RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
khal
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 3
Join date : 2011-04-18
Location : gombak

PostSubject: WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat   Mon Apr 18, 2011 11:42 am

assalammualaikum semua...

semoga sihat sejahtera hendaknya. saya ingin membeli rear hugger sbb dah patah (kalau ada carbon mcm tyga performance pun boleh), rearset kanan , kalau ade dua belah pun ok, pastu seat. itu sahaja. kalau ade silalah sms ke number saye di 012 285 - 9763. thank you semua!!!
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat   Mon Apr 18, 2011 7:13 pm

khal wrote:
assalammualaikum semua...

semoga sihat sejahtera hendaknya. saya ingin membeli rear hugger sbb dah patah (kalau ada carbon mcm tyga performance pun boleh), rearset kanan , kalau ade dua belah pun ok, pastu seat. itu sahaja. kalau ade silalah sms ke number saye di 012 285 - 9763. thank you semua!!!
REAR HUGGER tu mudgud blkg ke?
Fiber punya ada laa..
Carbon Fiber eelllleekkk...aaammaaa....hahaha
REARSET kanan tu yg mana 1?
Yg 3 segi tu ke?
Yg brake lever ke?
Footrest ke?
SEAT?
Pillion seat ke?
Rider seat ke?
Single seat?

_________________
Back to top Go down
View user profile
khal
naik moto 50cc
naik moto 50cc


Posts : 3
Join date : 2011-04-18
Location : gombak

PostSubject: Re: WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat   Tue Apr 19, 2011 10:52 am

salam tuan haji president. rear hugger tu haah yg belakang tu. fiber tu custom ke yg ori punya bos? rear set tu kalau xde one set, ade brake lever je pun dah ok dah. seat pulak nk yg rider seat sbb seat sudah koyak. dan penambahan kalau ade side mirror dan screen (clear atau slightly tinted) lagi terbaik. sbb screen pecah, side mirror belah kanan cermin tercabut. lupa nk ckp moto rs 250 97 model. kalau ade sms lah boss. tq!
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat   Wed Apr 20, 2011 2:12 pm

khal wrote:
salam tuan haji president. rear hugger tu haah yg belakang tu. fiber tu custom ke yg ori punya bos? rear set tu kalau xde one set, ade brake lever je pun dah ok dah. seat pulak nk yg rider seat sbb seat sudah koyak. dan penambahan kalau ade side mirror dan screen (clear atau slightly tinted) lagi terbaik. sbb screen pecah, side mirror belah kanan cermin tercabut. lupa nk ckp moto rs 250 97 model. kalau ade sms lah boss. tq!

-Rear hugger @ mudgud blkg fiberglass punya ada.
-Rider seat ada
-Side mirror 1 set ada
-windscreen ada
-Rearset ellek..

Bole dtg wshop view parts.
TQ.

P/S:
dh sms tp tkde reply..mayb dlm hutan kot tgh main ngan beruang.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat   Today at 1:46 pm

Back to top Go down
 
WTB: RS 250 rear hugger, rearset and seat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rear Hugger
» RZR rear seat and cage.
» rear huggers
» Poppy from coolangatta
» Double Bubble

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Market Place :: Parts shop-
Jump to: