RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 pv ada bunyi tak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zmputra7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 37
Join date : 2011-12-18
Age : 36
Location : MANTIN , N9

PostSubject: pv ada bunyi tak   Sun Dec 18, 2011 12:38 pm

salam..nk tanya soalan nubis...masa on kunci pv rs125 ada bunyi bukak cam nsr or tzm tak..sowi klu soalan cam dak sekolah..mmg btul nubis
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: pv ada bunyi tak   Sun Dec 18, 2011 2:48 pm

Mana ada bunyi..klu pv cun,ble off engine dia bunyi 'tap'..maknanye pv smooth la..klu xbunyi tu,kre kurang cun la..klu on kunci mmg xada bunyi robocop tu..
Back to top Go down
View user profile
zmputra7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 37
Join date : 2011-12-18
Age : 36
Location : MANTIN , N9

PostSubject: Re: pv ada bunyi tak   Mon Dec 19, 2011 12:31 pm

thanks mallosi86.....ingat ada bunyi robotcop to..hehehe..makannya pv aku ok lagi la...
nk tanya nie...klu area nilai or seremban or semenyih..mana aku nk buat service n check up ap nie...baru jer angkat...mmg ikut perasaan hehehehhehe
Back to top Go down
View user profile
mallosi86
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 213
Join date : 2010-03-28
Age : 30
Location : cheras bt 3 1/2

PostSubject: Re: pv ada bunyi tak   Mon Dec 19, 2011 12:43 pm

Xtau nk rekemen Wink ,bdk2 cna pun kdg2 trn KL..rujuk dlm forum ni la..
Back to top Go down
View user profile
zmputra7
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 37
Join date : 2011-12-18
Age : 36
Location : MANTIN , N9

PostSubject: Re: pv ada bunyi tak   Mon Dec 19, 2011 1:42 pm

kl slalu antar mana...nk cari sparepart nk contact sapa ..klu bleh kasi hp no ...

lagi satu..klu nk cuci pv nk buat camner..bleh terangkan dari a to z tak...klu boleh jumpa lagi bagus...slalu korang tt kat mana..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pv ada bunyi tak   Today at 2:31 am

Back to top Go down
 
pv ada bunyi tak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: