RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 kunci fuelcap

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
apitjamat
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 197
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Tue Feb 26, 2008 9:36 am

kunci fuelcap..leh kita tukar len x???
bukan tukar satu set fuelcap tu...maksudnya leh kita tukar part tuk kunci saja x?
Back to top Go down
View user profile
aredy
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 375
Join date : 2008-02-25
Age : 37
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 8:52 am

apitjamat wrote:
kunci fuelcap..leh kita tukar len x???
bukan tukar satu set fuelcap tu...maksudnya leh kita tukar part tuk kunci saja x?

pittt.. aku xde pengalaman pasal tukar kunci tp memandangkn xdak sape nak jwb so aku tlg jawab la ekk.. aku rase cam bleh je kalau nak tukar part kunci fuelcap tu.. moto aku pun penah kunci fuelcap xleh masyuk.. gelabah gak sbb nak kena gi isi minyak.. tp aku bubuh minyak (4t) sket kat dlm lubang kunci tu pastu lame2 try bleh plak..

-adios-
Back to top Go down
View user profile
apitjamat
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 197
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 12:02 pm

aredy wrote:
apitjamat wrote:
kunci fuelcap..leh kita tukar len x???
bukan tukar satu set fuelcap tu...maksudnya leh kita tukar part tuk kunci saja x?

pittt.. aku xde pengalaman pasal tukar kunci tp memandangkn xdak sape nak jwb so aku tlg jawab la ekk.. aku rase cam bleh je kalau nak tukar part kunci fuelcap tu.. moto aku pun penah kunci fuelcap xleh masyuk.. gelabah gak sbb nak kena gi isi minyak.. tp aku bubuh minyak (4t) sket kat dlm lubang kunci tu pastu lame2 try bleh plak..

-adios-

ye ke??part kunci saja leh tukar??aku mmg nak tukar pon..da spray wd40 pon dok susah lagi nk bukak :cry:
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 12:05 pm

apitjamat wrote:
aredy wrote:
apitjamat wrote:
kunci fuelcap..leh kita tukar len x???
bukan tukar satu set fuelcap tu...maksudnya leh kita tukar part tuk kunci saja x?

pittt.. aku xde pengalaman pasal tukar kunci tp memandangkn xdak sape nak jwb so aku tlg jawab la ekk.. aku rase cam bleh je kalau nak tukar part kunci fuelcap tu.. moto aku pun penah kunci fuelcap xleh masyuk.. gelabah gak sbb nak kena gi isi minyak.. tp aku bubuh minyak (4t) sket kat dlm lubang kunci tu pastu lame2 try bleh plak..

-adios-

ye ke??part kunci saja leh tukar??aku mmg nak tukar pon..da spray wd40 pon dok susah lagi nk bukak :cry:

kunci hg bukan dah lobos ka? Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
apitjamat
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 197
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 12:23 pm

akuNabil wrote:
apitjamat wrote:
aredy wrote:
apitjamat wrote:
kunci fuelcap..leh kita tukar len x???
bukan tukar satu set fuelcap tu...maksudnya leh kita tukar part tuk kunci saja x?

pittt.. aku xde pengalaman pasal tukar kunci tp memandangkn xdak sape nak jwb so aku tlg jawab la ekk.. aku rase cam bleh je kalau nak tukar part kunci fuelcap tu.. moto aku pun penah kunci fuelcap xleh masyuk.. gelabah gak sbb nak kena gi isi minyak.. tp aku bubuh minyak (4t) sket kat dlm lubang kunci tu pastu lame2 try bleh plak..

-adios-

ye ke??part kunci saja leh tukar??aku mmg nak tukar pon..da spray wd40 pon dok susah lagi nk bukak :cry:

kunci hg bukan dah lobos ka? Laughing Laughing

mmg pon...tp la ni susah nak bukak..dia ketat plek ja,gelabah aku nak isi minyak aritu,tu la dok nak tukaq ni...
aku tya pidot dia juao one set ngn tank pale pale pale pale ....tp aku suh dia usha2 kot2 ada juai fuelcap tu saja
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 12:27 pm

apitjamat wrote:
akuNabil wrote:
apitjamat wrote:
aredy wrote:
apitjamat wrote:
kunci fuelcap..leh kita tukar len x???
bukan tukar satu set fuelcap tu...maksudnya leh kita tukar part tuk kunci saja x?

pittt.. aku xde pengalaman pasal tukar kunci tp memandangkn xdak sape nak jwb so aku tlg jawab la ekk.. aku rase cam bleh je kalau nak tukar part kunci fuelcap tu.. moto aku pun penah kunci fuelcap xleh masyuk.. gelabah gak sbb nak kena gi isi minyak.. tp aku bubuh minyak (4t) sket kat dlm lubang kunci tu pastu lame2 try bleh plak..

-adios-

ye ke??part kunci saja leh tukar??aku mmg nak tukar pon..da spray wd40 pon dok susah lagi nk bukak :cry:

kunci hg bukan dah lobos ka? Laughing Laughing

mmg pon...tp la ni susah nak bukak..dia ketat plek ja,gelabah aku nak isi minyak aritu,tu la dok nak tukaq ni...
aku tya pidot dia juao one set ngn tank pale pale pale pale ....tp aku suh dia usha2 kot2 ada juai fuelcap tu saja

dia jual kat aku x bagi kunci. lupa kot Laughing Laughing

hg panggil dia masuk sini. jual barang
Back to top Go down
View user profile
aredy
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 375
Join date : 2008-02-25
Age : 37
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 12:35 pm

yeahhh... promote diaorg sumer masuk sini.. lgpun kat forum ni ada 'bilik' utk org dewasa. tmpt lain tarakk ooo... Laughing
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Wed Feb 27, 2008 2:20 pm

aredy wrote:
yeahhh... promote diaorg sumer masuk sini.. lgpun kat forum ni ada 'bilik' utk org dewasa. tmpt lain tarakk ooo... Laughing

er Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
apitjamat
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 197
Join date : 2008-02-26

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Thu Feb 28, 2008 11:01 am

aredy wrote:
yeahhh... promote diaorg sumer masuk sini.. lgpun kat forum ni ada 'bilik' utk org dewasa. tmpt lain tarakk ooo... Laughing

:afro: Very Happy

aredy..ang beli moto alpacino ke?
Back to top Go down
View user profile
aredy
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 375
Join date : 2008-02-25
Age : 37
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Thu Feb 28, 2008 3:10 pm

ha'ah.... beli moto Al.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
akuNabil
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1308
Join date : 2008-02-22

PostSubject: Re: kunci fuelcap   Thu Feb 28, 2008 3:17 pm

aredy wrote:
ha'ah.... beli moto Al.. Very Happy

o0o0o
parts kat ganu ada ke?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: kunci fuelcap   Thu Feb 28, 2008 5:49 pm

jauhnye ler moto alpacino terbang...
wei mane bilik dewasa nie
ekekekekeke
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: kunci fuelcap   Today at 10:06 am

Back to top Go down
 
kunci fuelcap
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: