RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
kulup Ayup
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 329
Join date : 2009-05-29
Location : Saujana putra

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Sun Jul 26, 2009 10:26 am

ade ke yg pegi ni
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Mon Jul 27, 2009 1:45 pm

kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Tue Jul 28, 2009 1:47 pm

akuNabil wrote:
kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
selalunya yg sembang paling kuat.....
mmg MACAM PERGIIIII punya.......

anyway...
thanks apitjamat kerana kau....
aku dpt BUNGA......

_________________
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Tue Jul 28, 2009 2:23 pm

Club President wrote:
akuNabil wrote:
kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
selalunya yg sembang paling kuat.....
mmg MACAM PERGIIIII punya.......

anyway...
thanks apitjamat kerana kau....
aku dpt BUNGA......

bunga tu mesti bunga tahi ayam!!!
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Tue Jul 28, 2009 3:01 pm

akuNabil wrote:
Club President wrote:
akuNabil wrote:
kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
selalunya yg sembang paling kuat.....
mmg MACAM PERGIIIII punya.......

anyway...
thanks apitjamat kerana kau....
aku dpt BUNGA......

bunga tu mesti bunga tahi ayam!!!

Bunga (Citra Lestari) kan bini orang...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Tue Jul 28, 2009 3:13 pm

BESSSST OOO DIA NYEEEEE..... KEMUUUUUUUUTTTTT Laughing
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Wed Jul 29, 2009 3:00 pm

Club President wrote:
akuNabil wrote:
kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
selalunya yg sembang paling kuat.....
mmg MACAM PERGIIIII punya.......

anyway...
thanks apitjamat kerana kau....
aku dpt BUNGA......

memandangkn nama aku tersenarai kt list yg nk p tu.. tpaksa la aku buat pngakuan..
sblm ride k.klawang tu aku dh plan lpas je blk dr situ aku nk p sana plak ..
apakan daya moto jem ms kt klawang tu.. smpai skrg lum siap2 lg, tgu brg..
jasmee plak ms tu kena anta anak dia hospital sbb sakit.. k/klawang pun dia x dpt join
red- urusan keluarga (urgent).. pun x dpt join klawang..

sori geng.. mgkn next time.. xde rezeki nk jmpa korg kt sana kot ms ari tu:tabik:
Back to top Go down
View user profile
haerriss
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 629
Join date : 2008-10-11
Location : Seremban

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Wed Jul 29, 2009 3:02 pm

Club President wrote:
akuNabil wrote:
kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
selalunya yg sembang paling kuat.....
mmg MACAM PERGIIIII punya.......

anyway...
thanks apitjamat kerana kau....
aku dpt BUNGA......
memandangkn nama aku tersenarai kt list yg nk p tu.. tpaksa la aku buat pngakuan..
sblm ride k.klawang tu aku dh plan lpas je blk dr situ aku nk p sana plak ..
apakan daya moto jem ms kt klawang tu.. smpai skrg lum siap2 lg, tgu brg..
jasmee plak ms tu kena anta anak dia hospital sbb sakit.. k/klawang pun dia x dpt join
red- urusan keluarga (urgent).. pun x dpt join klawang..

sori geng.. xde rezeki nk jmpa korg kt sana kot ms ari tu
mgkn next time..
Back to top Go down
View user profile
red3
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 559
Join date : 2009-03-13
Age : 33
Location : kajang

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Wed Jul 29, 2009 3:44 pm

haerriss wrote:
Club President wrote:
akuNabil wrote:
kulup Ayup wrote:
ade ke yg pegi ni

yg pegi, aku n apitjamat je. yg lain semua sembang je lebih. apa2 pon, c u next race
selalunya yg sembang paling kuat.....
mmg MACAM PERGIIIII punya.......

anyway...
thanks apitjamat kerana kau....
aku dpt BUNGA......
memandangkn nama aku tersenarai kt list yg nk p tu.. tpaksa la aku buat pngakuan..
sblm ride k.klawang tu aku dh plan lpas je blk dr situ aku nk p sana plak ..
apakan daya moto jem ms kt klawang tu.. smpai skrg lum siap2 lg, tgu brg..
jasmee plak ms tu kena anta anak dia hospital sbb sakit.. k/klawang pun dia x dpt join
red- urusan keluarga (urgent).. pun x dpt join klawang..



sori geng.. xde rezeki nk jmpa korg kt sana kot ms ari tu
mgkn next time..

timer kasih atas penjelasan lu. x de rezki nak wat camne beb...
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Wed Jul 29, 2009 4:08 pm

benda bukan wajib.. nak p pon x pa.. xmau p pon xpa...

_________________
Back to top Go down
View user profile
samsiah
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 532
Join date : 2009-02-20
Age : 39
Location : Muar

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Wed Jul 29, 2009 4:09 pm

no worries la geng..next race ade lagi kan..kite turun laa nanti.. aku pon teringin nak pegi lagi.. ..baikla sepang tu jauh..nabil takpe..muto dia tak abis masuk gear lagi dah sampaiii...
Back to top Go down
View user profile
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Wed Jul 29, 2009 5:44 pm

saya yang time dia cilook power... aku bagi ni... nah
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 9:17 am

samsiah wrote:
no worries la geng..next race ade lagi kan..kite turun laa nanti.. aku pon teringin nak pegi lagi.. ..baikla sepang tu jauh..nabil takpe..muto dia tak abis masuk gear lagi dah sampaiii...

ala.. nak ngan xnak jer..
masa aku rs125 96, rs250 97, mito 95, rs125 08 pon aku sampai byk kali gak kat sepang tu.. ride sorg2 je dari kl.. ape ada hall
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 1:44 pm

akuNabil wrote:
samsiah wrote:
no worries la geng..next race ade lagi kan..kite turun laa nanti.. aku pon teringin nak pegi lagi.. ..baikla sepang tu jauh..nabil takpe..muto dia tak abis masuk gear lagi dah sampaiii...

ala.. nak ngan xnak jer..
masa aku rs125 96, rs250 97, mito 95, rs125 08 pon aku sampai byk kali gak kat sepang tu.. ride sorg2 je dari kl.. ape ada hall
tapi kali ni ko dtg bwk rsVagina lain skit kan?
sbb ko bantai karaoke 3jam non-stop....

_________________
Back to top Go down
View user profile
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 3:00 pm

ala... kulim pun nabil tak pernah sampeeei weee.....
jauh katenya....
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 3:32 pm

Club President wrote:
akuNabil wrote:
samsiah wrote:
no worries la geng..next race ade lagi kan..kite turun laa nanti.. aku pon teringin nak pegi lagi.. ..baikla sepang tu jauh..nabil takpe..muto dia tak abis masuk gear lagi dah sampaiii...

ala.. nak ngan xnak jer..
masa aku rs125 96, rs250 97, mito 95, rs125 08 pon aku sampai byk kali gak kat sepang tu.. ride sorg2 je dari kl.. ape ada hall
tapi kali ni ko dtg bwk rsVagina lain skit kan?
sbb ko bantai karaoke 3jam non-stop....

king of karoke: wan chip selipar
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 4:56 pm

king of karaoke lagu mat Indon kumpulan PADI - wan chip selipar

_________________
Back to top Go down
View user profile
selipar
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 716
Join date : 2008-02-28
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 5:01 pm

mane plak...
syam duda la...
suara mantoppp!!!

_________________
Back to top Go down
View user profile
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Thu Jul 30, 2009 5:02 pm

datangleeer untung menSUMBANGKAN suara anda....
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....   Today at 2:37 am

Back to top Go down
 
SOKONGAN KE MSS - tarok la nama korang sape mau pegi....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Fingerboard HQ

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: