RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Cuba buat annual dinner,high tea ke?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
amir_rizal
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 58
Join date : 2010-12-19
Age : 29
Location : Subang Jaya

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 1:18 am

kalau ada gathering call la.
012-3562145
insyaALLAH dpt join... =)
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/amir.rizal.ismail
shahir-rs4
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 34
Join date : 2012-02-22
Age : 37
Location : Kuala Lumpur Keramat

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 4:36 pm

haaaaa betul tu,nz wangsa maju.... best situ,cikaro ramai.. jumaat malam sabtu ni,ade brannn.... heheheh kalau jadi contac aku 017-352 4469
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 4:39 pm

mcm best je
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 5:51 pm

wildorcidrs125 wrote:
mcm best je
ko bleh ke?
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 5:56 pm

rasa boleh kot. sbb terus tgk bola... Liverpool vs Chelsea. Maybe aku bawa wife aku skali kot
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 11:11 pm

Sleep
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 30, 2012 11:47 pm

Sleep 5x

_________________
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue May 01, 2012 10:56 am

confused
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed May 02, 2012 12:25 am

Minum kat Genting Sempah la.. Evil or Very Mad
Baru bgn dari Sleep ni...
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed May 02, 2012 10:12 am

Jumaat mlm sabtu?
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed May 02, 2012 8:01 pm

Sabtu malam minggu la..tapi bukan minggu ni,minggu ni aku kat philiphines
Back to top Go down
View user profile
Angsi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 18
Join date : 2011-10-19
Age : 35
Location : selayang , KL

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed May 02, 2012 9:23 pm

sabtu tak bole aku nak tuko tayo moto
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed May 02, 2012 9:54 pm

Angsi wrote:
sabtu tak bole aku nak tuko tayo moto
mggu ni aku tkde...aku gi naik bulan....
ko tukar tayar lain sabtu lah....
so,alasan ko nk tuko tayo moto tkleh diterima pakai.....


_________________
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Thu May 03, 2012 9:10 am

Sabtu ni aku di jhr laaaa.....
Back to top Go down
View user profile
Angsi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 18
Join date : 2011-10-19
Age : 35
Location : selayang , KL

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Sat May 05, 2012 6:26 pm

cip az minggu depan la tuko tayo tu sabtu ni aku pun byk jemputan kawen :):):)
Back to top Go down
View user profile
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 30
Location : semenyih

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Sun May 06, 2012 7:23 pm

Angsi wrote:
cip az minggu depan la tuko tayo tu sabtu ni aku pun byk jemputan kawen :):):)

next week x ble, bini die kawen..

_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Back to top Go down
View user profile
Angsi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 18
Join date : 2011-10-19
Age : 35
Location : selayang , KL

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon May 07, 2012 10:38 pm

aiyoyo ammma
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue May 08, 2012 1:40 pm

last last akhir citer tak tuko la tayar muto tu jwbnye
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Today at 6:05 am

Back to top Go down
 
Cuba buat annual dinner,high tea ke?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» SAAL 125th Bay Sheffield Anniversary Dinner - 28th October
» 2nd Annual Coaching Clinic @ Pickering High School Oct. 3-4
» 4th Annual Campion Junior Boys Showdown- RESULTS
» For Sale: BLITZKRIEG high end quality rain gears!
» "Hoods Up" Day at the High

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: