RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Cuba buat annual dinner,high tea ke?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 23, 2012 10:16 am

saja suggest.
Back to top Go down
View user profile
limledye
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 62
Join date : 2010-07-18
Age : 39
Location : Kajang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 23, 2012 12:56 pm


memang sunyi club ni!
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 23, 2012 1:57 pm

Tts tts
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 23, 2012 2:46 pm

Annual Dinner?
High Tea?

wahhhh!!!!!.......
bab ni kena tanya mods STAYCOOL & mods DG lah....
suruh dorang arrange buat event...
tak PERLU buat annual dinner rasanya sbb tu semua melibatkan cost yg tinggi...

rasanya buat TTS pun dh memadai...cost mkn minum SDN.BHD...



_________________
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Mon Apr 23, 2012 7:54 pm

TTS tiap2 minggu ada,tpi 3,4 org aje la apa lg ameer,Q thai stimboat la..
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 9:48 am

Club President wrote:
Annual Dinner?
High Tea?

wahhhh!!!!!.......
bab ni kena tanya mods STAYCOOL & mods DG lah....
suruh dorang arrange buat event...
tak PERLU buat annual dinner rasanya sbb tu semua melibatkan cost yg tinggi...

rasanya buat TTS pun dh memadai...cost mkn minum SDN.BHD...



sokong sokong
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 9:49 am

mallosi86 wrote:
TTS tiap2 minggu ada,tpi 3,4 org aje la apa lg ameer,Q thai stimboat la..

tiap tiap minggu kat motor works ke? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 10:59 am

ala...setakat RM57 seorang untuk high - tea.tak kan tak dapat. Aku kerja kat Impiana KLCC Hotel... mana tau kot2 boleh dapat discount kalau ramai yg nak. kita park moto AP dpn lobby...kasi gegar
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 12:21 pm

wildorcidrs125 wrote:
ala...setakat RM57 seorang untuk high - tea.tak kan tak dapat. Aku kerja kat Impiana KLCC Hotel... mana tau kot2 boleh dapat discount kalau ramai yg nak. kita park moto AP dpn lobby...kasi gegar

RM57....

_________________
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 1:49 pm

ketawa ko.... pale

aku just suggest je. Tapi HighTea Lunch ni cuma Sabtu & Ahad je
Back to top Go down
View user profile
limledye
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 62
Join date : 2010-07-18
Age : 39
Location : Kajang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 2:07 pm

kat store mamak pun boleh juga!
takut nanti park moto kat basement / parking kena curi!

moto aprilia i tak boleh tinggal mata i !
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 3:44 pm

ok...mana2 je...janji lepak. Bila nak lepak ni?
Back to top Go down
View user profile
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 30
Location : semenyih

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 3:53 pm

nanti dorang cakap dari byr RM57 lebih baik bli 2t 2 botol

_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Tue Apr 24, 2012 4:33 pm

STAYCOOL wrote:
nanti dorang cakap dari byr RM57 lebih baik bli 2t 2 botol


buat annual dinner kt kedai mamak aje laaa
capati+teh tarik+telor 1/2 masak 2 bijik = RM5 aje....
bayar apa yg di makan aje....

_________________
Back to top Go down
View user profile
Angsi
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 18
Join date : 2011-10-19
Age : 35
Location : selayang , KL

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed Apr 25, 2012 1:15 am

aku on je
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed Apr 25, 2012 11:46 am

ok ok..ble juga. bgthu la bile ye
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Wed Apr 25, 2012 12:55 pm

I 4low
Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 34
Location : Keramat

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 12:21 am

cantik gak tu buat dinner kat motor work ar buat dkat bilik fiber yang baru buat tu
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 12:57 am

yonx wrote:
cantik gak tu buat dinner kat motor work ar buat dkat bilik fiber yang baru buat tu
klau nk buat dinner kt bilik fiber tuuu....
1 kepala kena charge RM100....

_________________
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 10:21 am

bilik fiber ke tu? bukan bilik urut ke?
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 11:39 am

hehehehehhe
Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 34
Location : Keramat

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 12:04 pm

semua otai2 skrg dah nak pencen dah kalo nak lepak pun kebetulan jumpa je bro naik moto pun sebulan sekali Sleep kalo jumpa pun bnyk citer psl mcm mana nak mendatangkan wang kalo nak keluar wang pun untuk benda yang berhasil je king
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 12:21 pm

hehehehe... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
limledye
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 62
Join date : 2010-07-18
Age : 39
Location : Kajang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 3:44 pm

kebetulan dekat may 1, nak ride sambil minum tea kat genting???
boleh pilih coffe bean atau mamak pun boleh!
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 37
Location : Kuala Lumpur & Serdang

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 6:40 pm

cun juga tu.ngam2 dpt gaji
Back to top Go down
View user profile
shahir-rs4
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 34
Join date : 2012-02-22
Age : 37
Location : Kuala Lumpur Keramat

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 7:18 pm

kalau ade ape2 program contac2 aku,aku kat kl ok.. new member
017-3524469
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Fri Apr 27, 2012 10:53 pm

shahir-rs4 wrote:
kalau ade ape2 program contac2 aku,aku kat kl ok.. new member
017-3524469
Esok malam genting sempah..Tpi bukan xtvt club punya,saje minum2 je tgh malam esok...
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Sat Apr 28, 2012 10:13 am

shahir-rs4 wrote:
kalau ade ape2 program contac2 aku,aku kat kl ok.. new member
017-3524469

ok kalau ko nak join ride aku inform nanti (bole meleper dgn anak aku jr2 rs125). kalau nak join tt kena kontek ajk tt mr. staycool atau tuan nabil...

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result.
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Sat Apr 28, 2012 4:32 pm

Nk join nk join yeah yeah
Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 34
Location : Keramat

PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Sun Apr 29, 2012 11:33 am

lepak kat NZ area wangsa walk ok gak le sembang2 dulu ni no aku apa2 msg je 0126815487
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Today at 10:04 pm

Back to top Go down
 
Cuba buat annual dinner,high tea ke?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» SAAL 125th Bay Sheffield Anniversary Dinner - 28th October
» 2nd Annual Coaching Clinic @ Pickering High School Oct. 3-4
» 4th Annual Campion Junior Boys Showdown- RESULTS
» For Sale: BLITZKRIEG high end quality rain gears!
» "Hoods Up" Day at the High

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: