RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 tukar muffler, kena set carb ke

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
krolzizi
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 526
Join date : 2008-03-22
Age : 30
Location : Spg Pulai, Perak

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Mon Oct 13, 2008 12:13 am

misal kata aku pakai mufler AHM ke BMPOWER ke.. kene set lain ke carburator tu? atau plug and play je.. kang tak set takut jem lak.. sejak dah jem sekali ni rasa mcm fobia je
Back to top Go down
View user profile http://www.kampungchat.org
Admin
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1016
Join date : 2008-02-21

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Mon Oct 13, 2008 1:32 am

krolzizi wrote:
misal kata aku pakai mufler AHM ke BMPOWER ke.. kene set lain ke carburator tu? atau plug and play je.. kang tak set takut jem lak.. sejak dah jem sekali ni rasa mcm fobia je

xpayah la bro..
muffler je
Back to top Go down
View user profile http://www.apriliaclubrs.com
aredy
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 375
Join date : 2008-02-25
Age : 37
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Mon Oct 13, 2008 10:15 am

takdak nak jual mufler second ka? aku nyer leaking kat stud.. nat xleh ikat sbb gigi dah ilang
Back to top Go down
View user profile
krolzizi
naik moto 250cc
naik moto 250cc


Posts : 526
Join date : 2008-03-22
Age : 30
Location : Spg Pulai, Perak

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Mon Oct 13, 2008 8:37 pm

aredy wrote:
takdak nak jual mufler second ka? aku nyer leaking kat stud.. nat xleh ikat sbb gigi dah ilang

beli mufler ahm dah le aredy... bunyi pun best.. baru la jpj boleh teleng kepala tgk kita
Back to top Go down
View user profile http://www.kampungchat.org
Admin
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1016
Join date : 2008-02-21

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Fri Dec 05, 2008 5:44 am

krolzizi wrote:
aredy wrote:
takdak nak jual mufler second ka? aku nyer leaking kat stud.. nat xleh ikat sbb gigi dah ilang

beli mufler ahm dah le aredy... bunyi pun best.. baru la jpj boleh teleng kepala tgk kita

arrow la woi. apa ahm lak ni
Back to top Go down
View user profile http://www.apriliaclubrs.com
aredy
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 375
Join date : 2008-02-25
Age : 37
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Fri Dec 05, 2008 9:42 am

bil, nanti juai mufler ori baru hang kat aku....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1016
Join date : 2008-02-21

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Fri Dec 05, 2008 11:49 am

aredy wrote:
bil, nanti juai mufler ori baru hang kat aku....

xsalah aku, masa moto sampai dah sarung racing ekjoz..
Back to top Go down
View user profile http://www.apriliaclubrs.com
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Sat Dec 06, 2008 11:30 am

akuNabil wrote:
aredy wrote:
bil, nanti juai mufler ori baru hang kat aku....

xsalah aku, masa moto sampai dah sarung racing ekjoz..

kalau tak, power rendah sehingga boleh dimalukan oleh kapcai...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1016
Join date : 2008-02-21

PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Sat Dec 06, 2008 4:17 pm

DesertGoon wrote:
akuNabil wrote:
aredy wrote:
bil, nanti juai mufler ori baru hang kat aku....

xsalah aku, masa moto sampai dah sarung racing ekjoz..

kalau tak, power rendah sehingga boleh dimalukan oleh kapcai...

restricted kaw2 punya.. huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.apriliaclubrs.com
Sponsored content




PostSubject: Re: tukar muffler, kena set carb ke   Today at 12:09 pm

Back to top Go down
 
tukar muffler, kena set carb ke
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bocar 34 PICT-3 Carb Problems
» Yoshi R77 Carbon Muffler
» Bad Bog at WOT
» cool vintage carb scoop
» Monojet Carb Help

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: