RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jurassicr3w
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 35
Join date : 2011-12-15
Age : 27
Location : Kerteh, Terengganu

PostSubject: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Fri Dec 30, 2011 10:11 am

Merujuk kepada perkara diatas, adalah dengan segala hormatnya saya bertanya kepada anda sekalian, taknak turun pantai timor ke? hehe. or ade nk ride g memane ke? hamba di ganu ni dok jupe geng ghase bosang pulok.
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Fri Dec 30, 2011 5:13 pm

Merujuk kepada tajuk diatas....
Pantai Timur skrg ni kan musim hujan & banjir....
nnt semua muto masuk banjir...kena oberhol lak...
pastu nnt ramai2 lak bole nyanyi lagu Banjirooooo.....banjirooooo....

dan menurut kata2 pakar perubatan.....
klau main air banjir....bole menyebabkan kemandulan tau..... Shocked
sbb kuman byk masuk dlm seluar dalam.....


_________________
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Fri Dec 30, 2011 10:57 pm

Back to top Go down
View user profile
jurassicr3w
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 35
Join date : 2011-12-15
Age : 27
Location : Kerteh, Terengganu

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Sat Dec 31, 2011 12:56 am

haha, Mr Pres, maksud hamba taklah dlm masa terdekat ni. mmg hamba pun bwk skitar 70-80 sejang je skrg sbb musim ujan haha. Eleh, jgn kata pantai timur, KL n kawasan2 yang lain pun lebey kurang je, haha.

nanti boleh la plan kot eh Mr Pres? hamba tingin nk konvoi dgn geng2 AP ni. smlm hamba saja2 join geng japanese s/bike, membe cakap join je, takde masalah (gua dah malu kaw kaw pakai 250 je, haha). suma set2 600cc and above, pancit bai!! malu aku~ Embarassed
Back to top Go down
View user profile
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 30
Location : semenyih

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Sat Dec 31, 2011 4:10 am

aprilia rs250=ride hard or stay at home

nak konvoi2 bli moto hanyir (jepun)




_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Back to top Go down
View user profile
jurassicr3w
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 35
Join date : 2011-12-15
Age : 27
Location : Kerteh, Terengganu

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Sat Dec 31, 2011 1:46 pm

ameer_semenyih wrote:
aprilia rs250=ride hard or stay at home

nak konvoi2 bli moto hanyir (jepun)




hanyir? dok pehe ambo~
Back to top Go down
View user profile
STAYCOOL
Jual Moto
Jual Moto


Posts : 298
Join date : 2009-12-28
Age : 30
Location : semenyih

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Sat Dec 31, 2011 2:43 pm

makanan femes jepun kan sushi...hanyir x?

_________________
When life throws you a curve, lean into it

RiDe HaRD oR StaY At HoMe

aprilia RS125 GP1(SOLD)
aprilia RS250 GP1
HONDA RC51 VTR1000 SP1(SOLD)
DUCATI 916
aprilia RSV4 R aprc

Back to top Go down
View user profile
jurassicr3w
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 35
Join date : 2011-12-15
Age : 27
Location : Kerteh, Terengganu

PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Sat Dec 31, 2011 3:11 pm

kalau yg reti buat tu tak hanyir kot, haha.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?   Today at 6:31 pm

Back to top Go down
 
Tak tingin turun pantai timur ke kawang2?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Seth Mitchell vs Timur Ibragimov (Spoiler)
» Room for rent in Pantai Panorama condominium near University of Malaya
» Jakarta - 25th Feb to 28th Feb 2010
» KTM shock spring

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Ride & Event :: Ride & Event Reports-
Jump to: