RS125 & RS250 forum
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 stereng cone

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: stereng cone   Mon Feb 14, 2011 11:34 am

moto aku time corner tayar depan ada buai2 sikit.. dah chek bearing tayar, rasanya ok.. nak tanya, con bearing ni mahal ke klu nak tukar..?? tanya keong, dia nak dlm 150..betul ke harga tu? mcm mahal je.
Back to top Go down
View user profile
Club President
Tokey Moto
Tokey Moto


Posts : 1130
Join date : 2008-02-29
Location : Valencia,Sri Hartamas

PostSubject: Re: stereng cone   Mon Feb 14, 2011 2:51 pm

TT9 wrote:
moto aku time corner tayar depan ada buai2 sikit.. dah chek bearing tayar, rasanya ok.. nak tanya, con bearing ni mahal ke klu nak tukar..?? tanya keong, dia nak dlm 150..betul ke harga tu? mcm mahal je.
Betul la tu..klau order bearing online pun smp sini dh RM120++
KOYO bearing cone laa..
Upah lg nk bukak..bukan senang punya keja tu..renyah.

_________________
Back to top Go down
View user profile
TT9
naik moto 125cc
naik moto 125cc


Posts : 355
Join date : 2008-10-30

PostSubject: Re: stereng cone   Mon Feb 14, 2011 3:02 pm

tq chip.. nanti aku p tukaq la..
anyway, bearing atas n bawah rs ni x sama kan.. tgk online, satu bulat, satu lagi lonjong mcm tudung saji plk..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: stereng cone   Today at 1:45 pm

Back to top Go down
 
stereng cone
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Has anyone replaced their stock airbox with a cone type air filter?
» Hydrolastic, keep repairing or change to dry cone?
» cone software
» pipe design software and cone layout cad data
» Bella - 1958 Australian Beetle

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Club RS :: Bikes Discussion :: RS125-
Jump to: