilang semalam???





tak tau kenape, semalam i punya motor ada sikit masalah. i naik 100kmj belakang punya tayar tak stable.
terpaksa pakai 50 -60kmj.

nasib baik masih boleh pakai lagi, tak yah tolak motor. hehehe. hari ni nak masuk bengkel check apa masalah.
takut tak sempat join ahad punya track day.
Back to top Go down
View user profile
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 12:39 pm

kongkong wrote:
red3 wrote:
kong2...
mane lu hilang semalam???





tak tau kenape, semalam i punya motor ada sikit masalah. i naik 100kmj belakang punya tayar tak stable.
terpaksa pakai 50 -60kmj.

nasib baik masih boleh pakai lagi, tak yah tolak motor. hehehe. hari ni nak masuk bengkel check apa masalah.
takut tak sempat join ahad punya track day.

chek bearing tayar.. dah punah kot?
ko pegang itu tayar 2-2 belah tgh, kagi goyang.. ada bunyik kuk-kuk x?
Back to top Go down
View user profile
izack28
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 115
Join date : 2008-03-01
Location : slayangville

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 2:29 pm

gambor nya mane bro??? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 2:44 pm

Ulasan serba ringkas :-

- semua lambat sbb hujan (dimaafkan)
- seperti biasa Wira Kejam SESAT buat kali ke 3 tetapi akhirnya berjaya jumpa toll bangi
- hujan lebat so berteduh di petronas bangi sementara tunggu kongkong yg tersedia basah kuyup
- TT9 - tak muncul2 sampai sessi tamat
- Thx buat WAN SELIPAR, WANINJA, RED, HARIS,KONGKONG, WIRA KEJAM sbb turun TTS walaupun hujan
- aku minta maaf sbb tak dapat join lama sbb ada emergency kes (wife keguguran), satu tamparan hebat buat aku sebelum menyambut ramadhan
- Wan Selipar - Deal kita jgn lupa

seperti biasa , gambiran utk dikongsi bersama :-








Back to top Go down
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 3:02 pm

wife ko miscarried tai ? Shocked takziah dari kawan..dugaan hebat tu.
Back to top Go down
View user profile
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 3:15 pm

hujan sampai pg la kat equine, sori..

takziah jas.. aku dah 2 kali rasa cam ko.. last sekali bln lps wife aku gugur gak.. kandungan 7 bln..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 3:57 pm

TT9 wrote:
hujan sampai pg la kat equine, sori..

takziah jas.. aku dah 2 kali rasa cam ko.. last sekali bln lps wife aku gugur gak.. kandungan 7 bln..

7 bulan?? waduh... lagi kuat dugaan kau ek...
takpe, bak kata haris, mungkin ada hikmah n cuba lagi..
pasal smlm tu no hal, aku cuba tel no yg kau tel aku, last2 dia ckp salah no..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 3:58 pm

samsiah wrote:
wife ko miscarried tai ? Shocked takziah dari kawan..dugaan hebat tu.

ye sam.. apa leh buat, rezki belum ada.. ape2 hal pun thx for your concern..
Back to top Go down
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 4:03 pm

jasmee74 wrote:
TT9 wrote:
hujan sampai pg la kat equine, sori..

takziah jas.. aku dah 2 kali rasa cam ko.. last sekali bln lps wife aku gugur gak.. kandungan 7 bln..

7 bulan?? waduh... lagi kuat dugaan kau ek...
takpe, bak kata haris, mungkin ada hikmah n cuba lagi..
pasal smlm tu no hal, aku cuba tel no yg kau tel aku, last2 dia ckp salah no..

first baby aku gugur 5 bln, 2nd one 7 bln..
x de rezeki la tu @ tuhan lg sygkan dia..

smlm ada bdk call aku 0194988010.. dia ckp sori2 salah nombor
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 4:05 pm

selipar wrote:
acara SIDE BY SIDE dibatalkan disebbkan litar basah....

mmg terkilan.. apatah lagi si Red, dah siap tahu litar mana nak set.. si haris kecewa sbb sia2 upgrade cdi sbb nak side by side punya pasal..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 4:08 pm

TT9 wrote:
jasmee74 wrote:
TT9 wrote:
hujan sampai pg la kat equine, sori..

takziah jas.. aku dah 2 kali rasa cam ko.. last sekali bln lps wife aku gugur gak.. kandungan 7 bln..

7 bulan?? waduh... lagi kuat dugaan kau ek...
takpe, bak kata haris, mungkin ada hikmah n cuba lagi..
pasal smlm tu no hal, aku cuba tel no yg kau tel aku, last2 dia ckp salah no..

first baby aku gugur 5 bln, 2nd one 7 bln..
x de rezeki la tu @ tuhan lg sygkan dia..

smlm ada bdk call aku 0194988010.. dia ckp sori2 salah nombor

aku ada kol sekali je lah... dah org jwp tu ckp aku salah no lak.. hehehe..
so skrg kau dah ada anak lom? Track day turun tak?
Back to top Go down
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 4:26 pm

jasmee74 wrote:
TT9 wrote:
jasmee74 wrote:
TT9 wrote:
hujan sampai pg la kat equine, sori..

takziah jas.. aku dah 2 kali rasa cam ko.. last sekali bln lps wife aku gugur gak.. kandungan 7 bln..

7 bulan?? waduh... lagi kuat dugaan kau ek...
takpe, bak kata haris, mungkin ada hikmah n cuba lagi..
pasal smlm tu no hal, aku cuba tel no yg kau tel aku, last2 dia ckp salah no..

first baby aku gugur 5 bln, 2nd one 7 bln..
x de rezeki la tu @ tuhan lg sygkan dia..

smlm ada bdk call aku 0194988010.. dia ckp sori2 salah nombor

aku ada kol sekali je lah... dah org jwp tu ckp aku salah no lak.. hehehe..
so skrg kau dah ada anak lom? Track day turun tak?


tkp jas .....nnt2 ade la tu rezeki tu dtg...
ade hikmah setiap kejadian dari tuhan...bersabar je la...
teruskan usaha anda tu

_________________
Back to top Go down
View user profile
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Fri Aug 21, 2009 4:26 pm

jasmee74 wrote:
TT9 wrote:
jasmee74 wrote:
TT9 wrote:
hujan sampai pg la kat equine, sori..

takziah jas.. aku dah 2 kali rasa cam ko.. last sekali bln lps wife aku gugur gak.. kandungan 7 bln..

7 bulan?? waduh... lagi kuat dugaan kau ek...
takpe, bak kata haris, mungkin ada hikmah n cuba lagi..
pasal smlm tu no hal, aku cuba tel no yg kau tel aku, last2 dia ckp salah no..

first baby aku gugur 5 bln, 2nd one 7 bln..
x de rezeki la tu @ tuhan lg sygkan dia..

smlm ada bdk call aku 0194988010.. dia ckp sori2 salah nombor

aku ada kol sekali je lah... dah org jwp tu ckp aku salah no lak.. hehehe..
so skrg kau dah ada anak lom? Track day turun tak?

mana ada anak lg. sbb tu smlm x dapek dtg, terpaksa buat anak..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)   Today at 1:48 pm

Back to top Go down
 
REPORT :TTS - MFI, Bangi (20.08.2009)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» advent calendar 2009
» 14th International Cup of Nice. Nov. 4-8, 2009, Nice/FRA
» 2009 Blade Trigger''s
» The 2009 NHL Combine is underway
» Ice Challenge 28.10. - 01.11.2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: