RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Cuba buat annual dinner,high tea ke?

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeMon Apr 23, 2012 10:16 am

saja suggest.
Back to top Go down
View user profile
limledye
naik moto 50cc
naik moto 50cc
limledye

Posts : 62
Join date : 2010-07-18
Age : 41
Location : Kajang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeMon Apr 23, 2012 12:56 pm

Cuba buat annual dinner,high tea ke? 997357
memang sunyi club ni! Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc
crow

Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeMon Apr 23, 2012 1:57 pm

Tts tts
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
Club President

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeMon Apr 23, 2012 2:46 pm

Annual Dinner?
High Tea?

wahhhh!!!!!.......
bab ni kena tanya mods STAYCOOL & mods DG lah....
suruh dorang arrange buat event...
tak PERLU buat annual dinner rasanya sbb tu semua melibatkan cost yg tinggi...

rasanya buat TTS pun dh memadai...cost mkn minum SDN.BHD... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839



_________________
Cuba buat annual dinner,high tea ke? Im3
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc
mallosi86

Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : cheras bt 3 1/2

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeMon Apr 23, 2012 7:54 pm

TTS tiap2 minggu ada,tpi 3,4 org aje la Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839 apa lg ameer,Q thai stimboat la..
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc
crow

Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 9:48 am

Club President wrote:
Annual Dinner?
High Tea?

wahhhh!!!!!.......
bab ni kena tanya mods STAYCOOL & mods DG lah....
suruh dorang arrange buat event...
tak PERLU buat annual dinner rasanya sbb tu semua melibatkan cost yg tinggi...

rasanya buat TTS pun dh memadai...cost mkn minum SDN.BHD... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839



sokong sokong
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc
crow

Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 9:49 am

mallosi86 wrote:
TTS tiap2 minggu ada,tpi 3,4 org aje la Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839 apa lg ameer,Q thai stimboat la..

tiap tiap minggu kat motor works ke? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 10:59 am

ala...setakat RM57 seorang untuk high - tea.tak kan tak dapat. Aku kerja kat Impiana KLCC Hotel... mana tau kot2 boleh dapat discount kalau ramai yg nak. kita park moto AP dpn lobby...kasi gegar
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
Club President

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 12:21 pm

wildorcidrs125 wrote:
ala...setakat RM57 seorang untuk high - tea.tak kan tak dapat. Aku kerja kat Impiana KLCC Hotel... mana tau kot2 boleh dapat discount kalau ramai yg nak. kita park moto AP dpn lobby...kasi gegar

RM57.... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 42454

_________________
Cuba buat annual dinner,high tea ke? Im3
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 1:49 pm

ketawa ko.... pale

aku just suggest je. Tapi HighTea Lunch ni cuma Sabtu & Ahad je
Back to top Go down
View user profile
limledye
naik moto 50cc
naik moto 50cc
limledye

Posts : 62
Join date : 2010-07-18
Age : 41
Location : Kajang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 2:07 pm

kat store mamak pun boleh juga! Cuba buat annual dinner,high tea ke? 647507
takut nanti park moto kat basement / parking kena curi! Cuba buat annual dinner,high tea ke? 733544

moto aprilia i tak boleh tinggal mata i !
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 3:44 pm

ok...mana2 je...janji lepak. Bila nak lepak ni?
Back to top Go down
View user profile
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto
STAYCOOL

Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 33
Location : semenyih

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 3:53 pm

nanti dorang cakap dari byr RM57 lebih baik bli 2t 2 botol Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839 Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839 Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839

_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Cuba buat annual dinner,high tea ke? 74503_455828680901_537875901_5329047_5932379_nCuba buat annual dinner,high tea ke? Sigkecik
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
Club President

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeTue Apr 24, 2012 4:33 pm

STAYCOOL wrote:
nanti dorang cakap dari byr RM57 lebih baik bli 2t 2 botol Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839 Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839 Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839
Cuba buat annual dinner,high tea ke? 997357

buat annual dinner kt kedai mamak aje laaa
capati+teh tarik+telor 1/2 masak 2 bijik = RM5 aje.... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 42454
bayar apa yg di makan aje.... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839

_________________
Cuba buat annual dinner,high tea ke? Im3
Back to top Go down
View user profile
Angsi
naik moto 50cc
naik moto 50cc
Angsi

Posts : 18
Join date : 2011-10-19
Age : 37
Location : selayang , KL

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeWed Apr 25, 2012 1:15 am

aku on je Cuba buat annual dinner,high tea ke? 140579
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeWed Apr 25, 2012 11:46 am

ok ok..ble juga. bgthu la bile ye
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc
crow

Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeWed Apr 25, 2012 12:55 pm

I 4low Cuba buat annual dinner,high tea ke? 876411
Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc
yonx

Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 37
Location : Keramat

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 12:21 am

cantik gak tu buat dinner kat motor work ar buat dkat bilik fiber yang baru buat tu Cuba buat annual dinner,high tea ke? 66099
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto
Club President

Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 12:57 am

yonx wrote:
cantik gak tu buat dinner kat motor work ar buat dkat bilik fiber yang baru buat tu Cuba buat annual dinner,high tea ke? 66099
klau nk buat dinner kt bilik fiber tuuu....
1 kepala kena charge RM100.... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 42454

_________________
Cuba buat annual dinner,high tea ke? Im3
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc
crow

Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 10:21 am

bilik fiber ke tu? bukan bilik urut ke? Cuba buat annual dinner,high tea ke? 66099
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 11:39 am

hehehehehhe
Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc
yonx

Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 37
Location : Keramat

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 12:04 pm

semua otai2 skrg dah nak pencen dah Cuba buat annual dinner,high tea ke? 18287 kalo nak lepak pun kebetulan jumpa je bro naik moto pun sebulan sekali Sleep kalo jumpa pun bnyk citer psl mcm mana nak mendatangkan wang Cuba buat annual dinner,high tea ke? 997357 kalo nak keluar wang pun untuk benda yang berhasil je king
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 12:21 pm

hehehehe... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
limledye
naik moto 50cc
naik moto 50cc
limledye

Posts : 62
Join date : 2010-07-18
Age : 41
Location : Kajang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 3:44 pm

kebetulan dekat may 1, nak ride sambil minum tea kat genting???
boleh pilih coffe bean atau mamak pun boleh! Cuba buat annual dinner,high tea ke? 18287
Back to top Go down
View user profile
wildorcidrs125
naik moto 50cc
naik moto 50cc
wildorcidrs125

Posts : 121
Join date : 2012-04-16
Age : 40
Location : Kuala Lumpur & Serdang

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 6:40 pm

cun juga tu.ngam2 dpt gaji
Back to top Go down
View user profile
shahir-rs4
naik moto 50cc
naik moto 50cc
shahir-rs4

Posts : 34
Join date : 2012-02-22
Age : 40
Location : Kuala Lumpur Keramat

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 7:18 pm

kalau ade ape2 program contac2 aku,aku kat kl ok.. new member
017-3524469
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc
mallosi86

Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : cheras bt 3 1/2

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeFri Apr 27, 2012 10:53 pm

shahir-rs4 wrote:
kalau ade ape2 program contac2 aku,aku kat kl ok.. new member
017-3524469
Esok malam genting sempah..Tpi bukan xtvt club punya,saje minum2 je tgh malam esok...
Back to top Go down
View user profile
DesertGoon
Jual Moto
Jual Moto
DesertGoon

Posts : 1265
Join date : 2008-11-26
Location : Bamboo River & Cyberjaya

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeSat Apr 28, 2012 10:13 am

shahir-rs4 wrote:
kalau ade ape2 program contac2 aku,aku kat kl ok.. new member
017-3524469

ok kalau ko nak join ride aku inform nanti (bole meleper dgn anak aku jr2 rs125). Cuba buat annual dinner,high tea ke? 229184 kalau nak join tt kena kontek ajk tt mr. staycool atau tuan nabil... Cuba buat annual dinner,high tea ke? 247839

_________________
Not to be ridden at anything less than 110%, otherwise possible damage to one\'s rear-end and ego may result. Cuba buat annual dinner,high tea ke? Woohoo
Cuba buat annual dinner,high tea ke? ItalianBikes3Cuba buat annual dinner,high tea ke? RideAvatar
Back to top Go down
View user profile
crow
naik moto 50cc
naik moto 50cc
crow

Posts : 102
Join date : 2012-04-08
Location : N9, Selangor, K.L

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeSat Apr 28, 2012 4:32 pm

Nk join nk join yeah yeah Cuba buat annual dinner,high tea ke? 647507
Back to top Go down
View user profile
yonx
naik moto 50cc
naik moto 50cc
yonx

Posts : 12
Join date : 2012-01-20
Age : 37
Location : Keramat

Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitimeSun Apr 29, 2012 11:33 am

lepak kat NZ area wangsa walk ok gak le sembang2 dulu ni no aku apa2 msg je 0126815487 Cuba buat annual dinner,high tea ke? 997357
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Cuba buat annual dinner,high tea ke? Empty
PostSubject: Re: Cuba buat annual dinner,high tea ke?   Cuba buat annual dinner,high tea ke? Icon_minitime

Back to top Go down
 
Cuba buat annual dinner,high tea ke?
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» SAAL 125th Bay Sheffield Anniversary Dinner - 28th October
» 2nd Annual Coaching Clinic @ Pickering High School Oct. 3-4
» 4th Annual Campion Junior Boys Showdown- RESULTS
» Pickering High School Ball Team On THE SCORE
» Interesting post on NERR High shool vs Prep school

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Suggestion & Planning-
Jump to: