RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 kawi er5 for sell

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1016
Join date : 2008-02-21

PostSubject: kawi er5 for sell   Mon Feb 25, 2008 4:04 pm

tolong advertise utk member.

Jenis: Kawasaki
Model: ER5
CC: 498cc
Parallel Twin Cylinder
Kaler: Hitam/Ungu
Mileage: 54k.
Single owner sebab aku beli baru.
Tahun diperbuat: Dec 2003
Tahun beli dan daftar: Feb 2004
Harga: Melebihi RM21k. Sapa offer lebih, aku jual, tadak kalau, kedai dah standby nak amik.
Loan atur sendiri.
Keadaan: Tip Top dan sedia untuk jalan mana mana.
Ubahsuai: Minima:- Rantai X-Link, Tayar Pirrellis Exhaust after market dan handle bar Renthal. Clutch, sprocket dan rantai dah tukar.

Motor ni penah jatuh slide sebab elak keta, tapi tak ada major damages, cuma rim lampu depan sagat sikit,signal kanan hadapan pecah, handle bengkok dan exhaust kemik. Sudah direpair dan yang nampak hanya rim lampu depan yang sagat sikit tu.
Tapi handling tak berubah.

Statement tambahan: Motor ini diselenggara ikut buku, dibeli baru, dan manual semua ada.

tokwan
0124088624
0194752985
Back to top Go down
View user profile http://www.apriliaclubrs.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: kawi er5 for sell   Fri Feb 29, 2008 3:11 pm

bro.gambar :cheers:
Back to top Go down
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: kawi er5 for sell   Fri Feb 29, 2008 3:34 pm

abe_Luing wrote:
bro.gambar :cheers:

dah sold dah poooon
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kawi er5 for sell   Today at 2:27 am

Back to top Go down
 
kawi er5 for sell
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Were,s the best place to sell gold rings and jewelrey
» Wanted to sell my items in market place but how?
» must sell...horse trailer and 4 wheeler
» My RRP is finally finished, do I sell it or keep it?
» any Shop that sell club head cover and bags

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Bike shop-
Jump to: