RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Share | 
 

 BuFF untuk di jual

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SuperYan
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts: 17
Join date: 2009-05-26
Location: RoYaLe ToWN, SiLVeRSTaTe

PostSubject: BuFF untuk di jual   Fri Aug 07, 2009 3:57 pm

Salam,

minta izin nak iklan barang baik ni..

ada satu barangan yg dipanggil BUFF. aku pun baru tahu benda ni..
(ada cop alpinestar tu..)

BUFF Multipurpose headwear.. buleh cover peluh/bau busuk helmet tu..

ni video multi usage of BUFF ni....
(mod leh tolong masuk youtube ni tak... tak tau apa coding nye kat sini)



http://www.youtube.com/watch?v=pperW4PKeSw

boleh jadi skull cap, headband, balaclava, pengikat rambut dll... nak buat tube pun buleh....

material : micro fiber
Warna : HITAM sahaja

ni contoh yg dipakai oleh model sambilan, dia test je tu....  ;D




HARGA : RM25.00 sehelai
POSTAGE : FREE !!!!


Untuk order, boleh bank in/tt ke akaun dibawah dan PM detail payment n address for delivery

No akaun :
MAYBANK 158097697961
CIMB 08140072993529
(Atas Nama AHMAD SHAHIRAN)


boleh call/kpr ke 016-5270969 utk sebarang pertanyaan

[color:c02d="yellow"]kpr = khidmat pesanan ringkas

Terima Kasih


Last edited by SuperYan on Tue Sep 01, 2009 7:30 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.superbikemalaysia.com
zynox
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts: 967
Join date: 2008-03-11

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Fri Aug 07, 2009 4:04 pm

beli2 barang baik...
tapi apakan daya
aku dah ade skullcap... Laughing
Back to top Go down
View user profile
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts: 532
Join date: 2009-02-20
Age: 36
Location: Muar

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Fri Aug 07, 2009 6:58 pm

multiproposal nih...jadi bekas rambutan pon bole..kalau red nak jadi jebon jual berus gigi pon bole.. kalau wira kijam pakai buat balaklava cam dalm dlm gambo tu ustad jasmee tinggal pakaikan gencu jek.. sure lariss..
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts: 1047
Join date: 2009-05-19
Age: 32
Location: Alam kayangan

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Sat Aug 08, 2009 8:25 am

samsiah wrote:
multiproposal nih...jadi bekas rambutan pon bole..kalau red nak jadi jebon jual berus gigi pon bole.. kalau wira kijam pakai buat balaklava cam dalm dlm gambo tu ustad jasmee tinggal pakaikan gencu jek.. sure lariss..

siot jek..
Back to top Go down
View user profile
idir
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts: 466
Join date: 2008-11-11
Age: 34
Location: Ipoh, Perak

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Sat Aug 08, 2009 10:12 pm

wira_kejam 2 wrote:
samsiah wrote:
multiproposal nih...jadi bekas rambutan pon bole..kalau red nak jadi jebon jual berus gigi pon bole.. kalau wira kijam pakai buat balaklava cam dalm dlm gambo tu ustad jasmee tinggal pakaikan gencu jek.. sure lariss..

siot jek..

Back to top Go down
View user profile
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts: 329
Join date: 2009-05-29
Location: Saujana putra

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Sun Aug 09, 2009 10:42 am

bekas rambutan tu yg takleh tahan tu
Back to top Go down
View user profile
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts: 1047
Join date: 2009-05-19
Age: 32
Location: Alam kayangan

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Sun Aug 09, 2009 8:17 pm

mcm nk kena bli jek...aku nk mohon kaler merah..blh dpt ker??
Back to top Go down
View user profile
SuperYan
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts: 17
Join date: 2009-05-26
Location: RoYaLe ToWN, SiLVeRSTaTe

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Mon Aug 10, 2009 8:23 am

wira_kejam 2 wrote:
mcm nk kena bli jek...aku nk mohon kaler merah..blh dpt ker??

hehehe.... kaler merah tak de la bang WK
Back to top Go down
View user profile http://www.superbikemalaysia.com
wrs4646
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts: 79
Join date: 2009-04-22
Age: 33
Location: KL / Betong / Hatyai

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Thu Aug 13, 2009 10:47 am

kalau mak aku jumpa, dia wat sarung nangka ni.... multi purpose la katakan...
Back to top Go down
View user profile
SuperYan
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts: 17
Join date: 2009-05-26
Location: RoYaLe ToWN, SiLVeRSTaTe

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Wed Aug 19, 2009 7:11 am

nak UP ckit.... stok BuFF still available......
Back to top Go down
View user profile http://www.superbikemalaysia.com
SuperYan
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts: 17
Join date: 2009-05-26
Location: RoYaLe ToWN, SiLVeRSTaTe

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Thu Sep 10, 2009 10:26 am

up ckit untuk 20 Ramadhan
Back to top Go down
View user profile http://www.superbikemalaysia.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Thu Sep 10, 2009 10:29 am

up skit dr segi rega ke yan? adesss...
Back to top Go down
wira_kejam 2
naik moto 500cc
naik moto 500cc


Posts: 1047
Join date: 2009-05-19
Age: 32
Location: Alam kayangan

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Thu Sep 10, 2009 6:20 pm

brg ni bgs kengkawan.. rambut lbh rapi tanpa pantene..
Back to top Go down
View user profile
SuperYan
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts: 17
Join date: 2009-05-26
Location: RoYaLe ToWN, SiLVeRSTaTe

PostSubject: Re: BuFF untuk di jual   Fri Sep 11, 2009 8:59 am

Jgn risau pasal harga tu.. kalau berkenan PM jer.... jual murah pun ada org dengki jugak...... adoiiiiii
Back to top Go down
View user profile http://www.superbikemalaysia.com
 

BuFF untuk di jual

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» jual standart paddock untuk motor ninja dan motor lainnya...
» nak jual ni..
» Dainese Panama D-Dry utk di jual...
» Free Theme Untuk Hp Cross D9x
» Download Wechat Untuk Cross H1t

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Riding Gear shop-