RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 2:36 pm

duit tukar nama berapa?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 2:41 pm

wa pun tak tau.. kena tanya yg lebih arif.. sbb tu wa tanya lu..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 2:55 pm

tak silap aku selalu buyers tanggung.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 2:57 pm

tu kalau beli kat kedai.. kalau x silap ar... dokumen & gran semua complete ke ada ngan ko..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:01 pm

semua complete. Takde hutang kedai mana2. Aku beli cash. Takpe pasal duit tukar nama tu. Kalau kena pada gaya kita tong2. tgk pada kedaan. tukar nama kat jpj tak silap aku murah je. Owner kena gi tunjuk muka kalau tak silap.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:04 pm

betul tu beb.. owner kena ikut g puspakom tuk tukar nama, pastu baru g jpj g endorsed geran..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:09 pm

wokeh aku dah check dgn member aku dan baru aku ingat, masa aku beli haritu buyers kena settle kan suma. insurans dgn roadtax baru. inspection pun buyer settlekan. masa aku beli haritu aku suruh runner settlekan suma. tau2 suma dah siap. bayar je..... Very Happy

masa aku beli owner takde gi overseas. dia cuma sign form je. lain suma runner kawtim.
Back to top Go down
View user profile
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:16 pm

jagan risau kos tukar nama kalau pi sendiri tak lebih pun rm 50.00... cuma berpeluh kena Q...
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:20 pm

ok lah mcm tu. janji semua proses jln dgn betul n sempurna.. happy selling beb..

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:21 pm

kat putrajaya buat cepat.. tak payah Que hairdar atau spa Q..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:22 pm

wokeh.. takpe ... kalau betul nak beli call/sms kat number aku kita boleh citer lagi. mana lah tau ada discount lagi ke apa...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:27 pm

part discount tu yg bes.. Very Happy
Back to top Go down
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:28 pm

beli jangan tak beli......
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:33 pm

member wa yg berminat.. wa cuma nak tlg nakal je..
wa tgh kumpul wit tabung nak beli rsv4.. amin..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:39 pm

wokeh takde hal. aku ok je. rsv4 aku dah tanya RM 98,000 masa soft launch haritu. booking RM 10,000. promotion tu dah abis kot. dgr citer bila dah sampai nanti dah lain harga pulak. body dia kecik sikit dari rsv. aku tgh pikir sama ada nak angkat rsv atau rsv4. mmg rsv4 lagi canggih. tapi enjin V-twin ni dia punya feels lain sikit. tu pendapat aku lah. tapi kalau betul kawan kau nak, bgtau lah. boleh citer lagi, tgk pada keadaan.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:46 pm

booking still opened till end of July.. diorg bwk masuk time GP nanti n serah kunci time tu.. stakat ni dah 3 org booking, target 10 bijik nak bwk masuk skali (smlm punya latest news dari mesyuarat tingkap.. ). Pas GP diorg naikkan ke 128K kalau x silap..
Shocked

- kalau info ni salah, harap maaf n perbetulkan..
Back to top Go down
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:49 pm

aik semua nak upgrade nih.. tak leh jadi nih...
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:53 pm

sbb nak join nabil kita...
Back to top Go down
art_oneil
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 554
Join date : 2009-05-04
Location : Kulim

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 3:59 pm

ko cam neer upgrade gak ke... bila nak mai belah utara nih....
Back to top Go down
View user profile http://vutranaim.blogspot.com
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:01 pm

aku tak tau lagi nak project motor apa. dalam kepala aku sama ada suzuku K8/K9 1000. tak pun rsv4/rsv. still dalam dilemma. senang citer aku jual je motor aku tu dulu dalam masa tu pikir betul2 nak beli apa.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:02 pm

wa tgh tunggu wit tabung penuh.. skrg lom mampu.. Sad
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:29 pm

nakal_7 wrote:
wokeh takde hal. aku ok je. rsv4 aku dah tanya RM 98,000 masa soft launch haritu. booking RM 10,000. promotion tu dah abis kot. dgr citer bila dah sampai nanti dah lain harga pulak. body dia kecik sikit dari rsv. aku tgh pikir sama ada nak angkat rsv atau rsv4. mmg rsv4 lagi canggih. tapi enjin V-twin ni dia punya feels lain sikit. tu pendapat aku lah. tapi kalau betul kawan kau nak, bgtau lah. boleh citer lagi, tgk pada keadaan.

Shocked booking aje dah rm10k... belum cerita d/p lagi. scratch tak mampu aku... biarkan, biarkan si luncai dgn labunya...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:30 pm

nakal_7 wrote:
aku tak tau lagi nak project motor apa. dalam kepala aku sama ada suzuku K8/K9 1000. tak pun rsv4/rsv. still dalam dilemma. senang citer aku jual je motor aku tu dulu dalam masa tu pikir betul2 nak beli apa.

kalau susah nak pikiaq/pilih... ambik shiver aje, booking baru rm1k. betul tak doloh...?

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:39 pm

hehe.. tu lah pasal dg.. booking je 10K.. bygkan loan 100K, dlm 2 riban lebih gak sebulan..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:40 pm

tu lah pasal.... aku dah ushar shiver. ok gak. tapi aku prefer sports. rsv kalau baru pun ada satu je stock kat motomilia warna grey silver. aku gi chear motor ada 2-3 biji baru . tapi harga chear lagi murah dari motomillia. aku pun tak paham pasal kat kedai luar lagi murah pulak dari motomilia.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:42 pm

hehe.. sbb motomila nye rental building dah bape.. menanah beb..
Back to top Go down
nakal_7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 53
Join date : 2008-10-18
Location : MaLaYsiA

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:44 pm

motomilia dah pindah .....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 4:49 pm

kat chan sow lin ek?
Back to top Go down
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 5:30 pm

jasmee74 wrote:
kat chan sow lin ek?

yep...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Sun Jul 05, 2009 5:51 pm

bro dg, lu dah g kedai baru diorg ek? still stock lama atau ada brg2 baru..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: [sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....   Today at 10:03 pm

Back to top Go down
 
[sold out]... aprilia RS250 97' ..price revised....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» 98 Aprilia Rs250 for sale
» ***PRICE DROP CHUMBA F5 $1400***SOLD
» Markov to Price: Play with heart - or get out
» REVISED FIXTURES - SUNDAY 19 DECEMBER 2010
» Titleist & Scotty Cameron Being Sold Off?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Bike shop-
Jump to: