RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 13th Dec Trackdaze report

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: 13th Dec Trackdaze report   Thu Dec 25, 2008 2:18 pm

krolzizi wrote:
akuNabil wrote:

ape nama moto nih?? gerun je rasa bila aku tgk
MotoGuzzi

_________________
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: 13th Dec Trackdaze report   Thu Dec 25, 2008 2:29 pm

Club President wrote:
DesertGoon wrote:
ada jual petrol ke kat dlm kawasan track...? Rolling Eyes kalau habis minyak macam mana nak balik. scratch

ada...
1 liter yg pertama = rm20.00
1 liter yg kedua = rm00.20 aje.
dorang jual dlm botol mineral aje..


tp selalunya klau dorang nk save...
dorang bwk Xtra petrol sendiri bertong-tong..


klau minyak abis & tk cukup duit nk isi minyak...
bas sekolah byk disediakan ...
bole balik naik bas...
tambang direct smp ke umah terus dlm rm30-50 gak laa..
tgk jauh gak laa...

errr....errr...
ko tak pernah gi Sepang lagi ke samada naik moto @ keta?
heran gak aku....

abis tu motoGP,F1 dan sukan2 motorsport yg pernah diadakan kt Sepang ko tk pernah pegi lagi ke?
atau hanya tgk kt TV aje? Rolling Eyes

sekali sekala klau rajin...
pi la lalu lalang kt area Circuit Sepang tuu ngan ejos Gian Geli tuu...
coz tgk location ko,tulis Cyberjaya..
dh dekat benar tuu...

ni geng2 lengchai ke ni???

aku new kid on the block psl motor2. memang tak pernah masuk sepang track, lalu tepi dari jauh ada la. kalau ada race kat mana2 aku tgk kat tv aje... lebih convenient. :face: cuma masa ada track kat batu 3 shah alam dulu aku pernah pi lebih dekat. Wink
Back to top Go down
View user profile
Admin
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1016
Join date : 2008-02-21

PostSubject: Re: 13th Dec Trackdaze report   Thu Dec 25, 2008 2:41 pm

DesertGoon wrote:
Club President wrote:
DesertGoon wrote:
ada jual petrol ke kat dlm kawasan track...? Rolling Eyes kalau habis minyak macam mana nak balik. scratch

ada...
1 liter yg pertama = rm20.00
1 liter yg kedua = rm00.20 aje.
dorang jual dlm botol mineral aje..


tp selalunya klau dorang nk save...
dorang bwk Xtra petrol sendiri bertong-tong..


klau minyak abis & tk cukup duit nk isi minyak...
bas sekolah byk disediakan ...
bole balik naik bas...
tambang direct smp ke umah terus dlm rm30-50 gak laa..
tgk jauh gak laa...

errr....errr...
ko tak pernah gi Sepang lagi ke samada naik moto @ keta?
heran gak aku....

abis tu motoGP,F1 dan sukan2 motorsport yg pernah diadakan kt Sepang ko tk pernah pegi lagi ke?
atau hanya tgk kt TV aje? Rolling Eyes

sekali sekala klau rajin...
pi la lalu lalang kt area Circuit Sepang tuu ngan ejos Gian Geli tuu...
coz tgk location ko,tulis Cyberjaya..
dh dekat benar tuu...

ni geng2 lengchai ke ni???

aku new kid on the block psl motor2. memang tak pernah masuk sepang track, lalu tepi dari jauh ada la. kalau ada race kat mana2 aku tgk kat tv aje... lebih convenient. :face: cuma masa ada track kat batu 3 shah alam dulu aku pernah pi lebih dekat. Wink


ekekkee..
ada petronas kat sebelah sepang..
boleh isi sampai melimpah Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.apriliaclubrs.com
Sponsored content




PostSubject: Re: 13th Dec Trackdaze report   Today at 6:29 pm

Back to top Go down
 
13th Dec Trackdaze report
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Christmas Drinks - Covent Garden - London - Monday Dec 13th 2010
» Macksville (NSWAL) - Saturday 13th Nov 2010
» Weather Report for tomorrow
» MA-NH High School Basketball Report All-Star Showcase
» R11 driver & 3w field report

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: